Andrzej87 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć jestem Andrzej. Mieszkam w woj. lubuskim do moich kochanych gór niestety mam troszkę. Już z przeszło dwa lata nie byłem w Tatrach i mam nadzieje,ze we wrześniu uda mi się wybic na parę dni w czasie urlopu. Na chwilę obecną bez kompana do wędrówek,ale może to się kiedyś zmieni. :D Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć Zobaczmy zatem jak to będzie wyglądać :) Jestem Marcin z Bielska Białej i lubię w góry :D ale w sumie nic nowego tutaj :) Miłego hej ! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, Jestem Tomek. Lat 29. Po Tatrach chodzę od niedawna bo od zeszłego roku. Zaczynałem od Beskidów, a gdy to było mało ruszyłem w Tatry i tak sobie wędruję. Pozdrawiam wszystkich Tatromaniaków Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez MonteLaguna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.garczynski Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć. Kuba. Lat 34. Szczecin (niestety daleko w Tatry). Głównie treking w Tatrach, ale powoli dojrzewam do wspinaczki. Tak mnie w te Tatry ciągnie, że ostatnio pojechałem tam na dosłownie 18 godzin. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Kasia, W Tatrach sprawdzam swoje możliwości. Z rozsądkiem. Nie wchodzę na Giewont w sandałach, w plecaku zawsze mam kurtkę przeciwdeszczową. Zamiast na Rysy wolę iść na Koprowy. Marzy mi się kurs taternicki. Cenię szacunek do przyrody, gór i ludzi. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Szczepka Literówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCDusia Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hej, mam na imię Magda. ...ale dawno nie pisałam na żadnym forum :) fb zdominował życie Próbuję sobie przypomnieć kiedy zakochałam się w górach, zwłaszcza Tatrach... chyba z 30 lat temu... później wyjazdy z chłopakiem i przyjaciółmi, zaręczyny w Alpach, podróż poślubna w Tatrach ( przesiedzieliśmy cały tydzień na kwaterze, bo była w Polsce powódź - rok 1997) i potem już każdego roku chociaż na kilka dni - z mężem, z dziećmi, sama i... szalone wyjazdy z przyjaciółkami ze studiów w GÓRY. Kocham Tatry, lubię Karkonosze i PIeniny, nie znam Świętokrzyskich. W te wakacje wpadłam na pomysł, żeby zacząć zdobywać Koronę Gór Polskich, zastanawiam się kogo do tego zachęcić :) męża czy córki? i kiedy i od czego zacząć? Chciałabym kiedyś pojechać w Dolomity. MARZENIE - zamieszkać na emeryturze, gdzieś z widokiem :) np. w okolicach Czorsztyna, Rzepisk. Pozdrawiam serdecznie, MCDusia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jez13 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hejka pomysł pierwsza klasa witam wdzustkicj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śnieżka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam wszystkich :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efcikowa Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim Tatromaniakom! Jestem Ewa, mieszkam pod Warszawą. Mam nadzieję spotkać Was nie tylko na forum ale i na szlaku! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarosławP Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć, Tu Jarek z Torunia. Jeszcze tydzień temu chadzałem po górkach a już za nimi cholernie tęsknię. Pozdrawiam Was wszystkich i życzę wielu niezapomnianych górskich wędrówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlternatE Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć :) jestem Gośka, i jestem niezupełnie anonimowym tatroholikiem ;) po zakażeniu ok trzy lata temu - regularnie daję się ponieść nałogowi około 3-5 razy w ciągu roku. Narazie lvl bardziej początkujący, ale poczynamy sobie z mężem i Młodym coraz śmielej :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 no to i ja przedstawie moja skromna osobe. Serwus, Szymon z Katowic. Turystyką gorska zarazil mnie wujek (znakarz i przodownik pttk) w wieku moze 12 lat, wiec doswiadczenie w beskidach i tatrach mam "dopiero pelnoletnie". Od tej pory w gorach regularnie tak na szlaku jak i poza nim (+scianki/baldy, czasem jura na linie ale rekreacyjnie, VI-tki w skale mnie jeszcze pokonują bezapelacyjnie). Aktualnie w trakcie zwiedzania tzw. WKT. Wszelkie wyjazdy z aglomeracji w ramach resztek wolnego czasu - jak najbardziej. Ewentualny kawałek porady tak chętnie przyjmę jak udzielę. Spokoju i bezpieczeństwa wszystkim! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EwaMroczkowska Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć! Jestem Ewa, pochodzę z woj. świętokrzyskiego. Liczę sobie 30 wiosen, a w Tatrach zakochałam się ponad dekadę temu i staram się po nich wędrować przynajmniej raz w roku. Z wyksztalcenia pedagog, z zamiłowania (poza górami) książkoholiczka. Do zobaczenia na szlaku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGAT70 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hej Wszystkim! Nazywam się Aga. Każdy wypad w góry to dla mnie niesamowity relaks. Im bardziej się zmęczę tym większa z tego satysfakcja. Chętnie poznam nowe osoby. Uwielbiam oglądać i poznawać ludzi i szlaki. Przemierzać kolejne bezkresy. Mam tylko nadzieję że będzie to portal gdzie bardziej doświadczeni będą służyć radą mniej doświadczonym uczestnikom a nie wyśmiewać się z nich i pisać głupie komentarze bo to jest bardzo przykre. Pozdrawiam Was!:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_tatromaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dzień dobry Moja pasja związana z Tatrami trwa od 01.04.2017. Chodzę w góry tak często, jak tylko mogę sobie na to pozwolić. Bardzo wiele Tatrom zawdzięczam. Jestem szczęśliwym człowiekiem, który uwielbia życie Powodzenia Wszystkim w trakcie eksploracji wspaniałych gór, jakimi są Tatry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal3737 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć jestem Rafał i witam serdecznie wszystkich Tatromaniaków. Do zobaczenia na szlaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sogefjord Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam tu łazik gørski z ćwierć wiecznym doświadczeniem, ktøry ma zrobiony z buta łuk Karpaty od Wielkiej Fatry po Czarnohore graniami. Chodze z dużym plecakiem od gøry do gøry . Naturalnie nie za jednym zamachem, ale na przestrzeni lat :) i mowa o znakowanych szlakach turystycznych. Realizuje tez cykliczny marsz wzdłøż polskiego wybrzeża, gdzie udało mi sie przejść już 270 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImWyżejTymLepiej Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć i czołem! Witam wszystkich Tatromaniaków, Góromaniaków i innych maniaków, którzy nie usiedzą w miejscu Pomimo że teraz ze względu na ograniczony czas jestem bardziej Beskidomaniakiem, szczególnie części żywieckiej ze względu na miejsce zamieszkania, to Tatry są bliskie mojemu sercu. Tam tak naprawdę zaczęła się moja przygoda z górami, która trwa do dnia dzisiejszego. Do zobaczenia na szlaku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim! Góry mam w głowie od kiedy pamiętam. W Tatry jeżdżę z Gdyni - w miarę możliwości i miejsca w bagażniku, mogę zainteresowanych Tatromaniaków informować o wolnym miejscu w aucie Do zobaczenia na szlaku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Wymysłowska Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć, jestem Ania i Witam wszystkich Tatromaniaków Do zobaczenia na szlaku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Siemanko wszystkim Adrian z tej strony! W końcu się udało zarejestrować na forum i jetem już na tej nowości lepsze od spoleczniosciowki to nie będzie ale myślę że będzie miało swój urok więc zobaczymy Pozdro dla wszystkich 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_0325 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Heeej Jestem Ania, mieszkam pod Warszawą. W Tatrach zakochałam się parę lat temu, ale od zawsze byłam nimi zauroczona. Uwielbiam w chodzeniu po górach to, że mimo braku sił, stawiasz kolejny krok i kolejny, a potem już na górze, zyskujesz nową energię i masz ochotę biegać z radości. A ta siła płynie z gór. Myślę, żeby zapisać się na początek na ściankę, z czasem jakiś kurs. Liczę także, że uda mi się tutaj poznać kompanów do wspólnego zdobywania kolejnych szczytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Tatromaniaków Kasia, 28 lat, z okolic Warszawy. W Tatrach staram się być przynajmniej raz w roku, zazwyczaj latem. Najwyżej byłam na Świnicy (z Kasprowego, potem przez Zawrat do D5S ). Od tamtej pory pokochałam wysokość i łańcuchy W tym roku byłam w Tatrach już 3 razy w lipcu byłam sama, bez towarzystwa i z tego powodu nie chciałam szarżować, ale postawiłam sobie jeden trudniejszy cel - Krzyżne - i udało się Nie jestem profesjonalistą, ale z każdą kolejną wyprawą zdobywam cenne doświadczenie i przy okazji cudowne wspomnienia Do zobaczenia na szlaku, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam Tatromaniaków. Mam na imię Krzysztof mieszkam na Warmii. Wraz z żoną uwielbiamy wędrowanie po górach. Do zobaczenia na szlaku. Cześć Edytowane 6 Września 2019 przez krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indar Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Pozdrawiam z pięknej Łomży! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi