Jędrek Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 36 minut temu, Q'bot napisał(a): Spójrz na to z perspektywy zamkniętych tras od 30 pażdziernika na Słowacji - idziesz się wspinać - możesz legalnie, idziesz pozwiedzać - wyskakuj z 400 Euro, jeśli Cię nakryją. Od lat mnie to śmieszy. Nie wkurza, bo zimą i tak nie chodzę, ale śmieszy. Kiedyś zresztą otwierali dopiero na koniec czerwca, teraz łaskawcy robią to nieco wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 39 minut temu, barbie609 moder napisał(a): Ja wiem że dla Polaków przepisy są po to aby je łamać Po co te uogólnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 4 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): Ja wiem że dla Polaków przepisy są po to aby je łamać ,ale ja mam nieco inne podejście. Tworzenie przepisów to takie tworzenie nowych wyzwań ^^ Jeszcze bym zrozumiał, gdyby powstawały one w drodze referendum, ale jakoś z demokracją to ustawodwstwu nie po drodze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 23 godziny temu, Q'bot napisał(a): Spójrz na to z perspektywy zamkniętych tras od 30 pażdziernika na Słowacji - idziesz się wspinać - możesz legalnie, idziesz pozwiedzać - wyskakuj z 400 Euro, jeśli Cię nakryją. ciesz się - januszóf będzie mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Babia Góra o wschodzie słońca widziana w niedzielę z Wielkiego Chocza Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Artur S 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Sobotni poranek. Widok z Wiertelowskiego Działu (698 m n.p.m.) na Babią Górę... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 14 godzin temu, Artur S napisał(a): w niedzielę z Wielkiego Chocza możemy prosić o jakieś fotki z podejścia? Może delikatny opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 8 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): możemy prosić o jakieś fotki z podejścia? Może delikatny opis. Będą zdjęcia ze szczytu jak się z nimi uporam, na podejściu raczej się nie dało fotografować, bo byłem zajęty utrzymywaniem równowagi na zalodzonych kamieniach, dopiero od Pośredniej Polany był śnieg, jakieś 40-50 cm, na szczycie wywiane i lodzik. Z rzeczy ważnych - da się już zapłacić za parking w Valasce Dubovej a pomocą kodu QR , płatność kartą , 4 EUR za dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 3 minuty temu, Artur S napisał(a): pomocą kodu QR , płatność kartą , 4 EUR za dzień przerabiałem to w Prosieckiej tam to jest 3 euro 3 minuty temu, Artur S napisał(a): ędą zdjęcia ze szczytu jak się z nimi uporam czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia https://24tp.pl/n/125335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia naprawdę super zdjęcie https://demotywatory.pl/5281802/Wlodzimierz-Bubak-zostal-kolejnym-Polakiem-ktorego-zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Królowa szaleje , https://24tp.pl/n/125704' mówiłem,żeby się odnosić z szacunkiem a niektórzy tylko Bejbi i Kapryśnica no to się wkurzyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia https://24tp.pl/n/125700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Ponieważ na Babiej jak zwykle w weekend ludu kupa, to ja jak zwykle wolę podziwiać ją z oddali 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia W ten weekend turyści ruszyli tłumnie na szczyt. Pogoda i warunki sprzyjały, więc wraz z @Mnich Adminwybraliśmy na się Diablak. Przejrzystość powietrza i widoczność była rewelacyjna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia W dniu 20.01.2025 o 14:48, Mateusz Z napisał(a): wraz z @Mnich Admin Królowa była łaskawa , mimo braku szacunku z Waszej strony /Bejbi i inne przezwiska/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia W dniu 21.01.2025 o 21:12, barbie609 moder napisał(a): Królowa była łaskawa , mimo braku szacunku z Waszej strony /Bejbi i inne przezwiska/ Do gór zawsze podchodzę z szacunkiem i dystansem. Ona za "Bejbi" się nie obraża, za to okropna jest jak powie się na nią Teufelspitze. Fakt, była tym razem łaskawa i to bardzo. Wpuściła nas i pokazała to co najpiękniejsze. Widoczność była świetna, widoki na Sudety, Tatry jak na dłoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 8 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Ona za "Bejbi" się nie obraża, może tak może nie. Ja tam wolę nie ryzykować. 9 minut temu, Mateusz Z napisał(a): jak powie się na nią Teufelspitze. niemieckości nie lubi? schroniska Beskidenverein się pozbyła , chociaż nie wiem czy trochę go nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego To łapcie filmik ode mnie v24044gl0000cu6n8u7og65set1ldkng.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego https://24tp.pl/n/126465 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): https://24tp.pl/n/126465 "Co pogarsza warunki na szlaku? Osoby, które swoje zejście przyspieszają poprzez zjazd m.in. na JABŁUSZKACH, kurtce, butach, itp.!" Twórcze rozwinięcie znanych od dawna dupozjazdów Edytowane 4 Lutego przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu https://fb.watch/xQmHfZJVX6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, barbie609 moder napisał(a): https://fb.watch/xQmHfZJVX6/ Bez konta na fb się nie obejrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, Jędrek napisał(a): Bez konta na fb się nie obejrzy... u mnie odpala a ja też wykluczony cyfrowo jestem to co wyskakuje zamknij po prostu i powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): u mnie odpala a ja też wykluczony cyfrowo jestem to co wyskakuje zamknij po prostu i powinno być "wykluczony cyfrowo" Moderator. Tego jeszcze nie grali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi