Zakochana w górach 397 Posted June 9 Share Posted June 9 Dnia 1.06.2023 o 19:00, Mateusz Z napisał: Tatry ? ? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted July 14 Share Posted July 14 Tak się budzi dzień w Tatrach 10 3 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,096 Posted July 14 Share Posted July 14 Ktoś nie śpi by inni mieli ładne widoki ? 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted August 1 Share Posted August 1 @Mateusz Z- Twoje zdjęcia wschodów i zachodów wymiatają ? Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,480 Posted September 10 Share Posted September 10 Dziś na Cuplu w Beskidzie Żywieckim ( gdzieś pomiędzy szlakami zielonym i czerwonym )....... Przed wschodem...... Słonko wychodzi nad Beskidem Wyspowym.... ..... i tuż po wschodzie 10 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,844 Posted September 10 Share Posted September 10 (edited) 7 hours ago, Artur S said: Dziś na Cuplu w Beskidzie Żywieckim ( gdzieś pomiędzy szlakami zielonym i czerwonym )....... Dziś, jakieś trzydzieści kilosów dalej ;) Edited September 10 by Q'bot 7 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted September 12 Share Posted September 12 Wschód z Lodowego S. 7 1 4 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,560 Posted September 12 Share Posted September 12 @Mateusz Z byłeś tam całą noc ? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) 13 minut temu, Zośka napisał: byłeś tam całą noc ? Tak. To było takie moje górskie marzenie zachód i wschód z Lodowego w piękną pogodę Edited September 12 by Mateusz Z 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted September 13 Share Posted September 13 Wschód słońca, widoczne Lodowy Szczyt, Lodowa Kopa, Durny i tranzyt słońca z Łomnicą 10 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted September 13 Share Posted September 13 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Wschód słońca, widoczne Lodowy Szczyt, Lodowa Kopa, Durny i tranzyt słońca z Łomnicą Moje ulubione ❤️ 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted September 27 Share Posted September 27 Dla @Mnich Moderator 4 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted September 27 Share Posted September 27 2 godziny temu, Mateusz Z napisał: Dla @Mnich Moderator Moje ulubione, bardzo Ci druhu dziękuję ❤️ Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted September 27 Share Posted September 27 Prośba do wszystkich; napiszcie proszę - będąc na jakim szczycie - przeżyliście najpiękniejszy wschód słońca ever? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted September 27 Share Posted September 27 4 godziny temu, Mnich Moderator napisał: przeżyliście najpiękniejszy wschód słońca ever? Mała Wysoka 2 Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,480 Posted September 30 Share Posted September 30 Dnia 27.09.2023 o 15:06, Mnich Moderator napisał: Prośba do wszystkich; napiszcie proszę - będąc na jakim szczycie - przeżyliście najpiękniejszy wschód słońca ever? Wielki Chocz 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted October 2 Share Posted October 2 Dnia 30.09.2023 o 13:44, Artur S napisał: Wielki Chocz 🙂 Tam pojedziemy na nasz męski biwak 👌 Quote Link to post Share on other sites
OTTO 30 Posted October 2 Share Posted October 2 A można tam legalnie nocować w namiocie? Też lubię ten szczyt. I urokliwe wioski wokół, gdzie czas jakby się zatrzymał. Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted October 2 Share Posted October 2 30 minut temu, OTTO napisał: A można tam legalnie nocować w namiocie? Też lubię ten szczyt. I urokliwe wioski wokół, gdzie czas jakby się zatrzymał. My mamy w planach nocować pod gołym niebiem. Jeśli tylko wyzdrowieję i pogoda dopisze. 1 Quote Link to post Share on other sites
OTTO 30 Posted October 2 Share Posted October 2 Ale chyba już nie tej jesieni? Tylko latem. Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,262 Posted October 2 Share Posted October 2 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Jeśli tylko wyzdrowieję nie jeśli ,jak wyzdrowiejesz 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted October 2 Share Posted October 2 1 godzinę temu, barbie609 napisał: nie jeśli ,jak wyzdrowiejesz Albo gdy... Quote Link to post Share on other sites
OTTO 30 Posted October 2 Share Posted October 2 Byłem na Choczu ponad rok temu, dogaszalem ognisko między kosówką, woda która miałem do picia. Zastanawiam się czy można tam legalnie palić ognisko, skoro ktoś rozpalił tak aby nie było widać? Choć jest tam też miejsce na ognisko na otwartej przestrzeni. Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,398 Posted October 2 Share Posted October 2 4 godziny temu, OTTO napisał: Byłem na Choczu ponad rok temu, dogaszalem ognisko między kosówką, woda która miałem do picia. Zastanawiam się czy można tam legalnie palić ognisko, skoro ktoś rozpalił tak aby nie było widać? Choć jest tam też miejsce na ognisko na otwartej przestrzeni. Przejrzałem trochę zdjęć z Chocza, które ludzie wrzucali do sieci i na wielu z nich są ogniska, jak i namioty. W sumie sam nie wiem, czy zgodnie z ichniejszymi przepisami jest to legalne. Myślę, że @Artur S albo @Mateusz Z będą bardziej zorientowani. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted October 3 Share Posted October 3 Biwaki na dziko na Słowacji są zabronione. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts