barbie609 moder Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 40 minut temu, Zośka napisał: Polowanie albo zabawa Po analizie przez fachowca można tylko podejrzewać,że to któryś z Błotniaków -duże drapieżniki. W rejonie Tatr niezbyt często spotykane , ale ponieważ są to ptaki wędrowne to możliwe , że się któryś przypętał. Atakują zazwyczaj cele na ziemi , więc raczej nie polowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) @barbie609Nie wiedziałam że Błotniaki zapuszczają się w Tatry. To zdjęcie było robione gdzieś z Grani Rohaczy w stronę Rohackich Stawów. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Zośkaopieram się na opinii Wieśka a on wnioskował tylko na podstawie proporcji ciała. Natomiast twierdzi że możliwe że się jakiś przypętał.Inna możliwość to Kania ale bardziej pasuje Błotniak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Jeszcze raz kaczki tym razem na Czarnym Stawie Gąsienicowym 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Dnia 30.06.2021 o 20:28, barbie609 napisał: Inna możliwość to Kania Całe życie myślałem, że Kanie to grzyby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 10 godzin temu, Mateusz Z napisał: Całe życie myślałem, że Kanie to grzyby... https://pl.wikipedia.org/wiki/Kania_ruda https://pl.wikipedia.org/wiki/Kania_czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Kozice pod Świnicą szukają ochłody ☺ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 @Krzysiek Zdciekawe czy Tatry utrzymają śniegi do jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 @barbie609 raczej nie, za dwa tygodnie pewnie nie będzie już śladu po śniegu. No chyba, że pod koniec lipca albo w sierpniu coś spadnie . A tak się czasami zdarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Chyba szukała jakiegoś parkingu ale uznała, że nie będzie się tłoczyć i poszła w swoje rewiry 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Kozica obserwator w okolicy doliny Tomanowej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał: Kozica obserwator A obserwator kozicy gdzie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Nie wiem jak to się stało ale mam identyczne zdjęcie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 16 godzin temu, vatra napisał: Nie wiem jak to się stało ale mam identyczne zdjęcie Hmm....faktycznie prawie identyczne ☺. Ale jak to się stało, nie mam pojęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablomardi Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 To i ja się podzielę mieszkańcami z ostatniego wyjazdu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 A tu taki dziwny gość spotkany na szlaku na Kłodzką Górę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Poranna toaleta w Zielonym Stawie Kieżmarskim. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Koziczka z Doliny Jaworowej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Kozuchy na tle Spiskich Stawów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Wypas kulturowy na Chochołowskiej 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 19 minut temu, vatra napisał: Wypas kulturowy na Chochołowskiej Nawet wygląda podobnie do przepisowej Polskiej Czerwonej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ciekawska Kaczka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @Krzysiek Zd czy to są kaczki @Luk_ znad Rohackich stawów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Bo wyglądają na takie zadbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi