Mnich Moderator 2,430 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 1 godzinę temu, Natalia Sz. napisał: Cześć! Moje imię, to Natalia. Mieszkam w Rzeszowie. Góry i latem i zimą uwielbiam. Osoby z Rzeszowa i okolic chętne to wspólnych wypraw górskich, czy to w Tatry, czy w Bieszczady zapraszam do kontaktu ? Do zobaczenia na szlakach! Dzień dobry Natalia, dziękujemy za zaproszenie do kontaktu ? A my zapraszamy do częstego i regularnego zaglądania tutaj. Chętnie porozmawiamy z Tobą o pasji, która nas łączy. 3 Quote Link to post Share on other sites
rapapacz 334 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Cześć! ? Mam na imię Sylwia. W góry jeżdżę, bo mam niedaleko i bardzo je kocham. Wędrowanie to moja pasja i sposób na zwiedzania świata, gdziekolwiek bym się nie znalazła. Zawsze staram się podchodzić do gór z pokorą i rozsądkiem (to, na szczęście, moi rodzice sprzedali mi w pakiecie z miłością do gór). Samo chodzenie sprawia mi frajdę. Widoki nie są dla mnie celem, raczej częścią całego tego procesu. Moje ulubione szlaki to te w Tatrach - takie, na których jeszcze nie trzeba sprzętu wspinaczkowego (nie umiem we wspinanie), ale za to trzeba już używać rąk. Wysiłek sprawia, że nie mam siły i potrzeby myśleć o sprawach "z nizin" i dzięki temu lepiej mi się z nimi mierzyć. ? Na Instagramie nazywam się rapapacz i tam też znajdziecie amatorskie zdjęcia z moich wypraw. 5 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 56 minut temu, rapapacz napisał: Cześć! ? Mam na imię Sylwia. W góry jeżdżę, bo mam niedaleko i bardzo je kocham. Wędrowanie to moja pasja i sposób na zwiedzania świata, gdziekolwiek bym się nie znalazła. Zawsze staram się podchodzić do gór z pokorą i rozsądkiem (to, na szczęście, moi rodzice sprzedali mi w pakiecie z miłością do gór). Samo chodzenie sprawia mi frajdę. Widoki nie są dla mnie celem, raczej częścią całego tego procesu. Moje ulubione szlaki to te w Tatrach - takie, na których jeszcze nie trzeba sprzętu wspinaczkowego (nie umiem we wspinanie), ale za to trzeba już używać rąk. Wysiłek sprawia, że nie mam siły i potrzeby myśleć o sprawach "z nizin" i dzięki temu lepiej mi się z nimi mierzyć. ? Na Instagramie nazywam się rapapacz i tam też znajdziecie amatorskie zdjęcia z moich wypraw. Serwus Sylwia ? Milutko, że dołączyłaś do naszej społeczności. Czuj się tu, jak u siebie w domu. Dobre i mocne wejście, a to rokuje bardzo dobrze. Coś tak czuję, że szybko staniesz się aktywną forumowiczka. Czego Tobie, jak i nam wszystkim życzę. 2 Quote Link to post Share on other sites
sabinawie 8 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Cześć, wszystkim, mam na imię Sabina. Co prawda mieszkam w Beskidzie Niskim, ale to Tatry skradły moje serce. Do zobaczenia na szlaku! 7 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 1 minutę temu, sabinawie napisał: Cześć, wszystkim, mam na imię Sabina. Co prawda mieszkam w Beskidzie Niskim, ale to Tatry skradły moje serce. Do zobaczenia na szlaku! Nawet nie wiesz, jak się Sabciu cieszę, że dołączyłaś do naszej społeczności ? I publicznie, przy świadkach oznajmiam, że walnę focha, jak nie będziesz tu zaglądać ? A tak z zupełnie serio, to z Sabiną przeszliśmy już wspólnie trochę szlaków. Poznaliśmy się w Roztoce i szybko złapaliśmy flow. Sabina to świetny kompan do górskich wędrówek i ma dobre serducho. Kilka razy ratowała mnie colą, kiedy spadł mi cukier ?No i robi naprawdę fajne zdjęcia ? 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Magda87 12 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Witajcie, wczoraj odkryłam tą stronę i forum, ale dopiero dziś zauważyłam ten wątek i postanowiłam się grzecznie przedstawić ? Mam na imię Magda, jestem z Gdańska i uwielbiam tatry od dziecka. Zakochałam się w nich zupełnie gdy w wieku 13 lat mój tata zabrał mnie na kilku dniową wyprawę z nocowaniem w schroniskach i zdobyciem Rysów. Teraz, jako dorosła, staram się od czasu do czasu w miarę możliwości wrócić do tamtych czasów. Do zobaczenia na szlaku! 8 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 godziny temu, Magda87 napisał: Witajcie, wczoraj odkryłam tą stronę i forum, ale dopiero dziś zauważyłam ten wątek i postanowiłam się grzecznie przedstawić ? Mam na imię Magda, jestem z Gdańska i uwielbiam tatry od dziecka. Zakochałam się w nich zupełnie gdy w wieku 13 lat mój tata zabrał mnie na kilku dniową wyprawę z nocowaniem w schroniskach i zdobyciem Rysów. Teraz, jako dorosła, staram się od czasu do czasu w miarę możliwości wrócić do tamtych czasów. Do zobaczenia na szlaku! Serwus Magda! Cudownie, że do nas dołączyłaś. I nie przejmuj się tym, że tak późno odkryłaś nasze forum. Lepiej późno niż wcale ? Fajnie, że od samego początku jesteś aktywna. I niech tak zostanie po wsze wieki. ? Szybko się przekonasz, że jesteśmy sympatyczną, otwartą i pomocną społecznością. 3 Quote Link to post Share on other sites
Tunelka 7 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Hej Witam wszystkich Tatromaniaków. Już tu byłam wczesniej ale coś się podziało z moim kontem. Zatem witam wszystkich raz jeszcze ? 4 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 (edited) Cześć Wszystkim, miło mi dołączyć do zacnego grona Tatromaniaków. Tatry sa moje od zawsze, choć ponad 500 km nas dzieli... Ale dla chcącego nic trudnego ? i dlatego w najbliższy poniedziałek melduję się w Chochołowskiej. Nie mogę się już doczekać.... gdyby tak móc się teleportować.... Pozdrawiam serdecznie! Aga Edited June 20, 2020 by jaaga76@wp.pl 6 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 12 godzin temu, jaaga76@wp.pl napisał: Cześć Wszystkim, miło mi dołączyć do zacnego grona Tatromaniaków. Tatry sa moje od zawsze, choć ponad 500 km nas dzieli... Ale dla chcącego nic trudnego ? i dlatego w najbliższy poniedziałek melduję się w Chochołowskiej. Nie mogę się już doczekać.... gdyby tak móc się teleportować.... Pozdrawiam serdecznie! Aga Serwus Aga! Miło Cię powitać wśród naszej społeczności ? Czuj się u nas, jak na Twoim najpiękniejszym, tatrzańskim szlaku. Jakbyś czegoś potrzebowała, wal jak w dym, postaramy się pomóc. Liczymy, że zostaniesz z nami na dłużej i będziesz aktywną forumowiczką ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek82 61 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Witam wszystkich, mam na imię Tomek - mieszkam na Slasku - po Tatrach wlocze sie juz prawie 20 lat. Milo mi dolaczyc do spolecznosci ludzi, ktorzy maja taka sama pasje. Do zobaczenia w Schroniskach i na szlakach ? 8 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 33 minuty temu, Tomek82 napisał: Witam wszystkich, mam na imię Tomek - mieszkam na Slasku - po Tatrach wlocze sie juz prawie 20 lat. Milo mi dolaczyc do spolecznosci ludzi, ktorzy maja taka sama pasje. Do zobaczenia w Schroniskach i na szlakach ? Ależ się cieszę, że - po wielu namowach - w końcu do nas dołączyłeś. Pewnie niebawem się spotkamy; najpierw w naszym ukochanym schronisku, a później na szlaku ? Tomek to spoko ziom i świetny kompan do górskich wędrówek. Tatry zna bardziej niż własną kieszeń. Przyjmijcie go proszę ciepło i serdecznie ? 5 Quote Link to post Share on other sites
Tatrzańska Pani 8 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Witam wszystkich, mam na imię Daria i kocham góry. Co prawda swoją przygodę z górami rozpoczęłam nie tak dawno ale w tym czasie zdążyłam je już pokochać. Od dawna wiadome jest iż ludzie gór to najbardziej otwarta grupa ludzi. ? pozdrawiam wszystkich tatromaniaków i życzę miłego wieczora:) P.S. Tutaj załączam jedną z moich górskich foteczek 5 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 minutę temu, Tatrzańska Pani napisał: Witam wszystkich, mam na imię Daria i kocham góry. Co prawda swoją przygodę z górami rozpoczęłam nie tak dawno ale w tym czasie zdążyłam je już pokochać. Od dawna wiadome jest iż ludzie gór to najbardziej otwarta grupa ludzi. ? pozdrawiam wszystkich tatromaniaków i życzę miłego wieczora:) Serwus ? Miło, że do nas dołączyłaś. Czuj się u nas, jak na ulubionym, tatrzańskim szczycie ? Quote Link to post Share on other sites
Thomson 23 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Cześć i czołem! ? Z tej strony Tomek z drugiego krańca Polski /Pomorze/. Przygodę z Tatrami rozpocząłem w 2017 roku, od tej pory co roku staram się w nich gościć choćby te 10-12 dni, w tym roku za miesiąc "czwarty sezon" tej przygody z Tatrami i planami, które dopiero się klarują i mocno weryfikują w obliczu "covidowego" roku. Pozdrawiam i liczę na ciekawe dyskusje o "polskich Alpach" i nie tylko ? 5 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Cześć Tomek. Witaj na pokładzie ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 47 minut temu, Thomson napisał: Cześć i czołem! ? Z tej strony Tomek z drugiego krańca Polski /Pomorze/. Przygodę z Tatrami rozpocząłem w 2017 roku, od tej pory co roku staram się w nich gościć choćby te 10-12 dni, w tym roku za miesiąc "czwarty sezon" tej przygody z Tatrami i planami, które dopiero się klarują i mocno weryfikują w obliczu "covidowego" roku. Pozdrawiam i liczę na ciekawe dyskusje o "polskich Alpach" i nie tylko ? Strzałka! Jakbyś czegoś potrzebował, wal jak w dym ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 (edited) Cześć Ludziska ? jestem Jasiu i jestem z Katowic, uwielbiam góry, a ostatnio mam więcej czasu, więc w weekendy szwędam się tu i tam ? od 10 lat planowałem wypad na Rysy, ale za każdym razem coś nie wychodziło... mam nadzieję, że tym razem się uda.... tfu tfu ? Pozdrawiam Wszystkich i obawiam się, że na początku będę zadawał masę dziwnych lub durnych pytań ? za co z góry przepraszam ? Edited July 23, 2020 by Loki 4 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 1 godzinę temu, Loki napisał: Cześć Ludziska ? jestem Jasiu i jestem z Katowic, uwielbiam góry, a ostatnio mam więcej czasu, więc w weekendy szwędam się tu i tam ? od 10 lat planowałem wypad na Rysy, ale za każdym razem coś nie wychodziło... mam nadzieję, że tym razem się uda.... tfu tfu ? Pozdrawiam Wszystkich i obawiam się, że na początku będę zadawał masę dziwnych lub durnych pytań ? za co z góry przepraszam ? Hej @Loki, miło Cię poznać. Nie ma dziwnych pytań, zatem pytaj ile potrzeba ?. 1 Quote Link to post Share on other sites
Andrzejb 46 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Cześć Wszystkim! Jestem Andrzej, już od jakiegoś czasu czytam wpisy i w końcu postanowiłem się przywitać! ? Jestem z okolic Poznania, w Tatry póki co jeździłem raz w roku w sezonie letnim, ale mam silne postanowienie żeby zwiększyć tą częstotliwość. Miło Was wszystkich poznać ? 7 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Cześć @Andrzejb, miło Cię poznać. ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Witamy na forum Andrzeju ?? PS. Właśnie jestem w Poznaniu. Tu się nie da żyć. Uciekaj w góry częściej. ⛰️ Do zobaczenia na szlaku.? 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 6 minut temu, Krisbin napisał: PS. Właśnie jestem w Poznaniu. Tu się nie da żyć. Uciekaj w góry częściej. ⛰️ Eee... nie jest tak źle... Nawet gór(k)ę mamy, niewielką, ale mamy ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Gdzie ? może się wybiorę następnym razem. 4 minuty temu, jaaga76 napisał: Eee... nie jest tak źle... Nawet gór(k)ę mamy, niewielką, ale mamy ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 32 minuty temu, Krisbin napisał: Gdzie ? może się wybiorę następnym razem. Moraska Góra - dumne 154 m.n.p.m ??? No i obok meteoryty, a raczej kratery po nich. Fajne miejsce. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts