Zośka Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 15 minut temu, barbie609 napisał: trzeba będzie to zmienić............ Koniecznie! Rysianka, Wielka Racza, Rycerzowa to super klimat i widoki. No i oczywiście Pilsko! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 31 minut temu, Zośka napisał: No i oczywiście Pilsko! Pilsko mam zaliczone a tam gdzie piszesz trzeba będzie wyruszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Wczoraj tj. 6.02.22. zrobiłam maleńki wypadzik na Błatnią z Brennej w beskidzie śląskim. Fajny szlak przed obiadkiem..... Śniegu dużo i koniki były ( na szlaku jest Ranczo Błatnia). Kilka fotek podsyłam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 @Kasia K sielsko-anielsko... Beskid w pigułce. Cudnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dzisiejszatj 12.02.22. Rysianka odsłoniła piękną panoramę Tatr, Babiej i Pilska. Warunki cudowne, dużo śniegu i cały dzień lampa. Na szczycie oczywiście spory wiatr, ale było doskonale. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Super wycieczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @barbie609bardzo lubię beskid żywiecki - mam go bliżej niż Tatry. Rysianka to fajne miejsce z cudnymi widokami, ale niestety w niedziele z ładną pogodą jest oblegana przez turystów. Wcześniejsze wyjście to sposób na troszkę spokoju na górze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @Kasia K Ale trafiłaś piękny warun na Rysiance Śliczne fotki Też dziś miałem ochotę tam lub na Babią się wybrać Niestety z przyczyn technicznych nic z tego nie wyszło ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @Krzysiek Zdprzyczyny techniczne się zdarzają, ważne, że góry na nas czekają... Następnym razem będzie dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 14 minut temu, Kasia K napisał: oblegana przez turystów. W weekend staramy się trzymać z dala od miejsc popularnych , nie zawsze się to udaje. Mamy pewne możliwości na wyjścia w tygodniu i staramy się z nich korzystać A o Tatrach to teraz mowy nie ma , przynajmniej do końca ferii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 17 minut temu, Kasia K napisał: bardzo lubię beskid żywiecki - mam go bliżej niż Tatry. Też mam znacznie bliżej i też bardzo lubię 2 minuty temu, Kasia K napisał: przyczyny techniczne się zdarzają, ważne, że góry na nas czekają... No niestety. Tak góry na pewno poczekają ale też za długo im kazać czekać nie można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 3 minuty temu, barbie609 napisał: W weekend staramy się trzymać z dala od miejsc popularnych , nie zawsze się to udaje. Mamy pewne możliwości na wyjścia w tygodniu i staramy się z nich korzystać A o Tatrach to teraz mowy nie ma , przynajmniej do końca ferii. Całkowita racja.... Jednak w tygodniu nie zawsze jest możliwość.... A i warunki czasami są lepsze w niedzielę niż w pozostałe dni... I wtedy trzeba korzystać.... Chociaż ja lubię również trochę koneserskie warunki gdy pogoda wcale nie wydaje się przyjazna... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 3 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: Też mam znacznie bliżej i też bardzo lubię Oooo czyli po sąsiedzku 4 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: długo im kazać czekać nie można Też jestem tego zdania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Dobry dzień. W poprzedni weekend odwiedziłem Babia oraz Mędralową. Pogoda nie dopisała, ale za to zima przepiękna. Od Markowych do Medralowej ślady zawiane, czasem torowanie po pas 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Weekendowy Beskid Wyspowy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 7 minut temu, Mateusz Z napisał: Weekendowy Beskid Wyspowy Mocno duło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 11 minut temu, barbie609 napisał: Mocno duło? Tak średnio jak na góry. Było kilka mocnych porywów, ale chyba 100 nie przekraczało. Najgorzej na wieżach na Mogielicy i Modyni, szczególnie o zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: na Mogielicy Wieża jeszcze się trzyma? , w lecie była w nie najlepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 46 minut temu, Mateusz Z napisał: Weekendowy Beskid Wyspowy Pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 57 minut temu, barbie609 napisał: Wieża jeszcze się trzyma? , w lecie była w nie najlepszym stanie. Ledwo co. Kilka desek połamanych jest. Jak tam wlazłem to bujało nią na wszystkie strony od wiatru z czułem się jak na statku Myślę, że jeszcze trochę wytrzyma, ale trzeba uważać wchodząc tam, najlepiej pojedynczo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 To specjalnie dla Was zachód z Wielkiej Raczy, wprawdzie letni, ale temat wschodów i zachodów ostatnio lubiany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Upss... to miała być reakcja do poprzedniej strony i tematu Wielkiej Raczy, nie czytałam po kolei. Nadrabiam zaległości jako nowy użytkownik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 @ania71wronie przejmuj się a zdjęcie super 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej898 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Dnia 27.01.2020 o 16:44, karpasani napisał: Wczoraj byłem na fajnej wycieczce,a tak wyglądała trasa: Jaworze Nałęże - Błatnia - Trzy Kopce - Klimczok - Szyndzielnia - Wapienica Pogoda dopisała.Było słonecznie i trochę wietrznie,bardzo dużo ludzi w schroniskach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Urodził się w głowie pomysł wyjścia dla Wiktorka na GSB, pomysł długo w głowie dojrzewał bo dłużej niż 3 dni nonstop do tej pory w warunkach zimowych po Górach nie wędrowałem. Dziękuję Szymonowi za to że popchnął mnie do tego wyzwania, Synu Wielki jesteś. Przejście całego nie leży w zakresie moich możliwości ale co się uda to się uda. Pierwsza część wyprawy miała miejsce w lutym i objęła odcinek od Ustronia do Przełęczy Krowiarki. Powstały króciótkie filmiki, zamieszczę tylko linki do pierwszego i ostatniego(resztę możecie odszukać sami). https://www.youtube.com/watch?v=3wgSYkeGzbo&t=2s https://www.youtube.com/watch?v=J59LSU1jwPg Kolejna odsłona już w przyszłym tygodniu, w planach jest dojście z Krowiarek do Krościenka, a na co pozwoli zdrowie, kondycja i pogoda to zobaczymy. Jeżeli będziecie mieli ochotę rozpowszechnić i nagłośnić odrobinę to bardzo będę wdzięczny, a poniżej króciutka fotorelacja z tych 5 pierwszych dni. Jeżeli ktoś chciałby może kontynuować wędrówkę po GSB dla Malucha to zapraszam do kontaktu. I pełny szacun dla tych Wszystkich którzy na ten Szlak się wybierają, nie tylko w zimie, i docierają do mety, gdziekolwiek ją mają I chyba zaprzyjaźniłem się z Beskidem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi