Zakochana w górach 225 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 6 minut temu, Shear napisał: mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. Jak ja Ci zazdroszczę!!! ...oczywiście w pozytywnym znaczeniu ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 @Shear fajnie, że się wyszedłeś cienia. Dziel się z nami doświaczeniem, fotami i pomysłami. Odwdzięczymy się tym samym. ? 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 31 minut temu, Shear napisał: Cześć! Założyłem w końcu konto po X latach śledzenia Tatromaniaka (głównie newsów, czasem forum) anonimowo ? Pochodzę z Katowic, ale mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. W Tatry chodzę od dawna, ale dopiero od 2-3 sezonów zacząłem w zimie i to teraz mój główny obiekt zainteresowań. Między innymi ze względu na to, że zima łagodniej obchodzi się z moimi kolanami (Peseloza?). Czekan i raki nie są mi obce, mam na swoim koncie zimowe wejścia np. na Kościelec, Kozi Wierch... Jestem również nieaktywnym (ze względu na pracę w korpo ?) instruktorem narciarskim. Jednak, żeby trochę sformalizować wiedzę / wyeliminować błędy na które może nie zwracam uwagi, planuję zrobić kurs zimowej turystyki (Marzec tego roku). Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu ?). Pozdrowienia. Bez cienia przesady napiszę, że lepiej trafić nie mogłeś ? Witam Cię kawałkiem oscypka i borowikową ? Jeśli towarzyszka moich górskich wojaży @jaaga76wita Cię tak serdecznie, to ja już nic nie mam dodania. Fajnie, że jesteś! 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 692 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 6 godzin temu, Shear napisał: Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu ?). życzę powodzenia, witam i liczę na filmiki z Białej Góry 2 Quote Link to post Share on other sites
nie_umiem_w_czekan 26 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! 6 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 1 minutę temu, nie_umiem_w_czekan napisał: Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! My już mieliśmy okazję się poznać w innych, wirtualnych okolicznościach ? Cieszę się, że mogłem pomóc. Kiedyś też nie umiałem, ale wiesz, praktyka czyni mistrza. Witaj w tatrzańskiej watasze. Czuj się u nas lepiej niż na Krupówkach. I do zo we wrześniu ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Pozdrawiam wszystkich - dziś bardziej teoretyk niż Tatromaniak - zrobiło sie zbyt gęsto w Tatrach wiec niezbyt często planuje tam spacer .. ..ale po mniej zaludnionych "krzakach" chadzam. .....a i fotki z Taterek popodziwiać lubię..? 7 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku ?. 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 12 godzin temu, jaaga76 napisał: Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku ?. Jeśli tylko bywasz w górach w tygodniu to na pewno to nastąpi...a najprawdopodobniej już kiedyś miało miejsce..? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 @Werniks Ignacy, jak miło Cię widzieć na forum ?. Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Witaj @Werniks dobrze że tu jesteś ?? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 @Lexi@Werniks - solą i chlebem witam Was na najprawdopodobniej najlepszym forum tatrzańskim w tej części globu ? Liczę na Waszą aktywność, piękne zdjęcia i górską energię. Gdyby coś, zawsze do usług ? 1 Quote Link to post Share on other sites
aye8 80 Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze relacje ? Pozdrawiam i do poczytania... 12 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Hej @aye8 , witamy w Tatromaniackim światku?. Czuj się jak u siebie. Do poczytania, ale przede wszystkim do zobaczenia na szlaku! 3 Quote Link to post Share on other sites
wwwojo 215 Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) Dzień Dobry @aye8 przyjemnego czytania, wędrowania i odlatywania w magię Gór? Edited March 12, 2022 by wwwojo poprawa tekstu 2 Quote Link to post Share on other sites
StygMat17 20 Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Cześć, W większości śledziłem FB ale czas dołączyć do forum :) Od dzieciaka poruszam się na nogach i zarazem po górach jak tylko jest czas. Hobbystycznie i zawodowo jestem połączony z outdoorem jako Doradca klienta w sklepach ze sprzętem. Pasjonat sportu ale i sprzętu- zawsze chętnie służę wiedzą i pomocą 11 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Hej @StygMat17, miło nam! Dobrze mieć profesjonalistę na pokładzie. Czuj się z nami najlepiej ? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,105 Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 @StygMat17 fajnie mieć tu na forum profesjonalnego konsultanta?. Witaj ! 1 Quote Link to post Share on other sites
Mrtio 28 Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 StygMat17 Witam serdecznie może będę miał w końcu z kim jeździć w góry z Lublina ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Czorny 16 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Cześć Tatromaniacy! Jestem Kamil, właśnie wróciłem z urlopu w Tatrach (mój pierwszy raz w Tatrach jako osoba dorosła, trochę późno bo 34 lata już pykły) i ciągnie mnie z powrotem w góry. Zarejestrowałem się, by móc czerpać wiedzę i pomysły na kolejne wyprawy od ludzi doświadczonych i obytych w górach. Pozdrawiam! Fotka z ostatniego dnia na szlaku. Takie widoki chyba uzależniają! ? 8 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,399 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 5 minut temu, Czorny napisał: bo 34 lata już pykły) młodzik z Waści...... a tak w ogóle to witaj 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 4 godziny temu, Czorny napisał: Cześć Tatromaniacy! Jestem Kamil, właśnie wróciłem z urlopu w Tatrach (mój pierwszy raz w Tatrach jako osoba dorosła, trochę późno bo 34 lata już pykły) i ciągnie mnie z powrotem w góry. Zarejestrowałem się, by móc czerpać wiedzę i pomysły na kolejne wyprawy od ludzi doświadczonych i obytych w górach. Pozdrawiam! Fotka z ostatniego dnia na szlaku. Takie widoki chyba uzależniają! ? Lepiej późno niż wcale ?! Witaj! Ta fotka to na zachętę? Czekamy na więcej! 1 Quote Link to post Share on other sites
Czorny 16 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Dokładnie, lepiej późno niż wcale. :) Teraz nie pozostaje nic jak tylko nadrobić zaległości wobec gór. Zdjęć tyle mam, że nie wiem tak naprawdę co wrzucić. Niech będzie zdjęcie górki, która mi ciągle w głowie siedzi. Przy okazji pytanko mam odnośnie złapania wprawy w poruszaniu się na łańcuchach. Szpiglasowy Wierch na początek będzie odpowiedni od strony Doliny Pięciu Stawów? 2 Quote Link to post Share on other sites
J@n 692 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 8 godzin temu, Czorny napisał: Dokładnie, lepiej późno niż wcale. ? Teraz nie pozostaje nic jak tylko nadrobić zaległości wobec gór. Zdjęć tyle mam, że nie wiem tak naprawdę co wrzucić. Niech będzie zdjęcie górki, która mi ciągle w głowie siedzi. Przy okazji pytanko mam odnośnie złapania wprawy w poruszaniu się na łańcuchach. Szpiglasowy Wierch na początek będzie odpowiedni od strony Doliny Pięciu Stawów? Witaj, zdjęcia to najlepiej wrzucić wszystkie to sobie chociaż pooglądam. Łańcuchy na Szpiglasowym tak trochę dla dekoracji wiszą, trochę więcej jest na Kozim Wierchu od Koziej Przełęczy. 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,105 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 @Czorny Szpiglas na początek fajny a ta Świnica wcale nie taka trudna? 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts