barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Jędrek napisał(a): wykluczony cyfrowo" Moderator. Tego jeszcze nie gral no co , nie mam facebooka ani innego cośtamgrama nawet żadnego capa nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego https://24tp.pl/n/126965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego W dniu 18.02.2025 o 19:35, barbie609 moder napisał(a): no co , nie mam facebooka ani innego cośtamgrama nawet żadnego capa nie używam Cud, że w ogóle istniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 23 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): Cud, że w ogóle istniejesz no widzisz , cuda się zdarzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego muszę bo się uduszę IDIOCI!!!! https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/104832/Akcja_ratunkowa_w_rejonie_Babiej_Gory_Turysci_byli_nieprzygotowani_do_warunkow_zimowych.html mam nadzieję,że Straż Parku wyciągnie konsekwencje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): muszę bo się uduszę IDIOCI!!!! https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/104832/Akcja_ratunkowa_w_rejonie_Babiej_Gory_Turysci_byli_nieprzygotowani_do_warunkow_zimowych.html mam nadzieję,że Straż Parku wyciągnie konsekwencje Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, bo napad padaczki na szlaku brzmi naprawdę groźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, wjesna napisał(a): Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, bo napad padaczki na szlaku brzmi naprawdę groźnie. Owszem , miał fart bo jest tam gdzie polecieć , natomiast powinni zostać ukarani z całą bezwzględnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 4 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): muszę bo się uduszę IDIOCI!!!! https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/104832/Akcja_ratunkowa_w_rejonie_Babiej_Gory_Turysci_byli_nieprzygotowani_do_warunkow_zimowych.html mam nadzieję,że Straż Parku wyciągnie konsekwencje Kolejni idioci którzy mając dostęp do wszelakich informacji w ogóle z tego nie korzystają. A potem zdziwienie że gdzieś jest zimno, śnieg, lód i w ogóle trudniej niż w parku w mieście. Zresztą co tam Babia, rok w rok na Kasprowym widzę kretynów (bo jak to inaczej nazwać) zdziwionych że w Kuźnicach było tak przyjemnie, zaś na szczycie jest zimno, wieje i w ogóle.... A w dłoniach oczywiście smartfony z internetem. No ale dzięki temu chociaż knajpa na górze więcej zarabia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego W dniu 18.02.2025 o 19:35, barbie609 moder napisał(a): no co , nie mam facebooka ani innego cośtamgrama nawet żadnego capa nie używam Ale z internetu korzystasz raczej sporo, więc aż taki wykluczony nie jesteś. Zresztą wymienionych przez ciebie rzeczy ja też nie używam, nie mam tam kont. Za to moja prawie już 80-letnia mama i owszem, ma i korzysta 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał(a): Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, bo napad padaczki na szlaku brzmi naprawdę groźnie. Głupi ma (czasem) szczęście, jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego W dniu 21.02.2025 o 16:13, barbie609 moder napisał(a): Owszem , miał fart bo jest tam gdzie polecieć , natomiast powinni zostać ukarani z całą bezwzględnością. Ty byś tylko karał W dniu 21.02.2025 o 16:53, Jędrek napisał(a): Kolejni idioci którzy mając dostęp do wszelakich informacji w ogóle z tego nie korzystają. A potem zdziwienie że gdzieś jest zimno, śnieg, lód i w ogóle trudniej niż w parku w mieście. Zresztą co tam Babia, rok w rok na Kasprowym widzę kretynów (bo jak to inaczej nazwać) zdziwionych że w Kuźnicach było tak przyjemnie, zaś na szczycie jest zimno, wieje i w ogóle.... A w dłoniach oczywiście smartfony z internetem. Już się tak nie denerwuj. Może melisy? Myślę że nikt nie był idealny od razu i zawsze byli tacy, co się nie przygotowali tylko wieści o nich nie rozchodziły się tak szybko. Czasem trzeba coś przeżyć, żeby zrozumieć, że wszystkie te zalecenia mają sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Godzinę temu, wjesna napisał(a): Ty byś tylko karał na niektórych działają tylko bodźce negatywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, wjesna napisał(a): Już się tak nie denerwuj. Może melisy? Myślę że nikt nie był idealny od razu i zawsze byli tacy, co się nie przygotowali tylko wieści o nich nie rozchodziły się tak szybko. Czasem trzeba coś przeżyć, żeby zrozumieć, że wszystkie te zalecenia mają sens. Dziwi mnie po prostu fakt że ludzie mając w kieszeni dostęp do wszelkich informacji, w ogóle z tego nie korzystają. Edytowane 24 Lutego przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 7 minut temu, Jędrek napisał(a): Dziwi mnie po prostu fakt że ludzie mając w kieszeni dostęp do wszelkich informacji, w ogóle z tego nie korzystają. Skąd u Ciebie przekonanie, że te wszystkie wynalazki służą ludziom do czegos więcej niż rozrywki? Przeceniasz ludzkie pęd do wiedzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): na niektórych działają tylko bodźce negatywne E tam. Nie byłeś nigdy mlody, nigdy nic głupiego nie zrobiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 14 minut temu, wjesna napisał(a): nigdy nic głupiego nie zrobiłeś? zrobiłem i zostałem szybko i skutecznie przywołany do porządku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Królowa w całej okazałości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Królowa wczoraj z Nosala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano Sobota o 19:01 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:01 A ja mam z dzisiaj aż dwie królowe 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi