Skocz do zawartości

Babia Góra

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a):

Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, bo napad padaczki na szlaku brzmi naprawdę groźnie. 

4 godziny temu, barbie609 moder napisał(a):

Kolejni idioci którzy mając dostęp do wszelakich informacji w ogóle z tego nie korzystają. A potem zdziwienie że gdzieś jest zimno, śnieg, lód i w ogóle trudniej niż w parku w mieście. 

Zresztą co tam Babia, rok w rok na Kasprowym widzę kretynów (bo jak to inaczej nazwać) zdziwionych że w Kuźnicach było tak przyjemnie, zaś na szczycie jest zimno, wieje i w ogóle.... A w dłoniach oczywiście smartfony z internetem. 

No ale dzięki temu chociaż knajpa na górze więcej zarabia 🙃 

• Lubię to ! 1

W dniu 18.02.2025 o 19:35, barbie609 moder napisał(a):

no co , nie mam facebooka ani innego cośtamgrama nawet żadnego capa nie używam

Ale z internetu korzystasz raczej sporo, więc aż taki wykluczony nie jesteś. Zresztą wymienionych przez ciebie rzeczy ja też nie używam, nie mam tam kont. 

Za to moja prawie już 80-letnia mama i owszem, ma i korzysta 👍😊

• Wow 1
  • Haha 1

W dniu 21.02.2025 o 16:13, barbie609 moder napisał(a):

Owszem , miał fart bo jest tam gdzie polecieć , natomiast powinni zostać ukarani z całą bezwzględnością.

Ty byś tylko karał 😉

W dniu 21.02.2025 o 16:53, Jędrek napisał(a):

Kolejni idioci którzy mając dostęp do wszelakich informacji w ogóle z tego nie korzystają. A potem zdziwienie że gdzieś jest zimno, śnieg, lód i w ogóle trudniej niż w parku w mieście. 

Zresztą co tam Babia, rok w rok na Kasprowym widzę kretynów (bo jak to inaczej nazwać) zdziwionych że w Kuźnicach było tak przyjemnie, zaś na szczycie jest zimno, wieje i w ogóle.... A w dłoniach oczywiście smartfony z internetem. 

Już się tak nie denerwuj. Może melisy? 

Myślę  że nikt nie był idealny od razu i zawsze byli tacy, co się nie przygotowali tylko wieści o nich nie rozchodziły się tak szybko. Czasem trzeba  coś przeżyć, żeby zrozumieć, że  wszystkie te zalecenia mają sens. 

• Haha 1

4 godziny temu, wjesna napisał(a):

Już się tak nie denerwuj. Może melisy? 

Myślę  że nikt nie był idealny od razu i zawsze byli tacy, co się nie przygotowali tylko wieści o nich nie rozchodziły się tak szybko. Czasem trzeba  coś przeżyć, żeby zrozumieć, że  wszystkie te zalecenia mają sens. 

Dziwi mnie po prostu fakt że ludzie mając w kieszeni dostęp do wszelkich informacji, w ogóle z tego nie korzystają. 

Edytowane przez Jędrek

7 minut temu, Jędrek napisał(a):

Dziwi mnie po prostu fakt że ludzie mając w kieszeni dostęp do wszelkich informacji, w ogóle z tego nie korzystają. 

Skąd u Ciebie przekonanie, że te wszystkie wynalazki służą ludziom do czegos więcej  niż rozrywki? Przeceniasz ludzkie pęd do wiedzy 😁

• Haha 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...