Anuś Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dzisiejsze Tatry z Kotelnicy białczańskiej... pogoda ok, i co chwila pokazuje się słońce... jest moc Pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 A gdzie krokusy? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 godzinę temu, Q'bot napisał: A gdzie krokusy? Tuż, tuż! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dnia 26.02.2020 o 15:29, Krisbin napisał: Jak na pierwszy raz zimą w Tatrach to bez szaleństwa. Jaworzynka , Gąsienicowa i może Kasprowy. Co dalej to ocenimy na miejscu. Jaworzynka to nie w zimie. Boczań lub od Brzezinek. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 I trójeczka lawinowa.. Chociaż na hzs jeszcze dwójka. Aż tyle napadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W nocy ma dosypać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 12 minutes ago, Tatromen said: W nocy ma dosypać ! Nasion topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 33 minuty temu, Mateusz Z napisał: I trójeczka lawinowa.. Chociaż na hzs jeszcze dwójka. Aż tyle napadało? Mati , jedziesz w taterki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Tatromen tak właśnie w pociągu jestem. Zmartwiłem się tą pogodą, plany chyba zmienię, nie ma co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) @Mateusz Z Gdybyś tym razem wybierał się w Gorce to tutaj też pada śnieg i jest wiatr! Edytowane 28 Lutego 2020 przez vatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Przed zbliżającym się sezonem na wycieczki. Może ktoś ma pytanie dotyczące meteorologii? Lub coś o coś innego? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 52 minuty temu, Marta napisał: Może ktoś ma pytanie dotyczące meteorologii? Marta - nie ma sensu, ludzie przestali jeździć w Tatry, siedzą przed komputerami i wymyślają wirtualne historyjki 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 3 minuty temu, J@n napisał: Marta - nie ma sensu, ludzie przestali jeździć w Tatry, siedzą przed komputerami i wymyślają wirtualne historyjki Oj wypraszam sobie Ja wróciłem z Tatr w minioną niedzielę. I niebawem znów się wybieram. Gdybym tylko mógł spędzałbym w Taterkach 365 dni w roku. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 7 minut temu, Mnich napisał: Ja wróciłem z Tatr w minioną niedzielę. I niebawem znów się wybieram. proszę o dokumentację fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Przed chwilą, J@n napisał: proszę o dokumentację fotograficzną Poszperaj na forum, wrzuciłem kilka zdjęć, nawet jedno z kolegą @Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 1 godzinę temu, Mnich napisał: Poszperaj na forum, wrzuciłem kilka zdjęć, nawet jedno z kolegą @Mateusz Z bardzo tajemnicze te zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 17 godzin temu, J@n napisał: Marta - nie ma sensu, ludzie przestali jeździć w Tatry, siedzą przed komputerami i wymyślają wirtualne historyjki A ja właśnie się wybieram jak tylko pogoda będzie znośna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ja nie wiem kiedy będę mogła pojechać, i bardzo nad tym ubolewam, bo siedzenie w pociągu tyle godzin w maseczce niestety nie bardzo macie może zdjęcia z doliny Małej Łąki? Lub gesiej szyi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @Marta Gęsia Szyja dla Ciebie! Wprawdzie zdjęcie z lutego ale w Tatrach ciągle jest sporo śniegu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Hej. Pytanie. Czy pełnia księżyca wpływa na pogodę? @J@n w wątku o wyjeździe wspominał o pełni - nie wiem czy pod tym kątem, czy ciemnego/jasnego nieba, by prowadzić nocne obserwacje. :) Osobiście mam wrażenie, że w pełnie księżyca lub 1-2 dni przed/po jest ładniejsza pogoda. (Najbliższa wypada w następny piątek, może warto gdzieś się wybrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 A i teraz TPN znowu ma akcję W nocy świec przykładem. Czyli żeby nie chodzić w nocy po szlakach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jeśli zobaczycie w górach taka chmurę zbliżającą się do Was to jak najszybciej trzeba schodzić. Zdjęcie wykonane wczoraj w Himalajach. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Jeśli chodzi o aktualne warunki to......zupełnie ich brak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Zośka - marna to pociecha, ale w stolicy też leje i grzmi. Do kiedy jesteś w Tatrach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi