Jump to content

Tatrzańskie przysmaki, czyli co najbardziej lubimy jeść na szlaku :)

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś obiad w górach jadłem... z reguły to zabieram maksymalnie kaloryczne produkty ze sklepu i napieram ?

Takim posiłkiem pożegnała mnie najcudowniejsza ekipa z Roztoki. Tak, też ich kocham ❤️❤️❤️  

Gorczański przysmak z Łapsowej Polany?

Posted Images

• 1 month later...
13 godzin temu, Mnich Moderator napisał:

My ostatnio, wracając z zimowej integracji, zatrzymaliśmy się w Wilczym Głodzie w Krzyszkowicach (Zakopianka). I powiem Wam, że rosołek wołowy i placek po zbójnicku - niebo w gębie. Najtaniej może nie jest, ale karmią zacnie ?

Dobrze wiedzieć, skorzystam ?

• Like ! 1

Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu.

20210818_151347.jpg

• Like ! 3
13 minut temu, ania71wro napisał:

Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu.

20210818_151347.jpg

Ja haluszki odkryłem dopiero w zeszłym roku. Stanowczo za późno ? 

A smak kokosowych Knoopersów poznałem dzięki @vatra, ratowała mnie na szlaku, kiedy cukier mi spadł ? 

• Like ! 3