Gosica89 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim ☺ Mam na imię Gośka, mieszkam w małej wiosce,na pograniczu województw podkarpackiego i małopolskiego,gdzieś pomiędzy Tarnowem a Rzeszowem. Wiek? W tym roku wybiła 3 z przodu,lecz mentalnie zatrzymałam się na 18 Tatry, góry w ogóle, fascynują mnie od dziecka,ale dopiero od niedawna mam możliwość aby poznawać je osobiście Niestety, widzę się z nimi rzadko,stanowczo za rzadko, ale cały rok czekam niecierpliwie na to, by móc je zobaczyć Interesują mnie nie tylko same góry,ale też tradycje i kultura góralska W tym roku jeden wyjazd w Tatry już za mną,niestety jednodniowy,ale spełniłam swoje marzenie o wkroczeniu w nową dekadę życia na jednym z górskich szlaków ☺ Kolejny,dłuższy, we wrześniu,którego już nie mogę się doczekać i za wczasu planuję,gdzie by tu poleźć Pozdrawiam Was i do zobaczenia gdzieś tam,na szlaku Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Gosica89 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Kuczera Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Karolina.Katowice,ale kiedyś Stary Sącz.Lubię Tatry ,Gorce ,Pieniny i oczywiście Beskid Sądecki.Probuję zarazić dzieci góromaniactwem-13 i 11 lat ...ale ciężko...oststnia wycieczka doliną Koprową (najpierw rowerem potem szlakiem nad Niżny Ciemnosmreczyński Staw )zakończyła się stwierdzeniem-taki kawał drogi żeby kałużę zobaczyć...Może kiedyś zaskoczą.Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris93 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim jestem Dorota fajne te forum, na pewno będę tu często zaglądać od poniedziałku ruszam w Taterki Nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silden Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam serdecznie. Mam na imię Bartek, mieszkam u stóp Babiej Góry i każdy możliwy czas wykorzystuje na wyjścia w góry, te duże jak i mniejsze! Mam nadzieję że zdobędę dużo ciekawych informacji o tematyce górskiej i nie tylko! Pozdrawiam serdecznie! Udanego weekendu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velika Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam i ja Mam na imię Asia, mieszkam niestety w Wielkopolsce i w góry daleko, ale jeżdżę kiedy tylko się da Poza Tatrami kocham w zasadzie wszystkie pasma, koczę Koronę Gór Polski, więc już trochę zobaczyłam, sporą część z trzyletnią córką, która towarzyszy nam w wędrówkach i którą w Tatry zabrałam pierwszy raz jak miała ledwo 4 miesiące. W górach zakochałam się bodajże w 2006 roku i prawie co roku jestem w Tatrach, to moje miejsce na ziemi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjacekj Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Siema z Warszawy Góry pokochałem trenując... badmintona dzięki obozom kondycyjnym w Zakopanem miałem okazję poznać nasze ulubione góry. Było to już kilkanaście lat temu i przez dłuższy czas nie jeździłem w żadne góry, aż spotkałem swoją drugą połówkę zakochaną w Bieszczadach. No i teraz 3-4 razy do roku jeździmy w różne góry, najczęściej odwiedzając oczywiście Tatry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolka_94 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Cześć Wam! Jestem Wiola z Mazowsza. W Tatrach pierwszy raz byłam w podstawówce na szkolnej wycieczce, a od 2013 roku jeżdżę prawie co roku Najbliższy wyjazd z rodzinką za niecałe 2 tygodnie do zobaczenia na szlaku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daczia Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witajcie Jestem Daria, pasją do gór zaraził mnie mój mąż. Pierwsze góry w które się wybrałam to były właśnie Tatry zrobiły na mnie ogromne wrażenie, od tego czasu ciągle chce w góry, jest pięknie i cudownie. Nie tylko w Tatrach ale wszędzie. Czy znacie jakieś brzydkie góry? Bo nie byłam jeszcze we wszystkich pasmach ale mam nadzieję że będę. Super że jest takie forum. Pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajka Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Cześć, mam na imię Milena i kocham góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jago7270 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cześć Tatromaniacy! Mam na imię Jacek(53l.) , mieszkam i pracuję w Gdyni(pozdrawiam Gdynian i inne rejony też) , kilka razy w roku tylko Tatry , bez profesjalnego wspinu , lajtowo (przepraszam ale Bieszczady i inne górki mnie nie użekły), tylko po za sezonem wysokim , czy to po suchym czy po mokrym czy białym czy śliskim i tak od 15 lat , jakby można połączyć i pracę i czas wolny w Tatrach to już bym tam został do końca ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMJ Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć, jestem Ania:) latami podróżująca w Tatry z rodzicami i bratem, dziś próbująca (z dobrymi efektami) zarazić miłością do Gór swojego męża:) Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natala Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć! Na imię mam Natalia i pochodzę ze Starogardu Gdańskiego. Góry pokochałam jeszcze jako dziecko. Z racji odległości nie mogę sobie pozwolić na częste i spontaniczne wypady, nad czym ubolewam, ale przynajmniej raz do roku staram się zjawić na trochę w Tatrach. I tak się akurat składa, że jak się wszystko dobrze ułoży to za tydzień będę Serce już się rwie! Pozdrawiam ciepło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Wolf Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Hej, Z tej strony Robert. Pochodzę z Myślenic - przedsionka Beskidu Wyspowego. Tatry, Bieszczady - od 35 lat tułaczka. Staram się kiedy tylko jest czas i aura i mniej pracy aby wyjechać na weekend lub dłużej w góry. Pozdrawiam wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek82 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Witam wszystkich forumowiczów :) W Tatry mam dość daleko bo mieszkam nad morzem ale staram się raz w roku odwiedzić ten piękny kawałek naszego kraju. Do zobaczenia na szlaku ;) Pozdrawiam Krzysiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablica1983 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Hello, jestem Anka, uwielbiam wędrówki, wspinaczki po górach , zakochana bez opamiętania Mam nadzieję, że poznam tutaj takich samych zapaleńców jak ja Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merry Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Gdyby nie ta miłość do gór ... Ciekawe miejsce, interesujący ludzie i wspólna pasja. Cieszę się, że dowiedziałam się o tym miejscu .... Fajnie, że jest nas więcej! Siijaaa :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Może się kogoś kiedyś przypadkiem spotka na szlaku... albo i poza. Ale po nick'u z forum pewnie i tak nie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Hej! Patryk z Kątów Wrocławskich! Zakochany w Tatrach na maksa. Staram się przyjeżdżać chociaż raz na dwa, trzy miesiące. Często mam wolne miejsce w samochodzie więc mogę kogoś po drodze zabierać bo fajnie się jeździ z innymi tatrołazami ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takecare Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 cześć, miło mi Was poznać:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Jako kolejny Tatromaniak witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Cześć ! Jestem Łukasz.Mieszkam niedaleko Skoczowa.Beskid Śląski mam na wyciągnięcie ręki.Odwiedzam z wielką przyjemnością Beskidy,Sudety i oczywiście Tatry. Pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Cześć wszystkim!!! Jesteśmy z Wielkopolski. Krzysiek i Gośka . Jakieś sześć lat temu stwierdzono u nas chorobę "obsesję górską maniakalną". Ale lekarz powiedział że z tego się wychodzi . Więcej chodzimy po Karkonoszach, w Stołowe, Pieniny i w Taterki jak tylko jest czas. Pozdrawiamy wszystkich maniaków. Do zobaczenia na szlaku!!! i forum też. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 9 godzin temu, Krisbin napisał: Ale lekarz powiedział że z tego się wychodzi zmień lekarza - ta choroba jest nieuleczalna Witam serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 witajcie, Jestem Marcin, mam 22 lata i jak mój nick wskazuje pochodzę z podkarpacia spod Ustrzyk, a obecnie studiuje i pracuje w Krakowie, większość swojego życia spędziłęm w Bieszczadach aczkolwiek Tatry to moja druga miłość, która coraz bardziej w sercu goreje z każdą wizytą w górach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 37 minutes ago, Bieszdzadzki_tatromaniak said: jak mój nick wskazuje Twój nick wskazuje, że jesteś dziadkiem raczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi