Marta Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 CB. Jak taką chmurkę widzimy, schodzimy z gór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 @Marta tak było dziś u mnie pół godziny przed burzą 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) A teraz chyba idzie następna Edytowane 26 Czerwca 2020 przez Zośka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 @Zośka chyba ta Twoja burza idzie teraz do mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 @vatra mam nadzieję nie dojdzie U mnie już trochę lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 5 minut temu, Zośka napisał: U mnie już trochę lepiej No właśnie, u Ciebie lepiej a u mnie gorzej To już druga burza dzisiaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 1 minutę temu, vatra napisał: No właśnie, u Ciebie lepiej a u mnie gorzej To już druga burza dzisiaj! U mnie też były dwie Myślałam że już się wyszalała u mnie, gdybym wiedziała że idzie do Ciebie to bym ją zawróciła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Idzie burza. Łódź. 10.07 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jest moze ktos w Zakopcu obecnie, jak tam pogoda się ma? Czy pada? Interesuje mnie week gdzie nie sprawdzam pokazuje deszcz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) @AnuśTak było w niedzielę pod Chłopkiem Ale dzisiaj już dużo lepiej Edytowane 14 Lipca 2020 przez Zośka 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 No super, to lato jest szalone Zależy mi na w miarę dobrej pogodzie co by nie padało i cosik się widziało zabieram szwagierkę w góry chce na Giewont i Morskie ( pierwszy raz w górach) i tu taki warun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Na Giewont i Morskie może być @Anuś to wczorajsze ze Słowacji. Było jakieś 8 stopni i niskie chmury. Edytowane 14 Lipca 2020 przez Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wiesz jak pokazuje deszcz to i na Giewoncie będzię lipa, wole drugi raz nie zmoknąć Byłas na chłopku? @Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Byłam i zmarzłam jak chol....a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 36 minut temu, Zośka napisał: Byłam i zmarzłam jak chol....a Jak wrazenia trudny szlak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 1 godzinę temu, Zośka napisał: AnuśTak było w niedzielę pod Chłopkiem Ale dzisiaj już dużo lepiej Wczorajsze ze Sławkowskiego :) Pizgało niemiłosiernie. Dziś za to lepiej, jednak od 10-11 godziny chmury i dość niski pułap +/- 2300-2500 m.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dwa tygodnie temu na Sławku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 9 minut temu, Anuś napisał: Jak wrazenia trudny szlak? Ja już tam byłam wcześniej więc wiedziałam jak jest ale tym razem chciałam troszkę wyżej ale nie dało się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @Mateusz Z dzisiaj rano było nieźle ale od południa już chmury bardzo nisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dnia 24.08.2019 o 18:07, Marta napisał: A tu klasyczny przykład czerwonego zachodu słońca. Taki zachód zwiastuje deszcz i zmianę pogody na gorszą. Jedno z moich ulubionych zdjęć. Fantastyczna fota 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dnia 24.08.2019 o 18:07, Marta napisał: A tu klasyczny przykład czerwonego zachodu słońca. Taki zachód zwiastuje deszcz i zmianę pogody na gorszą. Jedno z moich ulubionych zdjęć. Fantastyczna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @Marta @Luk_ świetna robota! Chylę głowy! Chmurzaste (chmurowe) kompendium na najwyższym poziomie. Dzięki za ilustracje fotkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Mateusz Z tak na Sławkowskim dzisiaj. Jedna wielka chmura 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart123 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Witam. Jak wyglada aktualna sytuacja pogodowa w Tatrach? Jest tak zle jak pokazuje internetowa pogoda? Wybieram się poniedziałek i chce to jakoś zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Dzisiaj było znośnie do południa ale teraz pada i niczego nie widać bo chmury wiszą prawie nad głową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi