wjesna Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 6 godzin temu, barbie609 moder napisał: inteligentni inaczej w natarciu https://24tp.pl/n/119883 Przyznawać się - który to powiesił? Hmm...czy jeśli miłość się skończy to przyjdą kłódkę ściągnąć ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Przed chwilą, wjesna napisał: Hmm...czy jeśli miłość się skończy to przyjdą kłódkę ściągnąć ? Pytanie co zawieszą w zamian? Wbiją w łańcuch topór wojenny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 5 godzin temu, Pablo P napisał: Wprowadzono ten durny przepis że pieszy ma pierwszeństwo na przejściu, co za absurd. oczywiście że pieszy ma pierwszeństwo na przejściu, ostatecznie jest to przejście dla pieszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 2 godziny temu, Q'bot napisał: Pytanie co zawieszą w zamian? Wbiją w łańcuch topór wojenny Albo nigdy więcej nie pójdą na Giewont, by tego świadka wybuchu chwilowej miłości nie oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 3 minuty temu, J@n napisał: oczywiście że pieszy ma pierwszeństwo na przejściu przepis pisał idiota , co to znaczy wchodzący ? Kolejni idioci wmówili innym nie do końca myślącym ,że pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo i wszyscy mają na ich uważać a oni są świętymi krowami . Ale co ja się tam znam tyko 11 lat nosiłem białą czapkę. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 6 minut temu, barbie609 moder napisał: przepis pisał idiota , co to znaczy wchodzący ? Kolejni idioci wmówili innym nie do końca myślącym ,że pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo i wszyscy mają na ich uważać a oni są świętymi krowami . Ale co ja się tam znam tyko 11 lat nosiłem białą czapkę. w krajach cywilizowanych auta już się zatrzymują jak widzą pieszych 5 metrów przed przejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Przed chwilą, J@n napisał: jak widzą pieszych 5 metrów przed przejściem to ja wolę niecywilizowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 https://24tp.pl/n/119813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 4 godziny temu, barbie609 moder napisał: pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo i wszyscy mają na ich uważać Jestem jak chyba większość i kierowcą i pieszym ale podobnie jak @barbie609 moder uważam że ten przepis to kretynizm. Jak może pieszy mieć pierwszeństwo na jezdni, która z definicji służy do jeżdżenia. Jak może kierowca myśleć za pieszego ? A piesi uwazają że skoro mają pierwszeństwo to mogą włazić na przejscie bez oglądania się. Ja kiedy chcę przejść to powoli podchodzę i czekam. Przeważnie jedno albo dwa auta przejadą a kolejne zdążą zwolnić i mogę przejść bezpiecznie. To ja wchodzę na drogę którą poruszają się samochody i ja powinnam uważać i zrobić to bezpiecznie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Można ? Edytowane 18 Lipca 2024 przez Zośka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 5 godzin temu, Zośka napisał: pieszego Chyba gorsi sa tylko rowerzyści na ścieżkach. I piszę to z pełną świadomością, występując tak w roli rowerzysty, jak i kierowcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 10 godzin temu, J@n napisał: 5 metrów przed przejściem W Maroku na pasach pieszy walczy o życie nswet przy zielonym świetle.... A czekać aż go ktoś przepusci może do końca świata i jeden dzień dłużej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Chyba gorsi sa tylko rowerzyści na ścieżkach. I piszę to z pełną świadomością, występując tak w roli rowerzysty, jak i kierowcy. Ja jestem rowerzystą oficjalnie bojkotującym ścieżki rowerowe. A w szczególności ciągi pieszo-rowerowe. Mandat jedynie stówa, rzadko się przytrafia, więc i wilk syty i owca cała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 1 godzinę temu, Q'bot napisał: Mandat jedynie stówa, rzadko się przytrafia, więc i wilk syty i owca cała. gdybyś na mnie trafił z moim uczuleniem na pedalarzy na stówce by się nie skończyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 29 minut temu, barbie609 moder napisał: gdybyś na mnie trafił z moim uczuleniem na pedalarzy na stówce by się nie skończyło Czyżbyś nie bawił się w mandaty tylko dawał od razu wniosek do sądu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 1 minutę temu, Fibi napisał: Czyżbyś nie bawił się w mandaty jak mi ktoś zaczynał filozofować ............... a najfajniej było jak taki kolarz filozof nie miał dokumentów i był bardzo zdziwiony ,że ma kajdanki na rękach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: gdybyś na mnie trafił z moim uczuleniem na pedalarzy na stówce by się nie skończyło LOL, czyli ja mając uczulenie na smrodziarzy powinienem Ci wsypać cukier do baku i zrobić karmel? Jest ustalony taryfikator mandatów, a gdy mnie się ktoś próbuje czepiać - wyposażenie roweru w pełni kompletne, nawet wysokość oświetlenia się zgadza i atesty STvZO lampek, gdybym kręcił po Niemczech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 3 minuty temu, Q'bot napisał: LOL, czyli ja mając uczulenie na smrodziarzy powinienem Ci wsypać cukier do baku i zrobić karmel? a to już czyn zabroniony a ja mówię o realizacji swoich obowiązków zgodnie z obowiązującym prawem , ale dość o tym jestem na emeryturze więc mogę Cię co najwyżej strąbić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: a to już czyn zabroniony a ja mówię o realizacji swoich obowiązków zgodnie z obowiązującym prawem , ale dość o tym jestem na emeryturze więc mogę Cię co najwyżej strąbić. Pozdrowić klaksonem zawsze można Np. w ramach dopingu na podjeździe, albo przed ostrym zakrętem w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 18 godzin temu, Zośka napisał: Jestem jak chyba większość i kierowcą i pieszym ale podobnie jak @barbie609 moder uważam że ten przepis to kretynizm. kto wprowadził ten przepis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 https://podhale24.pl/galerie/galeria/30733 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 5 godzin temu, Q'bot napisał: Ja jestem rowerzystą oficjalnie bojkotującym ścieżki rowerowe. A w szczególności ciągi pieszo-rowerowe. Mandat jedynie stówa, rzadko się przytrafia, więc i wilk syty i owca cała. Odmrożę sobie uszy na złość mamie.... Póki się coś nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 45 minut temu, barbie609 moder napisał: https://podhale24.pl/galerie/galeria/30733 jaka piękna "patelnia"... Pomnik wygląda ciekawie. Ku czemu on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 29 minut temu, jaaga76 napisał: Ku czemu on? Kurierzy tatrzańscy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 30 minut temu, jaaga76 napisał: jaka piękna "patelnia"... Też tak pomyślałam. Miejsce odpoczynku bez cienia ani osłony przed deszczem. Kolejny betonowy twór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi