Mnich Moderator 2,219 Posted December 5, 2021 Author Share Posted December 5, 2021 Roztokowy klasyk - zestaw śniadaniowy ? 2 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,443 Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Gorczański przysmak z Łapsowej Polany? 7 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,219 Posted February 5, 2022 Author Share Posted February 5, 2022 Najlepsza wałówka na szlak, prawda @vatrai @Krzysiek Zd? ? 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,845 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 To może nie stricte góry ale dla tych którzy jadą na Podhale od strony Orawy,Przełęczy Krowiarki, na puściźnie czarnodunajeckiej : restauracja ,, Perła Dunajca,, , nie jest może wyjątkowo tanio ale jedzonko jest w porządku. 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,219 Posted February 5, 2022 Author Share Posted February 5, 2022 My ostatnio, wracając z zimowej integracji, zatrzymaliśmy się w Wilczym Głodzie w Krzyszkowicach (Zakopianka). I powiem Wam, że rosołek wołowy i placek po zbójnicku - niebo w gębie. Najtaniej może nie jest, ale karmią zacnie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,067 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 13 godzin temu, Mnich Moderator napisał: My ostatnio, wracając z zimowej integracji, zatrzymaliśmy się w Wilczym Głodzie w Krzyszkowicach (Zakopianka). I powiem Wam, że rosołek wołowy i placek po zbójnicku - niebo w gębie. Najtaniej może nie jest, ale karmią zacnie ? Dobrze wiedzieć, skorzystam ? 1 Quote Link to post Share on other sites
ania71wro 281 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,219 Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 13 minut temu, ania71wro napisał: Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. Ja haluszki odkryłem dopiero w zeszłym roku. Stanowczo za późno ? A smak kokosowych Knoopersów poznałem dzięki @vatra, ratowała mnie na szlaku, kiedy cukier mi spadł ? 3 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,443 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 2 godziny temu, ania71wro napisał: Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. @ania71wro to jest obowiązkowe wyposażenie na szlaku ?? 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,354 Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Degustacja zacna!!! A widok...czyżby na grań Baszt z Mięgusza albo z Chłopka???? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts