Mnich Moderator 1,885 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Kochani, co Wy na to, żebyśmy zorganizowali spotkanie forumowiczów. W naszych ukochanych Tatrach - rzecz jasna. Chyba najwyższa pora poznać się, razem powędrować, a wieczorem zintegrować ? Dajcie proszę znać, co o tym myślicie. Jeśli będzie zainteresowanie, ustalimy wspólnie termin i szczegóły. Wstępnie myślałem o którymś weekendzie we wrześniu albo październiku. Piszcie, kto za! 5 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Świetny pomysł! ? Jeśli o mnie chodzi, to jak najbardziej jestem za. Dobrze by było wcześniej zabrać się za organizację, tak aby każdy chętny miał możliwość zajęcia tych kilku dni w swoim kalendarzu ? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 22, 2020 Author Share Posted May 22, 2020 Przed chwilą, Kacha napisał: Świetny pomysł! ? Jeśli o mnie chodzi, to jak najbardziej jestem za. Dobrze by było wcześniej zabrać się za organizację, tak aby każdy chętny miał możliwość zajęcia tych kilku dni w swoim kalendarzu ? Tak, dlatego im szybciej osoby zainteresowane wyraża chęć uczestnictwa, tym szybciej zajmiemy się logistyką. Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Mi też bardzo podoba się ten pomysł! ? I znam co najmniej 5 osób, którym też by się spodobał. ☺️ Pozapraszam je tutaj. 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 23, 2020 Author Share Posted May 23, 2020 3 minuty temu, rapapacz napisał: Mi też bardzo podoba się ten pomysł! ? I znam co najmniej 5 osób, którym też by się spodobał. ☺️ Pozapraszam je tutaj. Świetnie! Im więcej fajnych i kochających góry ludzi, tym lepiej. Przypominam, że wszyscy zarejestrowani i aktywni forumowicze mają 20 procent rabatu na cały asortyment w sklepie @tatromaniak ? 1 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 @Mnich Moderator dzięki za informację, nie wiedziałam o tym! ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 391 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 dla mnie pomysł petarda ;D byle by znalezc termin zeby pogodzic i pracujacych i studiujacych 2 Quote Link to post Share on other sites
MałaMi 197 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Pomysł super, jestem za! 2 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,853 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Jak dla mnie za odległy termin, żeby planować wyjazd w góry. Jeśli będę mógł to jak najbardziej jestem chętny. Wspólna wyprawa dobrze nam zrobi :) 3 Quote Link to post Share on other sites
karpasani 663 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Jesienne spotkanie forumowiczów to bardzo fajny pomysł?. Jestem za.Jestem zainteresowany. 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 25, 2020 Author Share Posted May 25, 2020 Podsumowując; wstępnie zainteresowani wzięciem udziału w spotkaniu są: @vatra @Kacha @rapapacz @Kasia K @Lavinka @MałaMi @Mateusz Z @Krisbin @Bieszdzadzki_tatromaniak @karpasani i @tatromaniak. Ktoś jeszcze albo kogoś pominąłem? Quote Link to post Share on other sites
MałaMi 197 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 6 godzin temu, Mateusz Z napisał: Jak dla mnie za odległy termin, żeby planować wyjazd w góry. Jeśli będę mógł to jak najbardziej jestem chętny. Wspólna wyprawa dobrze nam zrobi ? Wrzesień do dobry moment. W lecie nie każdy może wziąć dodatkowych parę dni wolnych w pracy z względu na sezon urlopowy. We wrześniu jest już po sezonie no i studenci mają jeszcze wolne. Ale jeśli więcej osób byłoby chętnych np. w lipcu czy październiku to też dobrze, kwestia zorganizowania się. 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 25, 2020 Author Share Posted May 25, 2020 Wstępna propozycja terminów: 11-13 września 18-20 września Jeśli chodzi o nocleg, to myślałem o Roztoce, Chochołowskiej, albo Ornaku. To dobre lokalizacje do fajnych, ale też nie wymagających zbytnio szlaków. Wiadomo, że wśród forumowiczów są zarówno pogromcy Orlej, jak i osoby mniej zaawansowane. A chodzi o to, żebyśmy wszyscy mieli przyjemność chodzenia. No i zachowali siły na wieczorną integrację ? To oczywiście, na razie, tylko luźne propozycje. Dajcie znać, co o nich sądzicie. Jeśli macie inne pomysły, piszcie śmiało. 4 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,853 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 20 minut temu, MałaMi napisał: Wrzesień do dobry moment Zgadzam się ? Mi pasuje prawie każdy termin (jest kilka wyjątków), weekendy mam wolne, tak więc byle była pogoda i się widzimy. ^^ 14 minut temu, Mnich Moderator napisał: 18-20 września Mi na 100 procent odpada 18 wrzesień każdego roku. 11-13 wydaje się rozsądnym rozwiązaniem. 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,853 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Co do schroniska to Ornak będzie super. Kilka szlaków ciekawych jest, miejsca dla większej grupy też wystarczy ? 2 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Ja również jestem za Ornakiem, prawdopodobnie ode mnie będzie jeszcze jedna (w porywach do dwóch) osoba, ale to jeszcze potwierdzę. ? Terminy pasują. 2 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,853 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 PS. Zamiast czekać do września to kto jest z Warszawy zawsze można się spotkać wcześniej na miejscu przy kawie/piwie czy ognisku nad Wisłą ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 25, 2020 Author Share Posted May 25, 2020 Zrobię dziś rekonesans dostępności pokoi ? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 25, 2020 Author Share Posted May 25, 2020 Słuchajcie moi mili, żeby nie spamować tutaj, bo za chwilę zrobi się milion postów, osoby zainteresowane (wstępnie, rzecz jasna) wyjazdem, poproszę o zalajkowanie mojego posta. Utworze dedykowaną grupę i wszelkie szczegóły będziemy omawiać tam ? 9 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 13 minut temu, Mateusz Z napisał: PS. Zamiast czekać do września to kto jest z Warszawy zawsze można się spotkać wcześniej na miejscu przy kawie/piwie czy ognisku nad Wisłą ? Jestem za! ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 660 Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 23 godziny temu, Mnich Moderator napisał: zalajkowanie na 50% choć te terminy zupełnie mi nie pasują. pełnia księżyca jest 1 października 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 28, 2020 Author Share Posted May 28, 2020 Drodzy, jutro zamykam listę osób, które będą nocować w schronisku podczas naszego spotkania. Jeśli ktoś jeszcze ma życzenie, by zabukować mu miejsce, serdeczna prośba o kontakt na priv ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 660 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: Drodzy, jutro zamykam listę osób, które będą nocować w schronisku podczas naszego spotkania. Jeśli ktoś jeszcze ma życzenie, by zabukować mu miejsce, serdeczna prośba o kontakt na priv ? jaki termin ? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 28, 2020 Author Share Posted May 28, 2020 9 minut temu, J@n napisał: jaki termin ? Wrzesień. Szczegóły na priv ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 660 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 12 godzin temu, Mnich Moderator napisał: Wrzesień. Szczegóły na priv ? Dzięki - początek września będzie dla mnie trudny do ogarnięcia, mam nadzieję że samoloty już będą latały. Będzie decyzja w ostatniej chwili - może ktoś mnie przygarnie na waleta. 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts