Jump to content

Babia Góra

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W dniu dzisiejszym wraz z @Werniks ,jakby ktoś nie kojarzył to przewijający się w naszych różnych wycieczkach Ignacy teraz już pod własnym nickiem,postanowiliśmy odwiedzić Królową. Co prawda bezpośred

I znowu ta Babia Góra z wczoraj, tym razem przy pięknej pogodzie i przy niesamowitym spektaklu chmur na niebie ?? W dodatku prawie nie wiało ?  Widok na Taterki i .... te chmury

Warunki pogodowe zmobilizowały mnie na ostatnio oglądaną Babią... Wczoraj przyjęła mnie bezchmurnym i bezwietrznym dniem( co jest rzadkością, szczególnie jeśli chodzi o wiatr?). Śniegu dużo, jedynie n

Posted Images

9 minut temu, Luk_ napisał:

Ja jeszcze zacytuję bardzo mądre słowa jednego z użytkowników tego forum: ?

Ja też lubię cytować "klasyków"?

A tak serio to podziwiam Was i zazdroszczę kondycji i sprawności. Gdybym lubiła biegać to też bym wolała biegać po górach niż po płaskim?

• Like ! 1

Dnia 17.08.2020 o 14:00, Luk_ napisał:

Cóż @wjesna, ja zawsze powtarzam, że ludzie dzielą się na tych, którym nie trzeba tego tłumaczyć i na tych, którzy nigdy tego nie zrozumieją ? ale spróbuję ?

Nawet Ci się udało ładnie wytłumaczyć. Wiesz, to jest tak, że jak ktoś lubi to co robi, jest to dla niego pasją, zamiłowaniem itp, to choćby to było łowienie ryb, to gdy zacznie o tym opowiadać, słucha się tego z niezwykłą przyjemnością.

• Like ! 1
Dnia 17.08.2020 o 15:28, Mateusz Z napisał:

W godzinkę na Babią? Nieźle ?

Sam się w sumie zdziwiłem, jak dotarłem na górę i spojrzałem na zegarek ? Co ciekawe, powrót był tylko o jakieś 5 min krótszy, trochę się jeszcze obawiam przy zejściach, trzeba zainwestować w buty ? 

117990575_757910145027576_6632259759597880792_n.jpg|||

Ja tam wchodziłem a są tacy co wbiegają ? fajnie by było zmierzyć się kiedyś w takim biegu, ot tak, dla sprawdzenia siebie, ale póki co dużo brakuje do czołówki ? 

@Luk_ Ty lubisz tak na szybko przez góry,  startujesz czasem? Bo nie obiło mi się przez oczy żebyś pisał o tym na forum ? 

Edited by staroń
  • 3 weeks later...
19 minut temu, Zbyszko napisał:

Zdecydowanie ,że ma większe atuty na zdjęcia. Jak najbardziej.  Może jeszcze coś dołożę od siebie w temacie. 

@Zbyszko powiało chłodem z Twoich zdjęć ? człowiek jeszcze ma w oczach zieleń i ledwie rdzawe Czerwone w Tatrach, a tu bach.... zimmmaaa ???

• Haha 1
  • 4 weeks later...
20 minut temu, Zośka napisał:

To z Ciebie jest już taki babiogórski weteran. 

To jest moja szkolna miłość ? w tym roku tylko raz zimą byłem, ale muszę tam wrócić niebawem. Miałem iść w poprzedni weekend, ale wybór padł na drugą stronę Żywieckiego. 

• Like ! 4

@Mateusz Z ale że 13 razy ????!!!!! To nie miłość szkolna, to miłość szalona ???

Właśnie siebie wymyśliłam, że ja mi się uda pojechać za tydzień w Tatry (trzymajcie kciuki) to w niedzielę, w drodze powrotnej "pyknę" Babią. Taki mam plan ??.

Edited by jaaga76
  • Like ! 3
3 minuty temu, Mateusz Z napisał:

Miłość szalona i od pierwszego wejścia to Furkot ?

Ja też ja lubię ?

3 minuty temu, Mateusz Z napisał:

Babia zasłużyła na miejsce w moim sercu. Piękna, kapryśna, potrafi wymęczyć :P. 

Jak "rasowa" kobieta ??

• Like ! 2
  • Haha 2