Fibi Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 @Jędrek @peter1 Musicie spróbować zimowego łażenia. Niedźwiedzie śpią, deszcz was nie zmoczyć, burzy też nie będzie. I chodzi się szybciej, bo zimno, więc się człowiek nie zatrzymuje co chwilę dla podziwiania widoków. Ja tam widzę same plusy pod warunkiem lawinowej 1. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 12 godzin temu, barbie609 napisał: ja tam lubię lodową otchłań , oczywiście w granicach rozsądku Ok, co kto lubi, ja po prostu wolę słońce i dotyk nagrzanej nim skały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dnia 16.10.2022 o 09:00, Fibi napisał: @Jędrek @peter1 Musicie spróbować zimowego łażenia. Niedźwiedzie śpią, deszcz was nie zmoczyć, burzy też nie będzie. I chodzi się szybciej, bo zimno, więc się człowiek nie zatrzymuje co chwilę dla podziwiania widoków. Ja tam widzę same plusy pod warunkiem lawinowej 1. No ja byłem w przeszłości parę razy w zimie. Tatry są piękne, atmosfera też. Ale nie lubię zimy, nic na to nie poradzę. Udało mi się zdobyć w zimie Świnicę i Kasprowy, byłem w dolinach, a nawet w jaskiniach(Mylna ma klimat w zimie), zjeżdżałem na nartach z Kasprowego. Wszystko super ale cóż zrobić skoro nie przepadam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, peter1 napisał: ale cóż zrobić skoro nie przepadam? To oczywiście sprawa indywidualna ,ale towarzystwo namawia Cię w nadziei zobaczenia większej ilości Twoich super wypraw.Na co i ja mam ochotę. Edytowane 17 Października 2022 przez barbie609 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dnia 14.10.2022 o 15:58, peter1 napisał: Na razie koniec w temacie Gerlacha... A w zimie nie chodzę. Jestem uzależniony od skały. Pożyjemy i może zobaczymy, że jednak od śniegu tez sie potrafisz uzależnić:) Dnia 15.10.2022 o 17:51, Jędrek napisał: Ja chodziłbym zimą, gdyby było słonecznie, sucho i chociaż +20 stopni. ..i może jeszcze, żeby nie było pod górkę:) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 4 godziny temu, wjesna napisał: .i może jeszcze, żeby nie było pod górkę:) Graniówki to moje ulubione szlaki. A gdyby tak jeszcze na obu końcach były kanapy, albo chociaż krzesełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 21 godzin temu, barbie609 napisał: To oczywiście sprawa indywidualna ,ale towarzystwo namawia Cię w nadziei zobaczenia większej ilości Twoich super wypraw.Na co i ja mam ochotę. Jeszcze nie skończyłem z tym rokiem a mam w archiwach z zeszłych lat mnóstwo materiału(od groma- jak to się mówi). Będę się starał w miarę regularnie zamieszczać. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 17 godzin temu, Jędrek napisał: Graniówki to moje ulubione szlaki. A gdyby tak jeszcze na obu końcach były kanapy, albo chociaż krzesełka ...to co by to były za góry. Chyba jakieś all inclusive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 5 godzin temu, wjesna napisał: to co by to były za góry Góry Przyjemne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Dnia 18.10.2022 o 21:56, Jędrek napisał: Góry Przyjemne I Ty ich odkrywca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Kilka jesiennych kadrów z Gerlacha 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Cudo. Będzie więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Świetne zdjęcia i pogoda no i najważniejsze brak ludzi. Ja byłem w 2008 roku na Gerlachu w sierpniu od strony doliny Batyżowieckiej, na razie się nie wybieram chyba że Martinką z przewodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 8 godzin temu, Jędrek napisał: Będzie więcej? Nie Bo co tu więcej pokazywać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Nie Bo co tu więcej pokazywać Jak siedzisz na wierzchołku z krzyżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Jak siedzisz na wierzchołku z krzyżem Nie wnosiłem tam krzyża żadnego. To nie ja Edytowane 4 Października 2023 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Gratulacje @Mateusz Z Piękny szczyt zdobyty. Widzę,że miałeś świetną pogodę A zdjęcia wyborne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 @Mateusz Z z całego serca gratulacje! Trzymam kciuki za powodzenie projektu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszka_420 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Cześć wszystkim! Planujemy ze znajomą zdobyć Gerlach i poszukujemy przewodnika, który mógłby poświęcić nam czas i poprowadzić nas na szczyt. Chcielibyśmy, aby nasz przewodnik nie tylko bezpiecznie poprowadził nas na Gerlach, ale również opowiedział o pięknie gór w ciekawy i interesujący sposób. Jeśli ktoś zna sprawdzonego przewodnika lub ma jakieś rekomendacje, bardzo proszę o kontakt. Chcielibyśmy umówić się na wycieczkę w najbliższym możliwym terminie (sierpień), zależnie od dostępności przewodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 45 minut temu, Saszka_420 napisał: Cześć wszystkim! Planujemy ze znajomą zdobyć Gerlach i poszukujemy przewodnika, który mógłby poświęcić nam czas i poprowadzić nas na szczyt. Chcielibyśmy, aby nasz przewodnik nie tylko bezpiecznie poprowadził nas na Gerlach, ale również opowiedział o pięknie gór w ciekawy i interesujący sposób. Jeśli ktoś zna sprawdzonego przewodnika lub ma jakieś rekomendacje, bardzo proszę o kontakt. Chcielibyśmy umówić się na wycieczkę w najbliższym możliwym terminie (sierpień), zależnie od dostępności przewodnika. @Saszka_420 - uwierz mi, że nie ma potrzeby pisania w kilku miejscach. Wystarczy zadać pytanie w jednym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 godziny temu, Saszka_420 napisał: Cześć wszystkim! Planujemy ze znajomą zdobyć Gerlach i poszukujemy przewodnika, który mógłby poświęcić nam czas i poprowadzić nas na szczyt. na jakich szczytach byłyście do tej pory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszka_420 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 godziny temu, Mnich Admin napisał: @Saszka_420 - uwierz mi, że nie ma potrzeby pisania w kilku miejscach. Wystarczy zadać pytanie w jednym wątku rozumiem, mój błąd. Pierwszy raz korzystam z forum. Chciałem mieć pewność, że zapytanie dodałem w odpowiednim wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszka_420 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 31 minut temu, J@n napisał: na jakich szczytach byłyście do tej pory ? Słowacja: Rohacz Płaczliwy i Ostry, Rakoń, Wołowiec, Siwy Wierch. Rysy zdobyte zimą. Hiszpania Mulhacen. Austria Tauern, Geierköpfe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, Saszka_420 napisał: rozumiem, mój błąd. Pierwszy raz korzystam z forum. Chciałem mieć pewność, że zapytanie dodałem w odpowiednim wątku. Spoczko, zdarza się nawet najlepszym Jak widzisz, czytamy forum i Twój wpis nie pozostał bez echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Dnia 8.06.2024 o 14:38, Saszka_420 napisał: Cześć wszystkim! Planujemy ze znajomą zdobyć Gerlach i poszukujemy przewodnika, który mógłby poświęcić nam czas i poprowadzić nas na szczyt. Chcielibyśmy, aby nasz przewodnik nie tylko bezpiecznie poprowadził nas na Gerlach, ale również opowiedział o pięknie gór w ciekawy i interesujący sposób. Jeśli ktoś zna sprawdzonego przewodnika lub ma jakieś rekomendacje, bardzo proszę o kontakt. Chcielibyśmy umówić się na wycieczkę w najbliższym możliwym terminie (sierpień), zależnie od dostępności przewodnika. https://tatramountainguide.sk/ Frantisek Compel Ja byłem z tym przewodnikiem spoko gość jest bodajże z Novego Smokovca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi