Mnich Admin Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 1 minutę temu, nie_umiem_w_czekan napisał: Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! My już mieliśmy okazję się poznać w innych, wirtualnych okolicznościach Cieszę się, że mogłem pomóc. Kiedyś też nie umiałem, ale wiesz, praktyka czyni mistrza. Witaj w tatrzańskiej watasze. Czuj się u nas lepiej niż na Krupówkach. I do zo we wrześniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Pozdrawiam wszystkich - dziś bardziej teoretyk niż Tatromaniak - zrobiło sie zbyt gęsto w Tatrach wiec niezbyt często planuje tam spacer .. ..ale po mniej zaludnionych "krzakach" chadzam. .....a i fotki z Taterek popodziwiać lubię.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 12 godzin temu, jaaga76 napisał: Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku . Jeśli tylko bywasz w górach w tygodniu to na pewno to nastąpi...a najprawdopodobniej już kiedyś miało miejsce.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 @Werniks Ignacy, jak miło Cię widzieć na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Witaj @Werniks dobrze że tu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 @Lexi@Werniks - solą i chlebem witam Was na najprawdopodobniej najlepszym forum tatrzańskim w tej części globu Liczę na Waszą aktywność, piękne zdjęcia i górską energię. Gdyby coś, zawsze do usług 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aye8 Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Cześć Tatromaniacy Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze relacje Pozdrawiam i do poczytania... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Hej @aye8 , witamy w Tatromaniackim światku. Czuj się jak u siebie. Do poczytania, ale przede wszystkim do zobaczenia na szlaku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Dzień Dobry @aye8 przyjemnego czytania, wędrowania i odlatywania w magię Gór Edytowane 12 Marca 2022 przez wwwojo poprawa tekstu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StygMat17 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Cześć, W większości śledziłem FB ale czas dołączyć do forum :) Od dzieciaka poruszam się na nogach i zarazem po górach jak tylko jest czas. Hobbystycznie i zawodowo jestem połączony z outdoorem jako Doradca klienta w sklepach ze sprzętem. Pasjonat sportu ale i sprzętu- zawsze chętnie służę wiedzą i pomocą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Hej @StygMat17, miło nam! Dobrze mieć profesjonalistę na pokładzie. Czuj się z nami najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 @StygMat17 fajnie mieć tu na forum profesjonalnego konsultanta. Witaj ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 StygMat17 Witam serdecznie może będę miał w końcu z kim jeździć w góry z Lublina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czorny Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Cześć Tatromaniacy! Jestem Kamil, właśnie wróciłem z urlopu w Tatrach (mój pierwszy raz w Tatrach jako osoba dorosła, trochę późno bo 34 lata już pykły) i ciągnie mnie z powrotem w góry. Zarejestrowałem się, by móc czerpać wiedzę i pomysły na kolejne wyprawy od ludzi doświadczonych i obytych w górach. Pozdrawiam! Fotka z ostatniego dnia na szlaku. Takie widoki chyba uzależniają! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 5 minut temu, Czorny napisał: bo 34 lata już pykły) młodzik z Waści...... a tak w ogóle to witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 4 godziny temu, Czorny napisał: Cześć Tatromaniacy! Jestem Kamil, właśnie wróciłem z urlopu w Tatrach (mój pierwszy raz w Tatrach jako osoba dorosła, trochę późno bo 34 lata już pykły) i ciągnie mnie z powrotem w góry. Zarejestrowałem się, by móc czerpać wiedzę i pomysły na kolejne wyprawy od ludzi doświadczonych i obytych w górach. Pozdrawiam! Fotka z ostatniego dnia na szlaku. Takie widoki chyba uzależniają! Lepiej późno niż wcale ! Witaj! Ta fotka to na zachętę? Czekamy na więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czorny Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Dokładnie, lepiej późno niż wcale. :) Teraz nie pozostaje nic jak tylko nadrobić zaległości wobec gór. Zdjęć tyle mam, że nie wiem tak naprawdę co wrzucić. Niech będzie zdjęcie górki, która mi ciągle w głowie siedzi. Przy okazji pytanko mam odnośnie złapania wprawy w poruszaniu się na łańcuchach. Szpiglasowy Wierch na początek będzie odpowiedni od strony Doliny Pięciu Stawów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 8 godzin temu, Czorny napisał: Dokładnie, lepiej późno niż wcale. Teraz nie pozostaje nic jak tylko nadrobić zaległości wobec gór. Zdjęć tyle mam, że nie wiem tak naprawdę co wrzucić. Niech będzie zdjęcie górki, która mi ciągle w głowie siedzi. Przy okazji pytanko mam odnośnie złapania wprawy w poruszaniu się na łańcuchach. Szpiglasowy Wierch na początek będzie odpowiedni od strony Doliny Pięciu Stawów? Witaj, zdjęcia to najlepiej wrzucić wszystkie to sobie chociaż pooglądam. Łańcuchy na Szpiglasowym tak trochę dla dekoracji wiszą, trochę więcej jest na Kozim Wierchu od Koziej Przełęczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 @Czorny Szpiglas na początek fajny a ta Świnica wcale nie taka trudna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czorny Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Kurczę kuszą i Kozi Wierch i Świnica. Ale chyba jako świeżaczek w górach wybiorę coś łatwiejszego. Link do zdjęć. https://photos.app.goo.gl/NHTYzhK3wZgamddr8 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 @Czornyw kwestii szalaków z łańcuchami zgadzam się z @Zośkazacznij od Szpiglasa potem Świnica, jak już poczujesz się pewnie to oczywiście warto 'zrobić' Kozi od Koziej P. bo to jest piekny szlak Witaj na pokładzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czorny Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Cześć @Krzysiek ZdZrobię tak jak piszecie. Kawał drogi do gór mam więc nie chce uczyć się na własnych błędach, zwłaszcza na początku przygody z górami. Dzięki za rady. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 10 godzin temu, Czorny napisał: Cześć @Krzysiek ZdZrobię tak jak piszecie. Kawał drogi do gór mam więc nie chce uczyć się na własnych błędach, zwłaszcza na początku przygody z górami. Dzięki za rady. Pozdrawiam. Czekam na kolejne foty i powodzenia kolejnych etapach poznawania gór i własnych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz81 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Hej Witam Wszystkich ludzi gór. Pozdrawiam z Bielska-Białej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi