barbie609 moder Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 @JosephShinwitaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Oczywiście:) choć o tej porze roku trochę się boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 10 godzin temu, MartynaJ87 napisał: trochę się boje Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dnia 29.11.2021 o 08:50, barbie609 napisał: Odrobina szacunku do Gór to dobra rzecz , ale trochę planowania , troszkę sprzętu i powoli można zacząć , niekoniecznie od razu wysoko , ale Beskidy , coś w Pieninach można zrobić bez zbędnego ryzyka i tak by się nie zrazić. Przejrzyj działy Wasze Wycieczki i Inne Góry na forum a coś fajnego znajdziesz. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Cześć wszystkim. Pozdrawiam z Jaworzna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Matus Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Cześć @Matus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dnia 19.01.2022 o 20:29, Matus napisał: Cześć wszystkim. Pozdrawiam z Jaworzna. Cześć @Matus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Witaj na pokładzie @Matus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnz. Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Cześć wszystkim! Ależ było moje zdziwienie gdy na facebooku zobaczyłem zdjęcie ze spotkania zimowego... Patrze i myśle nawet forum jest, a Ja nic nie wiem, więc od dziś powinno być lepiej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Gnz. witaj i bądz na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 16 godzin temu, Gnz. napisał: od dziś powinno być lepiej I niech tak będzie Witaj @Gnz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 21 godzin temu, Gnz. napisał: Cześć wszystkim! Ależ było moje zdziwienie gdy na facebooku zobaczyłem zdjęcie ze spotkania zimowego... Patrze i myśle nawet forum jest, a Ja nic nie wiem, więc od dziś powinno być lepiej Takie zdziwko to ja lubię Mam nadzieję, że będziesz na naszym forum stałym bywalcem. Jakbyś czegoś potrzebował - wal, jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć, jestem tu nowa, zauważyłam, że to jest chyba miejsce, gdzie należy się przywitać - witam Was wszystkich i cieszę się, że jest takie forum miłośników Tatr. W sumie znane mi od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie dołączyć. Czytanie Waszych postów i oglądanie zdjęć przenosi mnie w moje ulubione miejsca i buzia się od razu śmieje. Dziękuję. Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez ania71wro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Witaj spędziłem we Wrocławiu trochę czasu. Wspominam go często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 @ania71wro witaj! Fajnie, że jesteś z nami a Wrocław piękne miasto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @ania71wro witaj w naszym gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dnia 25.01.2022 o 17:52, ania71wro napisał: Pozdrawiam Was z pięknego Wrocławia. Ania - zakochana w Tatrach od siódmego roku życia. W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dnia 29.01.2022 o 23:40, Jędrek napisał: W latach 90-tych bywałem często we Wrocławiu, zapewne trochę się zmieniło od tamtej pory, ale miło wspominam te wizyty. Jako Gdańszczanin z urodzenia, świetnie się tam czułem, bo klimat obu miast jest dość podobny. Z tym że ja w Tatrach pierwszy raz byłem dopiero mając lat ... trzydzieści - tuż po wielkiej powodzi w 1997, która zresztą również kojarzy mi się z Wrocławiem. I od tamtego wyjazdu właściwie wszystkie moje urlopy to Tatry. Można by rzec, żeś mój krajan. Ja co prawda kawałek na zachód od Trójmiasta, ale do plaży miałem piechotą 10 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich Do zobaczenia na szlaku! Witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś Liczę, że będziesz aktywnym uczestnikiem naszych forumowych dyskusji . Wszelkie relacje i zdjęcia mile widziane. Jak byś miała jakieś pytania, wal jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 8 minut temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich Do zobaczenia na szlaku! Góry kochamy wszelakie, ale najbardzie Tatry . Witaj między nami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 @Shear fajnie, że się wyszedłeś cienia. Dziel się z nami doświaczeniem, fotami i pomysłami. Odwdzięczymy się tym samym. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 31 minut temu, Shear napisał: Cześć! Założyłem w końcu konto po X latach śledzenia Tatromaniaka (głównie newsów, czasem forum) anonimowo Pochodzę z Katowic, ale mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. W Tatry chodzę od dawna, ale dopiero od 2-3 sezonów zacząłem w zimie i to teraz mój główny obiekt zainteresowań. Między innymi ze względu na to, że zima łagodniej obchodzi się z moimi kolanami (Peseloza). Czekan i raki nie są mi obce, mam na swoim koncie zimowe wejścia np. na Kościelec, Kozi Wierch... Jestem również nieaktywnym (ze względu na pracę w korpo ) instruktorem narciarskim. Jednak, żeby trochę sformalizować wiedzę / wyeliminować błędy na które może nie zwracam uwagi, planuję zrobić kurs zimowej turystyki (Marzec tego roku). Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu ). Pozdrowienia. Bez cienia przesady napiszę, że lepiej trafić nie mogłeś Witam Cię kawałkiem oscypka i borowikową Jeśli towarzyszka moich górskich wojaży @jaaga76wita Cię tak serdecznie, to ja już nic nie mam dodania. Fajnie, że jesteś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 6 godzin temu, Shear napisał: Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu ). życzę powodzenia, witam i liczę na filmiki z Białej Góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie_umiem_w_czekan Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi