vatra Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Jeszcze jedno zdjęcie, zrobione przez @Krzysiek Zd w czasie naszej ostatniej wędrówki na Rakoń. Okazało się że Chochołowska nie uraczyła nas ani niezwykłym widokiem krokusów ani nadzwyczajnym tłumem ich wielbicieli. Chyba jedno i drugie medialnie mocno przereklamowane. Natomiast zupełnie niespodziewanie spotkaliśmy piękne widoki na Grzesiu. Cisza, spokój, piękno i potęga gór i takie oto małe fioletowe cudo 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Jak to przereklamowane? I teraz to mówisz, jak ja się mentalnie nastawiłam, że za rok wybiorę się na krokusy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 45 minut temu, Fibi napisał: ja się mentalnie nastawiłam, że za rok wybiorę się na To pójdziemy razem na Grzesia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 5 godzin temu, vatra napisał: piękne widoki na Grzesiu Rejon Grzesia jest widokowo genialnym miejscem, lubię tam polegiwać godzinami tu i ówdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 8 godzin temu, Jędrek napisał: lubię tam polegiwać godzinami tu i ówdzie. Byleby nie na krokusach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 10 godzin temu, vatra napisał: To pójdziemy razem na Grzesia dodatkowo proponuję Polanę Podskały , Gorc Troszacki, albo Pańską Przechybkę , też fajnie fioletowo a i białych sporo się trafia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 32 minuty temu, barbie609 moder napisał: proponuję Polanę Podskały Hmm, trzeba to wygoglać bo nawet nie wiem gdzie to się znajduje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 1 minutę temu, vatra napisał: gdzie to się znajduje https://mapa-turystyczna.pl/route/ifhw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Dnia 16.04.2024 o 06:22, vatra napisał: Byleby nie na krokusach Ja jestem łazik czerwcowo-wrześniowy więc luz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Szarotki obrodzily 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Dnia 22.06.2024 o 14:55, jaaga76 napisał: To jest łubin? On nie jest czasem rośliną ogrodową? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 3 godziny temu, wjesna napisał: To jest łubin? On nie jest czasem rośliną ogrodową? Tak, to jest łubin. Jest ogrodowy, ale coraz częściej jest obecny łąkach i okolicach lasów. Co więcej w związku z tym, że dość szybko się rozprzestrzenia i dostosowuje zaczyna się go uważać za gatunek inwazyjny, min. Litwa i Słowacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca To też ładne. Na zboczach masywu Bystrej Ale nie wiem, co to... Totalnie się niż znam, rozpoznam krokusa i szarotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 7 godzin temu, pmwas napisał: Totalnie się niż znam, tu masz trochę tatrzańskich kwiatów https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/tatry/tatry/biale/biale1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 50 minut temu, barbie609 moder napisał: tu masz trochę tatrzańskich kwiatów https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/tatry/tatry/biale/biale1.html A tak, brusznicę też rozpoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi