Mnich Admin Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 2 godziny temu, J@n napisał: Dzięki - początek września będzie dla mnie trudny do ogarnięcia, mam nadzieję że samoloty już będą latały. Będzie decyzja w ostatniej chwili - może ktoś mnie przygarnie na waleta. Damy radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 28 minut temu, Karol Kliński napisał: OK, w takim razie ja również przyjeżdżam na wrześniowe spotkanie. Do zobaczenia! Good news! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Niniejszym ogłaszam, że limit miejsc w schronisku, gdzie będziemy nocować w trakcie naszego, wrześniowego spotkania został wyczerpany. Uzbierało nas się już na pewno 10 osób. Oczywiście, jeśli ktoś chciałby jeszcze dołączyć (wiążę się to ze zorganizowaniem noclegu na własną rękę) serdecznie zapraszam. Wszelkie szczegóły na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 https://tpn.pl/nowosci/pierwszy-e-parking-w-tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Jeśli ktoś jeszcze chciałbym uczestniczyć w naszym forumowym spotkaniu, które organizujemy na początku września, zapraszam na priv Gwarantujemy moc tatrzańskich wrażeń, niezapomniane przeżycia na szczycie i doborowe towarzystwo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 W ramach rozgrzewki przed wrześniowym spotkaniem zorganizowaliśmy szybki, spontaniczny trip po Taterkach. Nasze ambitne plany pokrzyżowała, niestety, pogoda, ale trochę sobie podreptaliśmy. Zawsze twierdziłem, że od samego wejścia na szczyt ciekawsza jest prowadząca nań droga Na załączonym obrazku Mnich, a tuż za nim, w białej koszulce Tatromaniaka (a jakże!) człowiek dusza - czyli nasza forumowiczka @Kacha. Autorką zdjęcia jest nasza sympatyczna koleżanka @vatra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Udało nam się również spotkać z forumowym kolegą @Karol Kliński Nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać naszej integracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Autorką zdjęcia jest nasza sympatyczna koleżanka @vatra Nareszcie mogę zalajkować swoje zdjęcie A tak na serio myślę @Mnich Moderator że od wejścia na szczyt i prowadzącej nań drogi jeszcze ciekawsze jest wspólne wędrowanie Kasia, Karol, Mnich - dzięki! 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 8 godzin temu, Luk_ napisał: @Mnich Moderator daje lajka za najlepsze kijki dostępne na rynku, które trzymasz w dłoni To prawda, że BD robią najlepsze kije. Marzą mi się karbonowe, bardzo marzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Będę w Taterkach 13-17 sierpnia. Jak ktoś ma ochotę na wspólny trip, szarlotkę w schronie, tudzież pamiątkowe zdjęcia z białym misiem na Krupówkach, zapraszam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Do I Forumowego Spotkania Tatromaniaków dzielą nasz jeszcze 2 tygodnie. Ktoś jeszcze się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reckeen Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Dnia 20.08.2020 o 14:54, Mnich Moderator napisał: Do I Forumowego Spotkania Tatromaniaków dzielą nasz jeszcze 2 tygodnie. Ktoś jeszcze się pisze? Wiem, że w gronie zainteresowanych omawiacie szczegóły, ale jak będzie bliżej wyjazdu, możecie podzielić się informacją, gdzie i kiedy będzie można Was spotkać? Ja nie mogę w pełni uczestniczyć, ale może na jeden dzień, w tym samym czasie uda się wyskoczyć i spotkać Waszą grupkę na szlaku? Ja chętnie, w każdym razie... Jutro się wybieram, tak na marginesie (wybaczcie off-topic), pooddychać trochę i zmęczyć się fizycznie, dla odmiany. No i zobaczyć co się zmieniło, w końcu już trochę czasu mnie nie było Orlą planuję przejść, może ktoś z Was też tam będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Może mi się uda wyskoczyć w Tatry za 2 tyg , ale to nic pewnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Dla @vatra z podziękowaniem za przemiłe towarzystwo i wyrozumiałość dla mojego gadulstwa . 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Artur S - @vatra to człowiek dusza i cudowny kompan do górskich tripów. Szkoda, że nie zaszczycisz nas swoją obecnością na naszym spotkaniu. Ale co się odwlecze... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Artur S u kogoś kto ma wspaniałe doświadczenie i tak rozległą wiedzę o Tatrach jak Ty, "gadulstwo" jest bardzo wskazane Również bardzo dziękuję 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) @Mnich Moderator - niestety najbliższy weekend całkowicie odpada, będę za to trzymał kciuki, by pogoda pozwoliła Wam choć na krótki spacerek, bo prognozy są kiepskie . Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Artur S 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @Artur S pogoda się już dla nas na weekend "zaklina". Będzie dobrze! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 było cudnie wspaniała inicjatywa, świetni ludzie, góry, atmosfera, wspomnienia na długo długo, zawarte znajomości mam nadzieję także nie ma nic lepszego niż Zdobywać Tatry z Wami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Oj było super, pogoda dopisała, Towarzystwo prześwietne Oby więcej takich spotkań i wyjść. Dziękuję wszystkim za mile spędzony weekend. Mam nadzieję, że najpóźniej zimą powtórzymy "integrację". Komu piwko? 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 No nareszcie jakieś info, bo myślałem że że już do spotkania nie doszło. Nam się nie udało dotrzeć w ustalonym terminie ale trzymaliśmy kciuki za pogodę. Super że impreza się udała. Do zobaczenia na szlaku, może już w ten weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Komu piwko? Mati to jest najsmaczniejszy tekst wyjazdu! na nastepny przywioze nalewke i bedzie komu naleweczke 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Było cudnie ❤. @Mateusz Z zrzuć foty na Google dysk, proszę bardzo ładnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dzięki za wspaniałe spotkanie i oby takich w przyszłości jak najwięcej Do zobaczenia, Tatromaniacy! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 To jeszcze kilka fotek. Dla zainteresowanych w weekend wrzucę na dysk google 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi