Mnich Admin Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Romantyczna kolacja w schronisku dla dwojga 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 A może tak?! Nie mniej romantycznie i na pewno mniej kalorycznie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 3 minuty temu, vatra napisał: A może tak?! Nie mniej romantycznie i na pewno mniej kalorycznie Zaiste, bardzo kaloryczny ten Góralek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich Moderator napisał: ten Góralek ...ta Góralka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Roztokowy przysmak, kaszanka z kapustą zasmażaną. Palce lizać! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Roztokowa borowikowa. Poezja w ustach. @Kacha opróżniła talerz w mgnieniu oka 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Roztokowa borowikowa. Poezja w ustach. @Kacha opróżniła talerz w mgnieniu oka Potwierdzam! Najlepsza borowikowa, jaką kiedykolwiek jadłam. Swoją drogą... Pierwszy raz byłam w Roztoce. I zakochałam się w tym miejscu. Jest cudnie! Jak tylko będę w Tatrach, będę tam zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek82 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Prażony ser z ziemniakami i do tego kufel zimnej Kofoli w Chacie pod Rysami...kulinarne niebo, przynajmniej na tej wysokości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Wczoraj pierwszy raz w życiu, dotarłam wreszcie do Roztoki (nie mogę się nadziwić że nie byłam tu nigdy) Piękne miejsce, mieliście rację że Roztoka jest super Ma klimat schroniska, to prawda! Bardzo ciekawie to wygląda bo jest środek sezonu, nad Mokiem tłumy a tu kilka kroków dalej i cisza spokój, trochę ludzi, miła obsługa no i pyszne jedzonko Borowikowa jest ekstra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 @vatra, a nie mówiłem. Nie ma bardziej kameralnego i klimatycznego schroniska w tej części globu, jak nasza ukochana Roztoczka. I choć czuję już przesyt kierunkiem Morskie Oko, albo Piątka, to i tak w najbliższy piątek melduję się w Roztoce. A propos borowikowej; znam takich, którzy kupują ją na wynos i słoikach wiozą dla najbliższych. Prawda @Tomek82? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Skoro tak zachwalcie Roztokę to chyba też w tym roku się wybiorę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dnia 12.07.2020 o 08:04, Mnich Moderator napisał: A propos borowikowej; znam takich, którzy kupują ją na wynos i słoikach wiozą dla najbliższych. Ja jutro wejdę specjalnie na borowikową. Jak dam radę to zjem nawet dwie 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 27 minut temu, martuś napisał: Skoro tak zachwalcie Roztokę to chyba też w tym roku się wybiorę Koniecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Dnia 14.07.2020 o 20:12, martuś napisał: Skoro tak zachwalcie Roztokę to chyba też w tym roku się wybiorę Bez gadania! Must have!!! Nie będziesz żałować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Dnia 11.07.2020 o 15:52, vatra napisał: Wczoraj pierwszy raz w życiu, dotarłam wreszcie do Roztoki (nie mogę się nadziwić że nie byłam tu nigdy) Piękne miejsce, mieliście rację że Roztoka jest super Ma klimat schroniska, to prawda! Bardzo ciekawie to wygląda bo jest środek sezonu, nad Mokiem tłumy a tu kilka kroków dalej i cisza spokój, trochę ludzi, miła obsługa no i pyszne jedzonko Borowikowa jest ekstra @vatrajak Tyś się uchowała ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Pooglądałam foty z zupy borowików i ... poszłam zobaczyć, czy mam dość grzybków na zupkę. Apetytu człowiekowi narobiliście Edytowane 15 Lipca 2020 przez jaaga76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Dnia 5.06.2020 o 18:22, Mnich Moderator napisał: Roztokowy przysmak, kaszanka z kapustą zasmażaną. Palce lizać! Pychota Edytowane 15 Lipca 2020 przez jaaga76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Takim posiłkiem pożegnała mnie najcudowniejsza ekipa z Roztoki. Tak, też ich kocham 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 I sam to wszystko zjadłeś ? Po takim obiedzie kazałbym się odwieść do Zakopanego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 39 minut temu, Krisbin napisał: I sam to wszystko zjadłeś ? Po takim obiedzie kazałbym się odwieść do Zakopanego. Co to taka porcyjka, dla tak dużego chłopa, jak ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Rzeczywiście porcyjka godna chłopa. Podobnie daję w Barze Mlecznych Regionalnym. Jadacie tam? Naprawdę polecam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @Krisbin znam ten bar i potwierdzam że dużo i smacznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 8 godzin temu, Zośka napisał: @Krisbin znam ten bar i potwierdzam że dużo i smacznie I ja tam jadam. Mają niezłego placka po zbójnicku - nigdy nie zdarzyło mi się zjeść go całego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 11 godzin temu, Mnich Moderator napisał: nigdy nie zdarzyło mi się zjeść go całego A ja kiedyś widziałam tam pana który zamówił dwa ale żona nie chciała i zjadł swojego i jej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Będąc w Roztoce skosztowałam borowikową i przyznaje, że pyszna. Kaszanki nie ma w Menu już niestety wiec nie posmakowałam. Za to szarlotka z lodami rewelacja i piwo z sokiem tez wyborne dla spragnionych... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi