Jump to content

Tatrzańskie przysmaki, czyli co najbardziej lubimy jeść na szlaku :)

Recommended Posts

Otwieram nowy wątek dotyczący Waszych kulinarnych doświadczeń tylko i wyłącznie w schroniskach (wcześniejszy dotyczył Zakopanego i okolic).

Gdzie Waszym zdaniem serwują najlepszą szarlotkę? Czy pomidorowa jest lepsza w Piątce, czy w Roztoce? Podzielcie się swoimi najlepszymi daniami i kulinarnymi odkryciami. Zdjęcia i recenzje mile widziane ?

Na początek zagadka: w którym schronisku serwują taką szarlotkę? Osoba, która zgadnie może liczyć na nagrodę ? 

szarlotka.jpg

Edited by Mnich
  • Haha 1
  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś obiad w górach jadłem... z reguły to zabieram maksymalnie kaloryczne produkty ze sklepu i napieram ?

Takim posiłkiem pożegnała mnie najcudowniejsza ekipa z Roztoki. Tak, też ich kocham ❤️❤️❤️  

Gorczański przysmak z Łapsowej Polany?

Posted Images

Guest Tatromen
1 minutę temu, Mnich napisał:

Oczywiście! Najlepszą, moim zdaniem, serwują na Chochołowskiej.

Myślę że pan wie , gdzie najlepiej smakuje . Ale napisał pan że w dowolnie wybranym przeze mnie schronisku , proszę nie odbierać mi tej przyjemności ! Myślę że pan dotrzyma słowa i dogadamy się któregoś pięknego dnia . Jest pan tu nowy ale jak widzę rozkręca się pan . To szansa że pan z forum nie zniknie nagle jak niektórzy i doczekam się szarlotki ! ? Z góry dziękuje ! 

1 minutę temu, Tatromen napisał:

Myślę że pan wie , gdzie najlepiej smakuje . Ale napisał pan że w dowolnie wybranym przeze mnie schronisku , proszę nie odbierać mi tej przyjemności ! Myślę że pan dotrzyma słowa i dogadamy się któregoś pięknego dnia . Jest pan tu nowy ale jak widzę rozkręca się pan . To szansa że pan z forum nie zniknie nagle jak niektórzy i doczekam się szarlotki ! ? Z góry dziękuje ! 

Załatwione ?

Guest Tatromen
5 minut temu, Mnich napisał:

Hehe, no dobrze, wybieraj. Żebym tylko z torbami nie poszedł ? 

Pilnuj się pan , pilnuj , bo jak tak dalej pójdzie (więcej osób odgadnie ?) to nie tylko z torbami pan pójdziesz ! ???

Guest Tatromen

No cóż jak widać nie jestem alfą i omegą ! 

Pozwolę sobie jeszcze raz z dubeltówki strzelić , Kondratowa albo Ornak , to mój ostatni strzał w tym temacie . Sam sobie zrobię golonkę ! ??