JosephShin 5 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) Cześć, jestem Józef z Warszawy. Jestem początkującym wspinaczem i dlatego mogę zadawać "niezbyt mądre pytania". Dzięki za zrozumienie ? Edited October 8, 2021 by JosephShin 4 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,965 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Cześć @JosephShin ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Cześć @JosephShin! Każdy z nas był kiedyś "początkujący", więc się nie przejmuj. Fajnie, że jesteś z nami ? Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 @JosephShinwitaj Quote Link to post Share on other sites
MartynaJ87 15 Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Oczywiście:) choć o tej porze roku trochę się boje Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 10 godzin temu, MartynaJ87 napisał: trochę się boje Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz. 1 Quote Link to post Share on other sites
MartynaJ87 15 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Dnia 29.11.2021 o 08:50, barbie609 napisał: Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz. Dzięki ? Quote Link to post Share on other sites
Matus 42 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Cześć wszystkim. Pozdrawiam z Jaworzna. 1 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 @Matus Witaj Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Cześć @Matus! Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,444 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Dnia 19.01.2022 o 20:29, Matus napisał: Cześć wszystkim. Pozdrawiam z Jaworzna. Cześć @Matus Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,334 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Witaj na pokładzie @Matus Quote Link to post Share on other sites
Gnz. 4 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Cześć wszystkim! Ależ było moje zdziwienie gdy na facebooku zobaczyłem zdjęcie ze spotkania zimowego... Patrze i myśle nawet forum jest, a Ja nic nie wiem, więc od dziś powinno być lepiej ? 4 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 @Gnz. witaj i bądz na czasie ? Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,444 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 16 godzin temu, Gnz. napisał: od dziś powinno być lepiej ? I niech tak będzie ?? Witaj @Gnz. Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,259 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 21 godzin temu, Gnz. napisał: Cześć wszystkim! Ależ było moje zdziwienie gdy na facebooku zobaczyłem zdjęcie ze spotkania zimowego... Patrze i myśle nawet forum jest, a Ja nic nie wiem, więc od dziś powinno być lepiej ? Takie zdziwko to ja lubię ? Mam nadzieję, że będziesz na naszym forum stałym bywalcem. Jakbyś czegoś potrzebował - wal, jak w dym ? Quote Link to post Share on other sites
ania71wro 281 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Cześć, jestem tu nowa, zauważyłam, że to jest chyba miejsce, gdzie należy się przywitać - witam Was wszystkich i cieszę się, że jest takie forum miłośników Tatr. W sumie znane mi od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie dołączyć. Czytanie Waszych postów i oglądanie zdjęć przenosi mnie w moje ulubione miejsca i buzia się od razu śmieje. Dziękuję. Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia. Edited January 25, 2022 by ania71wro 5 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Witaj spędziłem we Wrocławiu trochę czasu. Wspominam go często. Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 @ania71wro witaj! Fajnie, że jesteś z nami ? a Wrocław piękne miasto. 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,334 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 @ania71wro witaj w naszym gronie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,079 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Dnia 25.01.2022 o 17:52, ania71wro napisał: Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia. W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. ? Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,259 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Dnia 29.01.2022 o 23:40, Jędrek napisał: W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. ? Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. ? Można by rzec, żeś mój krajan. Ja co prawda kawałek na zachód od Trójmiasta, ale do plaży miałem piechotą 10 minut ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 356 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem ? Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich ? Do zobaczenia na szlaku! ? 6 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,259 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 1 minutę temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem ? Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich ? Do zobaczenia na szlaku! ? Witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś ? Liczę, że będziesz aktywnym uczestnikiem naszych forumowych dyskusji . Wszelkie relacje i zdjęcia mile widziane. Jak byś miała jakieś pytania, wal jak w dym ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 8 minut temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem ? Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich ? Do zobaczenia na szlaku! ? Góry kochamy wszelakie, ale najbardzie Tatry ?. Witaj między nami! 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts