Karol Strycharczyk Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Cześć Wam Jestem Karol, od dwóch lat mieszkam w Zakopanem sprowadziła mnie tutaj miłość do gór. Jestem marynarzem nie góralem lecz góry dla mnie to niekończąca się przyjemność Chodzę po górach z przyjaciółmi lecz Oni nie zawsze mają czas dlatego często też chodzę sam. Chciałbym tu poznać kolejne pozytywnie zakręcone osoby bo na szlaku razem raźniej Pozdrawiam Was serdecznie Karol 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 6 minut temu, Karol Strycharczyk napisał: Cześć Wam Jestem Karol, od dwóch lat mieszkam w Zakopanem sprowadziła mnie tutaj miłość do gór. Jestem marynarzem nie góralem lecz góry dla mnie to niekończąca się przyjemność Chodzę po górach z przyjaciółmi lecz Oni nie zawsze mają czas dlatego często też chodzę sam. Chciałbym tu poznać kolejne pozytywnie zakręcone osoby bo na szlaku razem raźniej Pozdrawiam Was serdecznie Karol Cześć! Zazdroszczę miejsca zamieszkania. Ja tylko na wakacje wpadam. Tak więc w sierpniu gdzieś skoczymy!:) Pozdrawiam i miłego forumowania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Strycharczyk Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Cześć Dziękuję za wiadomość i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 22 godziny temu, Karol Strycharczyk napisał: Cześć Wam Jestem marynarzem nie góralem Witaj na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Strycharczyk Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Ahoj Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć @Karol Strycharczyk! Milo Cię widzieć na forum. Ja choć urodzona nad morzem notorycznie na urlop (także ten w wymiarze nano) jadę w góry. Do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Strycharczyk Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć Jaga Ja też jestem urodzony nad morzem. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camper23 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Hej, jestem Sebastian, mam nadzieję, że zostanę z wami na dłużej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro92 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Cześć Wszystkim Jestem Jarek, lat 29. Pierwszy raz w góry na dłuższe wędrówki wyruszyłem parę lat(ok 7) temu. Pasją do trekkingu i chodzenia po Tatrach udało mi się zarazić również obecną dziewczynę i tak już parę wyjazdów za nami. Chodzimy wspólnie na szlaki, na których sam kiedyś zaczynałem aby dopasować się warunkami i naszymi możliwościami. Mam nadzieję, że czas pozwoli bywać częściej w Tatrach i mieć również chwilę na poszerzenie swojej wiedzy na temat gór Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Cześć wszystkim:) miło mi, ze w końcu do was dołączyłam. Mam na imię Martyna, jestem fanka Tatr, literatury (nie tylko o tematyce górskiej) i długich rozmów przy zimnym piwie lub cierpkim winie:. Rodowita tarnobrzeżanka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eire Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Wybieram cierpkie wino cześć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 6 godzin temu, MartynaJ87 napisał: Cześć wszystkim:) miło mi, ze w końcu do was dołączyłam. Mam na imię Martyna, jestem fanka Tatr, literatury (nie tylko o tematyce górskiej) i długich rozmów przy zimnym piwie lub cierpkim winie:. Rodowita tarnobrzeżanka. Ahoj @MartynaJ87, fajnie, że do nas dołączyłaś. Liczę, że będziesz stałym bywalcem naszego forum. W razie jakichkolwiek pytań - wal, jak w dym P.S. Ja tam chyba wolę zimne piwo, a jeszcze bardziej szklaneczkę schłodzonej whisky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 51 minut temu, eire napisał: Wybieram cierpkie wino cześć! Koniecznie czerwone wytrawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Mnich Moderator napisał: Ahoj @MartynaJ87, fajnie, że do nas dołączyłaś. Liczę, że będziesz stałym bywalcem naszego forum. W razie jakichkolwiek pytań - wal, jak w dym P.S. Ja tam chyba wolę zimne piwo, a jeszcze bardziej szklaneczkę schłodzonej whisky Będę stałym na pewno i mam nadzieje aktywnym, chociaż ostatni mój wypad w góry to 2018 (!!!) ale w tym roku urlop spędzę w Tatrach nawet jak koronawirus będzie ni fruwał koło twarzy p.s. Whisky niestety nie lubię, mam uraz z pewnej imprezy w czasie studiów ale szczegółów lepiej nie będę opisywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eire Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 10 minut temu, MartynaJ87 napisał: Koniecznie czerwone wytrawne Zdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Luk_ napisał: Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B A tak w ogóle to witaj na pokładzie tego statku zmierzającego w kierunku Tatr Gwarantuje, ze nie chciałbyś tego wiedziec Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartynaJ87 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, eire napisał: Zdrówka! No i nie mam teraz wyjścia bo narobiłeś mi ochoty, trzeba zarzucać kurtkę i dreptać do Żabki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eire Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 6 minut temu, MartynaJ87 napisał: No i nie mam teraz wyjścia bo narobiłeś mi ochoty, trzeba zarzucać kurtkę i dreptać do Żabki Nie będziesz sama... Wirtualnie póki co, a kiedyś - do miłego, gdzieś w górkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Luk_ napisał: na pokładzie tego statku zmierzającego w kierunku Tatr witaj na pokładzie (23) Titanic (1997) - Iceberg,Right ahead - YouTube 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Cześć @MartynaJ87, gratulacje wyboru najlepszego forum . Super, że jesteś z nami. Do szybkiego spotkania na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Na szlaku i tak się nie da kogokolwiek poznać Przynajmniej ja nie poznaję, bo na twarze mijanych nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Cześć @MartynaJ87 Fajnie, że jesteś z nami. No to w góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JosephShin Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Cześć, jestem Józef z Warszawy. Jestem początkującym wspinaczem i dlatego mogę zadawać "niezbyt mądre pytania". Dzięki za zrozumienie Edytowane 8 Października 2021 przez JosephShin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Cześć @JosephShin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Cześć @JosephShin! Każdy z nas był kiedyś "początkujący", więc się nie przejmuj. Fajnie, że jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi