krzysiek Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Macie swoje ulubione utwory muzyczne o tematyce górskiej? U mnie zdecydowanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnkaJ Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zdecydowanie piosenki Cisza jak ta: Zapach chleba, Bo tak Cię kocham, Drugi Beskidzki Dom, Miłość w Cisnej, Śnieżka. No i nieśmiertelna "Sielanka o domu" Wolnej Grupy Bukowina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Sadowska Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Łemata i Jak okiem sięgnąć...We wtorek w schronisku po sezonie...Tak mnie ciągnie do gór...dziś dostałam nowa płytę zespołu Dom o Zielonych Progach...wieczorem coś nowego może ulubionego po słuchaniu będzie. Edytowane 27 Września 2019 przez Magdalena Sadowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxyl Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ja najbardziej lubię KSU " Za mgłą", co prawda jest to piosenka o Bieszczadach, ale do innych gór też pasuje. Tekst idealnie oddaje to co czuję gdy jestem w górach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Bella Orłowska Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosica89 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Drużyna Mistrzów-" Kraina Idealna" https://www.youtube.com/watch?v=RnqkIjSBsjY Wprawdzie trochę piosenka-reklama,ale mimo wszystko lubię baaardzo "Górski Duch"- również z repertuaru Drużyny Mistrzów- zdecydowanie mój nr 1 https://www.youtube.com/watch?v=UkV7pVxLQqQ JAHBESTIN- "Lachy" https://www.youtube.com/watch?v=E4nf5Tm1SZo Edytowane 28 Września 2019 przez Gosica89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Ask The Mountains-Vangelis Piękna muzyka i teledysk w którym można się zakochać. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DQFlcs8vwLK4&ved=0ahUKEwitoJKQ-fPkAhWCpIsKHUTxBdUQyCkIPjAC&usg=AOvVaw3HeZZCdqJdf0gyyNPstiVB Edytowane 28 Września 2019 przez Artur S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Ja bardzo lubię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek_1 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 A ten kawałek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukaszekkk Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Lodowi Wojownicy https://www.youtube.com/watch?v=BPiQl66jVcw Kiedy góral umiera https://www.youtube.com/watch?v=3Mrns6HszSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ostatnio Dawid Podsiadło śpiewa swoje akustyczne wersje piosenek w Tatrach... co prawda nie są to piosenki o górach, ale w górach czy ktoś wie w jakim konkretnie miejscu jest nagrywany chociażby ten teledysk ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Akcent Bielski :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katie Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Uwielbiam WBK i SDM. A tego chyba jeszcze nie było: Włodzimierz Wysocki "Piosenka o przyjacielu" (wrzucam w wersji polskiej, ale oryginał jest oczywiście rosyjski). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dnia 28.10.2019 o 20:31, Marcin.bb napisał: Akcent Bielski Super się słucha w aucie podczas podróży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 PODGLĄD 4:47 Zakopower - Kto nas woła (Official Video) YouTube · KayaxTV 13 gru 2016 Tak świątecznie i jakie widoczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 7 godzin temu, Anuś napisał: Super się słucha w aucie podczas podróży Cała płyta Etno Elektro jest super do słuchania w podróży :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Chociaż raczej nie lubię Zakopowera, to ta piosenka przypadła mi do gustu . Fajnie posłuchać przed wyjściem na jakiś trudniejszy szlak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Do "Wołania" Dziewanny dograłem sobie harmonijkę Ja lubię te: No i zagraniczne: Reba zdobywanie góry traktuje tu jako przenośnię walki z chorobą, ale mi się tam ten kawałek kojarzy górsko więc: I to samo w wersji polskiej: I jeszcze jedna z tego samego filmu: Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Gieferg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Takie sobie te piosenki, panie Gieferg. Żadna nie przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Zgórmysyny - świetnie się tego słucha! Do górskiego klimatu najbardziej pasuje mi poezja śpiewana! Ciekawe teksty, dobra muzyka - bardzo ładne! Edytowane 1 Lutego 2020 przez vatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 "Wokół góry, góry i góry.." (tytułu nie znam, ale od biedy zagram na gitarze) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 16 minut temu, Agunia napisał: "Wokół góry, góry i góry.." (tytułu nie znam, ale od biedy zagram na gitarze) @Agunia To? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Uwielbiam: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi