Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Otwieram nowy wątek dotyczący Waszych kulinarnych doświadczeń tylko i wyłącznie w schroniskach (wcześniejszy dotyczył Zakopanego i okolic). Gdzie Waszym zdaniem serwują najlepszą szarlotkę? Czy pomidorowa jest lepsza w Piątce, czy w Roztoce? Podzielcie się swoimi najlepszymi daniami i kulinarnymi odkryciami. Zdjęcia i recenzje mile widziane Na początek zagadka: w którym schronisku serwują taką szarlotkę? Osoba, która zgadnie może liczyć na nagrodę Edytowane 1 Maja 2020 przez Mnich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Szarlotka jest z......Piątki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Szarlotka jest z......Piątki?! Pudło Masz jeszcze jedną szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Z Roztoki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Dziękuje , mam nadzieję że osobiście mi ją pan postawi . Będzie mi bardzo miło , drogi panie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 A gdzie serwują, notabene bardzo przeciętną w smaku, taką pizzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Oczywiście! Najlepszą, moim zdaniem, serwują na Chochołowskiej. Myślę że pan wie , gdzie najlepiej smakuje . Ale napisał pan że w dowolnie wybranym przeze mnie schronisku , proszę nie odbierać mi tej przyjemności ! Myślę że pan dotrzyma słowa i dogadamy się któregoś pięknego dnia . Jest pan tu nowy ale jak widzę rozkręca się pan . To szansa że pan z forum nie zniknie nagle jak niektórzy i doczekam się szarlotki ! Z góry dziękuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 1 minutę temu, Tatromen napisał: Myślę że pan wie , gdzie najlepiej smakuje . Ale napisał pan że w dowolnie wybranym przeze mnie schronisku , proszę nie odbierać mi tej przyjemności ! Myślę że pan dotrzyma słowa i dogadamy się któregoś pięknego dnia . Jest pan tu nowy ale jak widzę rozkręca się pan . To szansa że pan z forum nie zniknie nagle jak niektórzy i doczekam się szarlotki ! Z góry dziękuje ! Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 10 minut temu, Mnich napisał: Załatwione Trzymam za słowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 1 godzinę temu, Mnich napisał: A gdzie serwują, notabene bardzo przeciętną w smaku, taką pizzę? Taka pizza to chyba tylko w Murowańcu? Tak?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Taka pizza to chyba tylko w Murowańcu? Tak?! Bingo! A to, że wypiekają tam pizzę wcale mnie nie cieszy Tatrzańskiego ducha tam coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ok, a czy ja też mogę wybrać nagrodę czy to tylko rezerwacja dla szarlotki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 2 minuty temu, vatra napisał: Ok, a czy ja też mogę wybrać nagrodę czy to tylko rezerwacja dla szarlotki?! Hehe, no dobrze, wybieraj. Żebym tylko z torbami nie poszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 5 minut temu, Mnich napisał: Hehe, no dobrze, wybieraj. Żebym tylko z torbami nie poszedł Pilnuj się pan , pilnuj , bo jak tak dalej pójdzie (więcej osób odgadnie ?) to nie tylko z torbami pan pójdziesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 13 minut temu, Mnich napisał: Hehe, no dobrze, wybieraj. Żebym tylko z torbami nie poszedł Z torbami tam się nie chodzi tylko z plecakiem! Wybieram Chatę pod Rysami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Tutaj polecam przepyszne naleśniki z owocami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nowy dzień, nowa zagadka Gdzie podają tak zacną golonkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) To może 5 -ka ? A jeśli ta kapusta jest zasmażana to Roztoka ! Edytowane 2 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 24 minuty temu, Tatromen napisał: To może 5 -ka ? A jeśli ta kapusta jest zasmażana to Roztoka ! Tym razem pudło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 No cóż jak widać nie jestem alfą i omegą ! Pozwolę sobie jeszcze raz z dubeltówki strzelić , Kondratowa albo Ornak , to mój ostatni strzał w tym temacie . Sam sobie zrobię golonkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 56 minut temu, Mnich napisał: Gdzie podają tak zacną golonkę? Ja bym jej nie zjadła w żadnym schronisku ale chyba widziałam coś takiego w Chochołowskiej?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 1 minutę temu, vatra napisał: Ja bym jej nie zjadła w żadnym schronisku ale chyba widziałam coś takiego w Chochołowskiej?! Brawo Ty. Podają tam najlepszą golonę. W jeszcze lepszej cenie - 15 złociszy za zestaw z kapustą. Pyszna jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Fajne zagadki robicieno to teraz moje: w których schroniskach takie żarełko jadłam?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Strzelę że to pierwsze to przy Zielonym a drugie przy Skalnatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Bingo w 50%-tach!!!!! Pierwsze przy Zielonym, ale drugie się nie zgadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi