Jump to content

Recommended Posts

Cześć Wszystkim ☺ 

Mam na imię Gośka, mieszkam w małej wiosce,na pograniczu województw podkarpackiego i małopolskiego,gdzieś pomiędzy Tarnowem a Rzeszowem.

Wiek? W tym roku wybiła 3 z przodu,lecz mentalnie zatrzymałam się na 18 ?

Tatry, góry w ogóle, fascynują mnie od dziecka,ale dopiero od niedawna mam możliwość aby poznawać je osobiście ? Niestety, widzę się z nimi rzadko,stanowczo za rzadko, ale cały rok czekam  niecierpliwie na to, by móc je zobaczyć ?

Interesują mnie nie tylko same góry,ale też tradycje i kultura góralska ?

W tym roku jeden wyjazd w Tatry już za mną,niestety jednodniowy,ale spełniłam swoje marzenie o wkroczeniu w nową dekadę życia na jednym z górskich szlaków ☺

Kolejny,dłuższy, we wrześniu,którego już nie mogę się doczekać i za wczasu planuję,gdzie by tu poleźć ?

Pozdrawiam Was i do zobaczenia gdzieś tam,na szlaku ?

Edited by Gosica89
  • Like ! 2
  • Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

Karolina.Katowice,ale kiedyś Stary Sącz.Lubię Tatry ,Gorce ,Pieniny i oczywiście Beskid Sądecki.Probuję zarazić dzieci góromaniactwem-13 i 11 lat ...ale ciężko...oststnia wycieczka doliną Koprową (najpierw rowerem potem szlakiem nad Niżny Ciemnosmreczyński Staw )zakończyła się stwierdzeniem-taki kawał drogi żeby kałużę zobaczyć...Może kiedyś zaskoczą.Pozdrawiam wszystkich.

• Like ! 1

Witam serdecznie. Mam na imię Bartek, mieszkam u stóp Babiej Góry i każdy możliwy czas wykorzystuje na wyjścia w góry, te duże jak i mniejsze! Mam nadzieję że zdobędę dużo ciekawych informacji o tematyce górskiej i nie tylko!

Pozdrawiam serdecznie! Udanego weekendu! ?

• Like ! 3

Witam i ja ? Mam na imię Asia, mieszkam niestety w Wielkopolsce i w góry daleko, ale jeżdżę kiedy tylko się da ? Poza Tatrami kocham w zasadzie wszystkie pasma, koczę Koronę Gór Polski, więc już trochę zobaczyłam, sporą część z trzyletnią córką, która towarzyszy nam w wędrówkach i którą w Tatry zabrałam pierwszy raz jak miała ledwo 4 miesiące. W górach zakochałam się bodajże w 2006 roku i prawie co roku jestem w Tatrach, to moje miejsce na ziemi.

• Like ! 1

Siema z Warszawy ?

Góry pokochałem trenując... badmintona ? dzięki obozom kondycyjnym w Zakopanem miałem okazję poznać nasze ulubione góry. Było to już kilkanaście lat temu i przez dłuższy czas nie jeździłem w żadne góry, aż spotkałem swoją drugą połówkę zakochaną w Bieszczadach. No i teraz 3-4 razy do roku jeździmy w różne góry, najczęściej odwiedzając oczywiście Tatry ?

• Like ! 1

Witajcie ? 

Jestem Daria, pasją do gór zaraził mnie mój mąż. Pierwsze góry w które się wybrałam to były właśnie Tatry ? zrobiły na mnie ogromne wrażenie, od tego czasu ciągle chce w góry, jest pięknie i cudownie. Nie tylko w Tatrach ale wszędzie. Czy znacie jakieś brzydkie góry? ? Bo nie byłam jeszcze we wszystkich pasmach ale mam nadzieję że będę. Super że jest takie forum. Pozdrawiam wszystkich ?

• Like ! 1

Cześć Tatromaniacy!

Mam na imię Jacek(53l.) , mieszkam i pracuję w Gdyni(pozdrawiam Gdynian i inne rejony też) , kilka razy w roku tylko Tatry , bez profesjalnego wspinu , lajtowo  (przepraszam ale Bieszczady i inne górki mnie nie użekły), tylko po za sezonem wysokim , czy to po suchym czy po mokrym czy białym czy śliskim i tak od 15 lat , jakby można połączyć i pracę i czas wolny w Tatrach to już bym tam został do końca .....

• Like ! 2

Cześć! 
Na imię mam Natalia i pochodzę ze Starogardu Gdańskiego. Góry pokochałam jeszcze jako dziecko. Z racji odległości nie mogę sobie pozwolić na częste i spontaniczne wypady, nad czym ubolewam, ale przynajmniej raz do roku staram się zjawić na trochę w Tatrach. I tak się akurat składa, że jak się wszystko dobrze ułoży to za tydzień będę ? Serce już się rwie!

Pozdrawiam ciepło! 

• Like ! 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Cześć wszystkim!!!

Jesteśmy z Wielkopolski.?  Krzysiek?  i Gośka? . Jakieś sześć lat temu stwierdzono u nas chorobę "obsesję górską maniakalną". Ale lekarz powiedział że z tego się wychodzi ??. Więcej chodzimy po Karkonoszach, w Stołowe, Pieniny i w Taterki jak tylko jest czas. Pozdrawiamy wszystkich maniaków.???

Do zobaczenia na szlaku!!!??

?    i forum też.

• Like ! 2