barbie609 moder Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Zośka napisał: radość z aktywnego odpoczynku ogromna. też mieliście śnieg,góry i szlak czyli to co trzeba . 1 godzinę temu, Zośka napisał: byliśmy bliscy decyzji żeby zrezygnować z zabrania raczków jak wrzucam raczki do plecaka przy pierwszych śniegach tak wyciągam jak już jest prawdziwa wiosna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Dnia 30.01.2023 o 20:48, barbie609 napisał: wrzucam raczki do plecaka przy pierwszych śniegach tak wyciągam jak już jest prawdziwa wiosna. Wiele nie ważą a bez nich gdy są potrzebne- trudno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ciężkie warunki w Beskidach.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JNtHmAB67hvsxasm4Dh2UcQbWDmo8QAFUC6t3iNAUBYwphCGDQ6K5NvoMQSYPajWl&id=100064707394923&sfnsn=mo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 No na Krupowej to już płota przed schroniskiem nie widać ,a na Luboniu to zaraz ławka zniknie https://pogodagopr.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Tatry mi zamknęli, więc kilka fotek z Beskidu Niskiego z ubiegłego weekendu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 godziny temu, jaaga76 napisał: z Beskidu Niskiego gdzie łaziliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 21 godzin temu, barbie609 napisał: gdzie łaziliście? Wysokie i Grzywacka Góra. Cudne miejsca, ale z uwagi na warunki trzeba się było trochę namęczyć (torowaniem głównie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 3 minuty temu, jaaga76 napisał: Wysokie i Grzywacka Góra. tam nie byłem,ale śniegi Wam się super trafiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 4 godziny temu, barbie609 napisał: tam nie byłem,ale śniegi Wam się super trafiły Bardzo polecam, ale może w bardziej wiosennej aurze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/89627/Kontuzja_na_szlaku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 https://miasta.tokfm.pl/miasta_tokfm/7,185211,29481577,250-kilometrow-bedzie-miec-dlugodystansowy-szlak-pieszy-po-beskidach.html Bardzo zachęcające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 2 godziny temu, jaaga76 napisał: Bardzo zachęcające ciekawe , przez Jaworzynę , czyżby koło Mokrego Stawku w dół ? Cały to pewnie nie ale kawałki raczej tak , zwłaszcza że @Werniksjest fanem tamtych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 20 godzin temu, jaaga76 napisał: Bardzo zachęcające Większość tych szlaków już przeszłam i są naprawdę bardzo widokowe. Oczywiście w trakcie jedno, dwudniowych wypadów a nie naraz ale dla długodystansowców to świetna trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 20 godzin temu, Zośka napisał: Większość tych szlaków już przeszłam i są naprawdę bardzo widokowe. Oczywiście w trakcie jedno, dwudniowych wypadów a nie naraz ale dla długodystansowców to świetna trasa. Ja podobnie, ale zawsze to zachęta, żeby w bardziej uporządkowany sposób pochodzić. Tylko ta nazwa mnie irytuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 (edytowane) 10 minut temu, jaaga76 napisał: Tylko ta nazwa mnie irytuje... to ,prawda . Jest jakaś idiotyczna moda na angielskie nazwy. Kiedyś się zapytałem kolegę z drogówki czy nazwa Grupa Speed to od narkotyku czy od szybkości. Jest Główny Beskidzki , Mały Beskidzki to ten mógłby by być np Kręty Beskidzki Edytowane 27 Lutego 2023 przez barbie609 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 3 godziny temu, barbie609 napisał: Kręty Beskidzki Podoba mi się 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Loop czyli pętla. Ale jak widać pętla brzmi za mało atrakcyjnie. A tu inna pętelka : https://geekweek.interia.pl/podroze/news-the-loop-czyli-blisko-100-kilometrowa-klimatyzowana-sciezka-,nId,6575068 Można? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Taterki ze szycztu Pilska z soboty Edytowane 6 Marca 2023 przez Krzysiek Zd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 20 minut temu, Krzysiek Zd napisał: Taterki ze szycztu Pilska z soboty Ale widoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 5 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: Taterki ze szycztu Pilska co tak mało ,dawaj więcej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Trasa Sopotnia Wielka - Hala Miziowa - Pilsko powrót po śladach. Z rana pogoda świetna z tendencją do pogarszania się. Do schroniska wbraliśmy szlak żółty, czarny i zielony. Warunki były super i do zielonego praktycznie bezludnie później mijaliśmy pojedyncze osoby. Po kilku godzinach ok. 11 od Korbielowa zaczęło wchodzić coraz większe chmury. Na samym Pilsku widoczność rewelacyjna na Tatry, Niżne Tatry, Małą i Wielką Fatrę Chwilę po południu na szczyt weszła wieeelka chmura i po pięknych widokach ale wycieczka bardzo udana Kilka fotek A jak schodziliśmy była już taka widoczność Edytowane 7 Marca 2023 przez Krzysiek Zd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 @Krzysiek Zd piękne widoki mieliście. Zimą jeszcze nie wchodziłam z Sopotni ale chyba się wybiorę bo z Korbielowa zawsze dużo ludzi wchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 @Zośkafaktycznie przejrzystośc była super Zdecydowanie, jak wchodziłem z Korbielowa też zawsze było sporo ludzi. A z Sopotni jeszcze nigdy nie trafiłem na większy ruch Polecam też szlak na Rysiankę a najlepiej...całą pętlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 @Krzysiek Zd pętelkę robiłam ale latem. Szliśmy na Rysiankę i potem na Pilsko. Zimą pewnie też kiedyś spróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 @Zośka pętelki zmią też jeszcze nie robiłem ale masz rację trzeba kiedyś spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi