vatra Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Anuś ale robisz smaka Roztoka mi się przypomniała ♥ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Sama bym zjadła teraz do herbaty tą szarlotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Przed chwilą, Anuś napisał: Sama bym zjadła teraz do herbaty tą szarlotke A ja piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 59 minut temu, vatra napisał: A ja piwo właściwie czemu nie.... takie zimne z sokiem imbirowym i widokiem na góry.... nie kuś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Schabowy w Piątce tez smaczny, szarlotka tam również klasa do tego dobra kawa piwo też było i jak zwykle w upalny dzień smakowało wybornie Jedzenie w Morskim za to pozostawia wiele do życzenia... poranna jajecznica a do tego chyba 4-dniowy chleb... bez komentarza może lepiej.... obsługa bez humoru jak zwykle, dziewczyny w piątce za to uśmiechnięte i bardzo miłe. W Roztoce również wszystko na plus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Anuś to może dzisiaj, zamiast piwa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 O Kofoli się napiłam ostatnio na Słowacji schodząc z Rysow w chacie przy popradzkim stawie nie mam niestety fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Anuś napisał: nie mam niestety fotki Ale ja Ci wierzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 46 minut temu, vatra napisał: Ale ja Ci wierzę Wiara to podstawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Chyba nie muszę pisać, w którym schronisku dostałem takiego schaboszczaka 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Borowikowa w Roztoce jest cud miód malina @Mnich Moderator wie co dobre Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Bieszdzadzki_tatromaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś obiad w górach jadłem... z reguły to zabieram maksymalnie kaloryczne produkty ze sklepu i napieram 3 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Szarlotka w Chochołowskiej niezmiennie pyszna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Mnich Moderator A o goloneczce to nie łaska wspomnieć? Tak szybko zjedliśmy, że nawet foty nie zrobiliśmy... pyszna była ❤❤❤ 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Pyszna szarlotka jest też w Herbaciarni Parzenica w Strążyskiej .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 A Na kondratowej piernik... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Ktoś ma ochotę na kofolę?! Przy Chacie Zamkovskiego jest przepyszna 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Ja mam poproszę .... ostatnio na Słowacji dostałam taką tajną informacje ze z Rumem ponoć smakuje dobrze... i ...... powiem ,że Git 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 20 minut temu, Anuś napisał: ostatnio na Słowacji dostałam taką tajną informacje ze z Rumem ponoć smakuje dobrze... i ...... powiem ,że Git Z rumem i bez, capovana i w butelce... po prostu jest suuuper Ja przepadam za nią! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Prawdziwy tatrzański przysmak z Tatliakovej Chaty Pyszna!!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 @vatra zazdrość mnie zżera Parę dni temu dopiłam ostatnią Kofolę z plastikowej butelki, ale to zupełnie nie to samo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 7 minut temu, Fibi napisał: zazdrość mnie zżera Wcale się nie dziwię też by mnie zżerała Owszem, z butelki to nie to samo co przy starym schronisku nad stawem z widokiem na Rohacze... no i ten smak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 A mi dzisiaj udało się kupić w naszym Beskidzie Żywieckim 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Kofola i haluszki - słowacki zestaw obowiązkowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Roztokowy klasyk - zestaw śniadaniowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi