Jump to content

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

• 1 month later...
10 godzin temu, MartynaJ87 napisał:

trochę się boje 

Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz.

• Like ! 1
Dnia 29.11.2021 o 08:50, barbie609 napisał:

Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz.

Dzięki ? 

• 1 month later...
21 godzin temu, Gnz. napisał:

Cześć wszystkim!

Ależ było moje zdziwienie gdy na facebooku zobaczyłem zdjęcie ze spotkania zimowego...

Patrze i myśle nawet forum jest, a Ja nic nie wiem, więc od dziś powinno być lepiej ?

Takie zdziwko to ja lubię ? Mam nadzieję, że będziesz na naszym forum stałym bywalcem. Jakbyś czegoś potrzebował - wal, jak w dym ? 

Cześć, jestem tu nowa, zauważyłam, że to jest chyba miejsce, gdzie należy się przywitać - witam Was wszystkich i cieszę się, że jest takie forum miłośników Tatr. W sumie znane mi od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie dołączyć. Czytanie Waszych postów i oglądanie zdjęć przenosi mnie w moje ulubione miejsca i buzia się od razu śmieje. Dziękuję. Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia.

Edited by ania71wro
  • Like ! 5
Dnia 25.01.2022 o 17:52, ania71wro napisał:

Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia.

W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. ?

Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. ?

• Like ! 1
Dnia 29.01.2022 o 23:40, Jędrek napisał:

W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. ?

Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. ?

Można by rzec, żeś mój krajan. Ja co prawda kawałek na zachód od Trójmiasta, ale do plaży miałem piechotą 10 minut ? 

• Like ! 1

Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem ? Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich ?

Do zobaczenia na szlaku! ?

• Like ! 6
1 minutę temu, Zakochana w górach napisał:

Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem ? Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich ?

Witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś ? Liczę, że będziesz aktywnym uczestnikiem naszych forumowych dyskusji . Wszelkie relacje i zdjęcia mile widziane. Jak byś miała jakieś pytania, wal jak w dym ? 

• Like ! 1
8 minut temu, Zakochana w górach napisał:

Góry kochamy wszelakie, ale najbardzie Tatry ?. Witaj między nami!

• Like ! 2