vatra Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Gorczański przysmak z Łapsowej Polany 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Najlepsza wałówka na szlak, prawda @vatrai @Krzysiek Zd? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 To może nie stricte góry ale dla tych którzy jadą na Podhale od strony Orawy,Przełęczy Krowiarki, na puściźnie czarnodunajeckiej : restauracja ,, Perła Dunajca,, , nie jest może wyjątkowo tanio ale jedzonko jest w porządku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 My ostatnio, wracając z zimowej integracji, zatrzymaliśmy się w Wilczym Głodzie w Krzyszkowicach (Zakopianka). I powiem Wam, że rosołek wołowy i placek po zbójnicku - niebo w gębie. Najtaniej może nie jest, ale karmią zacnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 13 godzin temu, Mnich Moderator napisał: My ostatnio, wracając z zimowej integracji, zatrzymaliśmy się w Wilczym Głodzie w Krzyszkowicach (Zakopianka). I powiem Wam, że rosołek wołowy i placek po zbójnicku - niebo w gębie. Najtaniej może nie jest, ale karmią zacnie Dobrze wiedzieć, skorzystam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 13 minut temu, ania71wro napisał: Głosuję za haluszkami (nawet robię w domu sama, jak mam bryndzę). A w plecaku mam zawsze na czarną godzinę suchary bieszczadzkie, mówię na nie "lembasy", choć nie mają takiej mocy, jak te oryginalne od elfów. Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. Ja haluszki odkryłem dopiero w zeszłym roku. Stanowczo za późno A smak kokosowych Knoopersów poznałem dzięki @vatra, ratowała mnie na szlaku, kiedy cukier mi spadł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 2 godziny temu, ania71wro napisał: Knoppersy za dobre, zjadłabym z łakomstwa od razu. @ania71wro to jest obowiązkowe wyposażenie na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Degustacja zacna!!! A widok...czyżby na grań Baszt z Mięgusza albo z Chłopka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Wczoraj śniadanie na Hali Ornak Poprawione jeszcze jedną kawą Kawa najlepiej smakuje rano na Hali Ornak, nawet we Włoszech tak nie smakuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca @pmwasa po śniadaośniadaniu gdzie nogi poniosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 45 minut temu, wjesna napisał: @pmwasa po śniadaośniadaniu gdzie nogi poniosły? A tylko do Wąwozu Kraków. Musiałem wracać i chciałem zdazyc przed największym ruchem i dwa - myślałem nawet o Chudej Przełęczy na taką półdniówkę, ale wiało bardzo, ja z małym plecakiem a kurtka w dużym Ale wąwóz Kraków też piękny, dawno nie byłem, to sobie przypomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 20 godzin temu, pmwas napisał: Ale wąwóz Kraków też piękny, dawno nie byłem, to sobie przypomniałem Masz zdjęcia? 20 godzin temu, pmwas napisał: ale wiało bardzo Od nas też widziałam, ze poszli w Tatry ale skrócili wycieczki właśnie ze względu ma wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Dnia 1.07.2024 o 14:05, pmwas napisał: rano na Hali Ornak, Ale "tygielkowa", bo pozostałe bez rewelacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 23 minuty temu, jaaga76 napisał: Ale "tygielkowa", bo pozostałe bez rewelacji. Jeśli chodzi o rozpuszczalną, to nie uważam tego za kawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 4 godziny temu, wjesna napisał: Masz zdjęcia? Mam. Ogólnie nie wiem, gdzie wrzucać foty ze spacerków po dolinach i może by utworzyć taki właśnie temat? Bo szkoda dla każdego wyjścia do Koscieliskiej otwierać osobnego wątku a każde jest przecież inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 14 minut temu, pmwas napisał: Jeśli chodzi o rozpuszczalną, to nie uważam tego za kawę Myślałam o ekspresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 13 minut temu, pmwas napisał: Mam. Ogólnie nie wiem, gdzie wrzucać foty ze spacerków po dolinach i może by utworzyć taki właśnie temat? Bo szkoda dla każdego wyjścia do Koscieliskiej otwierać osobnego wątku a każde jest przecież inne... Podłącz się do wątku, który już jest. Wyszukiwarka pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 19 minut temu, pmwas napisał: Mam. Ogólnie nie wiem, gdzie wrzucać foty ze spacerków po dolinach i może by utworzyć taki właśnie temat? Bo szkoda dla każdego wyjścia do Koscieliskiej otwierać osobnego wątku a każde jest przecież inne... @pmwas- starajmy się nie dublować wątków. Wyszukiwarka to bardzo przydatne narzędzie Tak na marginesie, fajnie, że do nas dołączyłeś. Z przyjemnością czytam Twoje relacje i oglądam zdjęcia. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i będziemy mieli sposobność poznać się na żywo na jednej z organizowanych przeze mnie integracji Wracając do meritum, jakoś niespecjalnie lubię schronisko na Ornaku. Lokalizacja taka sobie, kuchnia zaledwie poprawna, wieczny problem z prysznicami no i zamykanie jadalni bodajże po 21.00. Zorganizowałem tam jedną z naszych zimowych integracji. Pierwszy i ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 3 godziny temu, Mnich Admin napisał: @pmwas- starajmy się nie dublować wątków. Wyszukiwarka to bardzo przydatne narzędzie Tak na marginesie, fajnie, że do nas dołączyłeś. Z przyjemnością czytam Twoje relacje i oglądam zdjęcia. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i będziemy mieli sposobność poznać się na żywo na jednej z organizowanych przeze mnie integracji Wracając do meritum, jakoś niespecjalnie lubię schronisko na Ornaku. Lokalizacja taka sobie, kuchnia zaledwie poprawna, wieczny problem z prysznicami no i zamykanie jadalni bodajże po 21.00. Zorganizowałem tam jedną z naszych zimowych integracji. Pierwszy i ostatni raz Ja lubię to miejsce. A schronisko jak schronisko. Mam parę rzeczy, które tam biorę na pewniaka i można sobie pojeść. Natomiast bardzo lubię poranny spacer Doliną kościeliską. Jest ani za krótki ani za długi i śniadanie na koniec. Do murowanca czy morskiego Oka na śniadanie jest daleko, a chocholowską mniej lubię niz kościeliską. W Murowancu też kiedyś byłem na śniadaniu, ale ta trasa na głodnego już mi dała nieco w kość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 14 minut temu, pmwas napisał: sobie pojeść A mają w tym roku knedle???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 3 minuty temu, jaaga76 napisał: A mają w tym roku knedle???? A nawet nie wiem. Ostatnio zszedlem późno, nie byłem strasznie głodny i wziąłem fasolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Moskole na Hali Kondratowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi