Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 "Wściekła" Kozica Kozia rodzinka na szlaku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @Krzysiek Zd Śliczne kózki miałeś farta że dały Ci się tak podejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @vatra one prawie w ogóle się nie bały (ta rodzinka). Nie chciały zejść ze szlaku więc my spokojnie zaczekaliśmy i robiliśmy im foty chyba z dobre 10 minut. A to jeden z najpopularniejszych szlaków - zgadnij jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czarny szlak na Kozi z Piątki albo na Świnicką Przełęcz z Gąsienicowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 -b. zimno, 2-bliżej. To mała podpowiedź - tuż pod najpopularniejszym szczytem w Tatrach Zachodnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czarnym szlakiem w Zachodnich idziecie na Bystrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Uściślijmy bo to było na dwóch różnych szlakach (w tym samym dniu). A pytałem tylko o trzecią fotkę tam gdzie jest rodzinka. Pierwsze dwie uznam Ci bo to zejście z Karbu (niebieskim) do Gąsienicowej A trzecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czarny szlak w Zachodnich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nieee. Za bardzo kombinujesz a to takie proste. Podpowiedź 2 - jak się schodzi z Karbu w stronę Gąsienicowej to na jaki jeszcze szczyt (najpopularniejszy) można podejść tak aby później schodząc spotkać takie stadko (ale też się ich tam nie spodziewałem) ? Podpowiedź 3 - to był koniec czerwca ok. 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Kasprowy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 No na Kościelec ale wprowadziłeś mnie w błąd bo to już nie są Zachodnie a pisałeś że w Zachodnich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @Andzia Bingo wygrywasz główną nagrodę !!! To zejście zielonym z Kasprowego tuż pod szczytem A nagrodą jest taka oto fotka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał: "Wściekła" Kozica Kozia rodzinka na szlaku Tu na ostatnim zdjęciu jest czarny szlak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @vatra przykro mi Kasprowy to Zachodnie ale dla Ciebie też jest nagroda pocieszenia, bo na pierwszych byłaś blisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Kasprowy to Zachodnie ale myślałam że te kozy idą z Karbu do Gąsienicowej przez Kościelec bo na zdjęciu widać czarny szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @vatra wiem ale to było trochę podchwytliwe a Ty za bardzo skupiłaś się na tym kolorku a to był biały z jeszcze niedomalowanym zielonym ( dlatego mógł wyglądać na czarny ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: @vatra wiem ale to było trochę podchwytliwe a Ty za bardzo skupiłaś się na tym kolorku a to był biały z jeszcze niedomalowanym zielonym ( dlatego mógł wyglądać na czarny ) Co Ty ja się skupiłam na kozach i chyba się zamotałam w tych podpowiedziach Dzięki za nagrodę ale pocieszona będę jak sama pójdę i to dokładnie sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 4 minuty temu, vatra napisał: Kasprowy to Zachodnie ale myślałam że te kozy idą z Karbu do Gąsienicowej przez Kościelec bo na zdjęciu widać czarny szlak Niestety, Koziołki sobie spacerowały tuż pod Kasprowym przy zielonym szlaku do Myślenickich Turni . Były mocno wygłodzone po zimie i w ogóle niczym innym specjalnie się nie przejmowały tylko tym żeby spokojnie napełnić brzuszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 15 minut temu, Krzysiek Zd napisał: @Andzia Bingo wygrywasz główną nagrodę !!! To zejście zielonym z Kasprowego tuż pod szczytem A nagrodą jest taka oto fotka: Dziękuję, nagroda piękna Ciut mnie zakreciliście Zachodnie,Karb a mi od początku wydawało się że to właśnie zejście z Kasprowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, Andzia napisał: Ciut mnie zakreciliście Taaa, bo to świetna pora na kozie zagadki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Możesz mi uwierzyć nie ściemniam . Jest tam kilka takich charakterystycznych zakosów i to właśnie jest jeden z nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: Niestety, Koziołki sobie spacerowały tuż pod Kasprowym przy zielonym szlaku do Myślenickich Turni Tak zupełnie serio, być może dlatego nie poznałam bo mimo że ten rejon zadeptuje regularnie każdego roku to zielonym przez Myślenickie nigdy nie szłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @vatra pora jest dobra jak każda inna . Proszę nie szukać wymówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 8 minut temu, Andzia napisał: Ciut mnie zakreciliście Zachodnie,Karb a mi od początku wydawało się że to właśnie zejście z Kasprowego @AndziaTak Kasprowy to Zachodnie . Cieszę się, że Ci się nagroda podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @Krzysiek Zd no dobra, to na zgodę moja koziczka dla Ciebie i zgadnij gdzie ona mieszka? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi