Zośka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @RudaMaRysia te chmury burzowe obłędne A co do mgły to mogłabym doktorat napisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 U mnie dzisiaj takie coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @RudaMaRysiagdybym takie chmury spotkała, to pewnie jak urzeczona bym patrzyła... Wątek o chmurach jest super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 A u mnie tak.. mam nadzieję, że pogoda się nie zmieni, bo jutro mamy zaplanowany objazd Baraniej Góry na rowerach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GórskiPluto Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Uczę się do kursu szybowcowego, a właściwie już skończyłem teorię, ale więcej się nauczyłem tutaj oglądając zdjęcia, które wstawiacie niż z mądrych skryptów. Wracając ostatnim zdaniem do magnesów burzowych to ja Was podziwiam, że jeszcze chcecie chodzić po górach. Lepiej przecież nie wychodzić z domu i włączyć Netflixa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 CB z Pienin. Chyba najpiękniejszy jaki widziałam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @Marta takie cuda dziś oglądaliśmy. Zastanowiło nas to " karbowanie" co to za chmury? Podpowiedź proszę co to za chmury. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Czy ta kolorowa chmurka coś zwiastuje? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Ale za to jakie ładne to rozszczepienie światła! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Mammatusy. 30 minut przed burzą.. Szczawnica. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Na fotce dość niewinnie wyglądają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 A potem był taki CB. I burza w nocy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dnia 4.09.2020 o 23:47, Luk_ napisał: @jaaga76 jeśli dobrze rozczytałem Twoje "karbowane" chmury to jest to altostratus undulatus Ondulatus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekszcz0208 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Witam, mam pytanie do znawców chmur, czy tj. Nimbostratusy czy może coś innego?(Stratocumuls?volutus?) Edytowane 2 Października 2020 przez Maciekszcz0208 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Dzisiejsza Rusinowa. 11.10.2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 A jak nazwać tę chmurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 12 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Mgła. I nimbus, chmura deszczowa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 15 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Gąsienicowa dziś. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) @Marta miesiąc temu chodziłam po Tatrach w pięknej letniej pogodzie a tu taka zima Edytowane 15 Października 2020 przez Zośka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dziś było zjawiskowo! Pooglądałam na kamerach ( żałując, że tak wiele mnie od Tatr dzieli). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 @Marta Ty w Tatrach? Super ta zima wygląda. Ciekawe czy już zostanie..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 15 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Do niedzieli. Jutro sarnia skała. W Zakopanem już nie ma zimy. Ale w górach jeszcze jest. To na Kasprowym. Edytowane 15 Października 2020 przez Marta 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Taki dziś wał halny nad Pasmem Policy o zachodzie słońca.... 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Kto pożytkuje ostatnie promienie słońca? ^^ Edytowane 4 Listopada 2020 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Zachód w Zakopanem. Łąka z widokiem na Giewont. Ostatni ładny wieczór, potem już lało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi