Jump to content

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I moja ulubiona chmurka, chociaż zwiastuje zmianę pogody na gorszą, Cirrus. Wygląda jak mazniecia pędzlem po niebie. Jeżeli je zaobserwujemy to za jeden, max dwa dni nadejdzie front.  I przysłowi

Jest to ciekawy temat, ale chyba w górach to trzeba być przygotowanym na każdą pogodę. Nie znam się na chmurach za dobrze, zwłaszcza na ich nazwach ale jak widzę jak  zbliża takie ciemne monstrum jak

A tu klasyczny przykład czerwonego zachodu słońca. Taki zachód zwiastuje deszcz i zmianę pogody na gorszą.  Jedno z moich ulubionych zdjęć. ?  

Posted Images

1 minutę temu, vatra napisał:

No właśnie, u Ciebie lepiej a u mnie gorzej ? To już druga burza dzisiaj!

U mnie też były dwie? Myślałam że już się wyszalała u mnie, gdybym wiedziała że idzie do Ciebie to bym ją zawróciła?

• Haha 2
  • 2 weeks later...

No super, to lato jest szalone ?‍♀️?

Zależy mi na w miarę dobrej pogodzie co by nie padało i cosik się widziało ??  zabieram szwagierkę w góry chce na Giewont i Morskie ( pierwszy raz w górach) ? i tu taki warun ?‍♀️

• Like ! 1
1 godzinę temu, Zośka napisał:

AnuśTak było w niedzielę pod Chłopkiem ? Ale dzisiaj już dużo lepiej ?

Wczorajsze ze Sławkowskiego :) Pizgało niemiłosiernie. Dziś za to lepiej, jednak od 10-11 godziny chmury i dość niski pułap +/- 2300-2500 m.. 

IMG_20200713_051218.jpg

• Wow 4
Dnia 24.08.2019 o 18:07, Marta napisał:

A tu klasyczny przykład czerwonego zachodu słońca. Taki zachód zwiastuje deszcz i zmianę pogody na gorszą. 

Jedno z moich ulubionych zdjęć. ?

IMG_20190709_201837.jpg

Fantastyczna fota ?

• Like ! 1
  • Thanks 1