Jump to content

Moje najlepsze tatrzańskie zdjęcie

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Najlepsze Waszym zdaniem zdjęcie, które do tej pory udało Wam się zrobić w Tatrach. Jedno na osobę, wrzucamy ? Ja zaczynam dość starym już, zrobionym w 2013 roku zdjęciem Kościelca. Swego czasu w

Uwielbiam zdjecia Tatr zimą, a to jedno z nich:

Zdjęć do wyboru dużo, ale sentyment mam do tej fotki - Krywań w pierzynce.

Posted Images

• 1 month later...
2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał:

Tak jesiennego, taką mamy jesień w tym roku?‍♂️ w dodatku z samiutkiego jej początku ❄️?

Cóż, może w górach nie wiedzą,  że w dolinach mówią,  że się klimat ociepla?

• Haha 3
  • 2 weeks later...
2 godziny temu, ania71wro napisał:

wrzucam to najbardziej kiczowate (obrazek na puzzle, estetyka głupców i takie skojarzenia), miejsce mało ambitne, ale każdy lubi ładne widoki po drodze.

No to jestem głupcem bo mi się podoba.? Co do miejsc bardziej i mniej ambitnych to ta dziewiątka co ostatnio skończyła w czarnych workach na pewno była ambitna. Ja w ogóle chodzę po  miejscach , które można uznać za mało ambitne ale dobrze mi w nich i chyba o to chodzi.

Dawaj dalej.

Edited by barbie609
  • Like ! 1
1 godzinę temu, barbie609 napisał:

ta dziewiątka co ostatnio skończyła w czarnych workach na pewno była ambitna

Wiadomo od lat że takie warunki jak ostatnio są najgorsze do chodzenia wysoko, lecz wciąż chętnych nie brakuje by to sprawdzić osobiście. Ale najbardziej zaskoczyła mnie to małżeństwo przewodników które zjechało z deską niedługo po tym dużym opadzie śniegu we wrześniu. Zdawałoby się że to ludzie potrafiący ocenić warunki. Ale nie...

Mnie zadziwia też coraz powszechniejsze używanie raczków jako tańszego i łatwiejszego w obsłudze zamiennika raków. Ok, gdzieś w dolinkach przy oblodzeniu, albo na łagodnych szlakach - ale np. jakieś dwa tygodnie temu spotkałem kilka osób schodzących ze Świnicy w "profesjonalnych" raczkach. 

Edited by Jędrek
17 godzin temu, Jędrek napisał:

coraz powszechniejsze używanie raczków jako tańszego i łatwiejszego w obsłudze zamiennika raków.

Każdy sprzęt ma swoje ograniczenia , zresztą tak samo jak my sami po prostu trzeba te ograniczenia znać.

@ania71wroczekamy na zdjęcia

Edited by barbie609

Wycieczka była długo wyczekiwana, śledziłam codziennie prognozy, żeby się dobrze wstrzelić. To mój trzeci raz w Tatrach w tym roku. Pierwszy dzień na Małołączniak z Miętusiego, im wyżej, tym piękniej i coraz więcej śniegu.20221006_105345.thumb.jpg.6a064f8972a1d8454e131f081505ac2b.jpg

Na szczycie wiatr szarpał kapturem, ale można było usiąść i pokontemplować.

20221006_113941.thumb.jpg.873f2f379929a38e7bf2d02fa1fa2faf.jpg

• Like ! 5