Krzysiek Zd 1,299 Posted March 7 Share Posted March 7 @Zośkafaktycznie przejrzystośc była super 👌 Zdecydowanie, jak wchodziłem z Korbielowa też zawsze było sporo ludzi. A z Sopotni jeszcze nigdy nie trafiłem na większy ruch 😊 Polecam 👍 też szlak na Rysiankę a najlepiej...całą pętlę 👌 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 7 Share Posted March 7 @Krzysiek Zd pętelkę robiłam ale latem. Szliśmy na Rysiankę i potem na Pilsko. Zimą pewnie też kiedyś spróbuję🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted March 7 Share Posted March 7 @Zośka pętelki zmią też jeszcze nie robiłem 😉ale masz rację trzeba kiedyś spróbować 👍 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 7 Share Posted March 7 @Krzysiek Zdno i to jest to.Super trasa. Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Wodospad na Morsowym Potoku, potem podejście ( nie mylić z dojsciem 😉 ) pod Kiczorke, Mosorny Groń i zejscie żółtym do asfaltu i chodniczkiem do auta. Trasa zaśnieżona, widoczki pikne aż po samiuśkie Tatry Edited March 13 by wjesna 4 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 13 Share Posted March 13 1 godzinę temu, wjesna napisał: widoczki pikne aż po samiuśkie Tatry tyz prowda łaziliśmy tam ale jesienią i w paskudnej mgle więc widoczki można było sobie wyobrazić. 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted March 13 Share Posted March 13 1 godzinę temu, barbie609 napisał: tyz prowda łaziliśmy tam ale jesienią i w paskudnej mgle więc widoczki można było sobie wyobrazić. Tak bywa, nawet częściej niżby się chciało. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 13 Share Posted March 13 Na Pilsku też piękna zima❄️. Szlak z przełęczy Glinne rano prawie pusty a powyżej granicy lasu piękne widoki na Babią, Tatry i Beskid Żywiecki. Śniegu dużo więc trochę się trzeba było pomęczyć a na szczycie lodowaty wiatr. Czyli zima jeszcze nie odpuściła. 5 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 13 Share Posted March 13 46 minut temu, Zośka napisał: a na szczycie lodowaty wiatr. widzę ,że naprawdę polubiłaś zimę. Podziwiam zapał do brodzenia w śniegu😉 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 13 Share Posted March 13 @barbie609 jeszcze nie do końca rozumiem dlaczego ale faktem jest że zimowe wyprawy coraz bardziej mi się podobają. Chociaż jak jest poniżej 10 stopni mrozu to jednak wolę fotel, kakao i książkę😉 1 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 13 Share Posted March 13 1 godzinę temu, Zośka napisał: faktem jest że zimowe wyprawy coraz bardziej mi się podobają. i tak trzymaj. Niewiele jest rzeczy fajniejszych niż piękny słoneczny dzień na szczycie zaśnieżonej góry. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 14 Share Posted March 14 @barbie609 no chyba że piękny letni dzień na szczycie i leżenie tam na trawce😁 1 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 14 Share Posted March 14 (edited) @Zośkaoczywiście masz rację , to po prostu inny rodzaj przyjemnośi . Chociaż ja akurat niespecjalnie dobrze znoszę upały więc tak mi chyba lepiej: ogólnie jest fajnie Edited March 14 by barbie609 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 14 Share Posted March 14 @barbie609 ja po prostu z natury jestem leniwa i jak już wejdę na górę to lubię poleżeć albo posiedzieć i poleniuchować😁 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted March 14 Share Posted March 14 (edited) @Zośka w marcowym słońcu nawet na Tatrzańskich szczytach bywa już bardzo przyjemnie, że można dłużej posiedzieć a widoczność przeważnie znacznie lepsza niż w lecie 👌😉 Fajna wycieczka 👍 Edited March 14 by Krzysiek Zd 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted March 14 Share Posted March 14 Jak na przykład w minioną niedzielę 👌🌞😍 5 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted March 14 Share Posted March 14 @ZośkaZosia jaka ta Twoja zima ładna! Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 14 Share Posted March 14 2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał: Jak na przykład w minioną niedzielę i znowu jedno zdjęcie, może tak jeszcze.Nieładnie tak się znęcać.😧 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 14 Share Posted March 14 1 godzinę temu, wjesna napisał: @ZośkaZosia jaka ta Twoja zima ładna! Moja jest błotnista i szarobura dlatego pojechałam na Pilsko szukać tej ładnej białej i słonecznej🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted March 15 Share Posted March 15 20 godzin temu, Zośka napisał: Moja jest błotnista i szarobura dlatego pojechałam na Pilsko szukać tej ładnej białej i słonecznej🙂 Musisz posypać ją cukrem pudrem. Od razu będzie zjadliwsza😉 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 15 Share Posted March 15 https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-tragiczny-weekend-w-beskidach-nie-zyje-35-letnia-turystka,nId,6656967 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 19 Share Posted March 19 W Beskidzie Śląskim już wiosna. Nie ma już pięknego białego puchu tylko błoto i resztki zlodowaciałegi śniegu. Chodzi się po tym fatalnie bo trzeba by raczki co chwilę zakładać i zdejmować. Chyba trzeba przeczekać🙂. Taki spacer na Grabową i Kotarz. 4 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted March 19 Share Posted March 19 18 minut temu, Zośka napisał: już wiosna. prawda,widać dość przyjemne ciepełko , widoczki mieliście ładne 20 minut temu, Zośka napisał: Chyba trzeba przeczekać jak co roku trzeba się trochę u kombinować. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,110 Posted March 19 Share Posted March 19 21 minut temu, barbie609 napisał: widać dość przyjemne ciepełko Było ponad 10°C i można było w samej bluzie podchodzić. Słoneczko fajnie grzało i tylko trochę wiało kiedy szliśmy grzbietem. Pachniało wiosną🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,315 Posted March 23 Share Posted March 23 W ostatnią sobotę tuż przed zachodem słońca takie widoki z czerwonego szlaku na odcinku Bystra-Hala Krupowa 🙂 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts