Mnich Admin Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 @Fibi, ta wersja chyba nawet lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 (edytowane) 9 godzin temu, barbie609 moder napisał: To może być poczytane za znęcanie i tortury. Słuchanie tego to tortury Jest kilka miejsc z dobrym jedzeniem ale nie da się tam siedzieć bo cały czas leci góralska muzyka. Jedzenie pyszne ale staje w gardle Edytowane 23 Lipca 2024 przez Zośka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 6 godzin temu, wjesna napisał: , że ta nasza ludowa muzyka wcale nie jest taka zla" to jeszcze osadzona w góralskim klimacie piosenka Rammsteinu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 15 godzin temu, J@n napisał: to jeszcze osadzona w góralskim klimacie piosenka Rammsteinu Chyba w klimacie ,, ...my Słowianie wiemy jak nasze na nas działa..." Lubię prostą góralską muzykę . Lubię to rzępolenie do kotleta i piosenki o Jaśku i Hanusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 3 minuty temu, wjesna napisał: Lubię prostą góralską muzykę . Lubię to rzępolenie do kotleta i piosenki o Jaśku i Hanusi a ja nie lubię.Ogólnie jakimś fanem góralszczyzny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 2 minuty temu, barbie609 moder napisał: a ja nie lubię.Ogólnie jakimś fanem góralszczyzny nie jestem. Mnie interesuje folklor. Nie znaczy to, że w domu słucham przyśpiewek ale mając okazję poznać inną kulturę chętnie ją poznaję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Nie wiem jak z prawami autorskimi, czy można wrzucić link, więc może po prostu przytoczę ulubioną swoją piosenkę: "Wędrujemy" zespołu "Na Bani". sł. Tom Borkowski muz. Magda Snarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 6 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): czy można wrzucić link, jeżeli utwór jest np na youtube to spoko możesz linkować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 A więc to ten: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi