Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 No to proponuję deser w Chocho i piernik w Kondratowej, ja stawiam deser a Ty Mnich piernik co Ty na to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 47 minut temu, Kasia K napisał: No to proponuję deser w Chocho i piernik w Kondratowej, ja stawiam deser a Ty Mnich piernik co Ty na to? Umowa stoi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Właśnie znalazłam zdjęcie szarlotki z Murowańca, taka dosyć pokaźnych rozmiarów 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Kolejna zagadka : gdzie jadłam obiadek?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 5 minut temu, Kasia K napisał: Kolejna zagadka : gdzie jadłam obiadek?? W Zbójnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Piękniegratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Co to jest ? Wygląda jak polski ziemniak i polskie piwo Edytowane 11 Maja 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Rzeczywiście, kufel chyba z żubra a to był oczywiście bażant hihihi, a ziemniak może polski, może chiński, kto to wie za to ser był zapiekany - pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Lubię ten ich zapiekany ser Piwa nie lubię ale te ich ziołowe herbaty są fajne. Najbardziej mi smakuje przy Zielonym Stawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dla mnie najlepsza ziołowa herbata jaką piłam w schronisku to w chacie pod Rysami byłam pod wrażeniem, pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ooo Tam nie piłam ale jak będę to spróbuję. Mają tam też pyszne bryndzové halúšky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 To z kolei ja nie jadłam tych bryndzovych, jak będę to spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ale się cieszę, że założony przeze mnie ten smakowity wątek cieszy się takim wzięciem. Szczerze mówiąc, to trochę się obawiałem, że skończy się na dwóch, trzech zdjęciach. Teraz będzie tak, że ludzie, oprócz focenia krajobrazów, będą dokumentować swoje posiłki. Co osobiście, bardzo mnie cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Poza tym wiesz co i gdzie możesz zjeść Przed wyjściem w góry muszę dokładnie poczytać ten wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ja w schroniskach zawsze jem zupy. Nie wiem dlaczego w górach te zupy jakieś lepsze niż w domu A w plecaku zawsze muszą być oscypki i coś słodkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 3 minuty temu, Zośka napisał: Ja w schroniskach zawsze jem zupy. Nie wiem dlaczego w górach te zupy jakieś lepsze niż w domu A w plecaku zawsze muszą być oscypki i coś słodkiego A jaka jest Twoja ulubiona zupa? Dla mnie w Tatrach królują żurek i kwaśnica. Ewentualnie grzybowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ja na ogół jestem miłośniczką pomidorowej w każdej części Polski, gdziekolwiek bym nie pojechala, muszę próbować i tak też robię w schroniskach Pomidorowe-love!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 5 minut temu, Mnich Moderator napisał: A jaka jest Twoja ulubiona zupa? Dla mnie w Tatrach królują żurek i kwaśnica. Ewentualnie grzybowa. Kwaśnica jest przepyszna;-) Oscypki z bacówki na Rusinowej Polanie są genialne, polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 6 minut temu, Kacha napisał: Pomidorowe-love!!! Tak tak tak pomidorowa rządzi i wymiata Ale lubię wszystkie zupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1 minutę temu, MałaMi napisał: Kwaśnica jest przepyszna;-) Oscypki z bacówki na Rusinowej Polanie są genialne, polecam! To prawda. Najlepsze oscypki są w bacówkach na Rusinowej i w Kościeliskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Dodatkowo Rusinowa to magiczne miejsce. Dla osób mniej doświadczonych idealne miejsce na pierwsze spotkania z górami. To właśnie miejsce sprawiło, że góry stały się moją pasją, więc mam sentyment;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 25 minut temu, Kacha napisał: Ja na ogół jestem miłośniczką pomidorowej w każdej części Polski, gdziekolwiek bym nie pojechala, muszę próbować i tak też robię w schroniskach Pomidorowe-love!!! Nie jestem jakimś szczególnym fanem pomidorówki, ale jeśli już, to tylko w Piątce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) 33 minuty temu, Kacha napisał: Pomidorowe-love!!! Oj tak Pomidorowa w D5S . Jak oni to robią? Edytowane 16 Maja 2020 przez Krisbin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 4 minuty temu, Krisbin napisał: Oj tak Pomidorowa w D5S . Ja oni to robią? Nie wiem, ale pomidorówka u nich wymiata. Tak samo, jak borowikowa w Roztoce. Palce lizać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 O kuchni w Roztoce słyszałem już wiele i jakoś nie możemy się tam wybrać. Może w tym roku. Coś specjalnego polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi