vatra Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dzięki Tatromaniacy za super spotkanie Dla Was jest to serduszko, którego w piątek tak wytrwale szukaliśmy z @jaaga76 i @Karol Kliński Do zobaczenia i oby jak najszybciej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Chciałem Wam podziękować za wspólnie spędzony czas. Było nam z Agą bardzo miło.To była dla nas ogromna przyjemność. Jesteście super.Prawdziwi miłośnicy gór,Tatromaniacy przez wielkie T. Przesyłam kilka fotek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @jaaga76 @vatra @rapapacz @Stopa @Mnich Moderator @Mateusz Z @karpasani @Bieszdzadzki_tatromaniak @Karol Kliński Ja również dziękuję wam za świetnie spędzony czas. Wędrówka z wami to czysta przyjemność brzuch mnie bolał...od śmiechu oczywiście! Liczę na kolejne wspólne wypady w nasze kochane Taterki @tatromaniak najlepsze forum ever "Kto raz przyjaźni poznał moc, nie będzie trwonić słów. Przy innym ogniu, w inną noc do zobaczenia znów!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Dnia 11.09.2020 o 13:05, karpasani napisał: Na tym zdjęciu wyglądacie jak krzyż na Krywaniu :D 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Mateusz,dobrze,że burzy nie było w tym momencie . Dzięki za zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Drodzy, nasze ostatnie, wrześniowe spotkanie forumowiczów tak mocno nas zintegrowało, że chcemy się spotkać ponownie, tym razem zimą. Planowany termin to początek grudnia. Wszyscy, którzy chcieliby nie tylko się zintegrować, ale też trochę poszwędać się po górach, proszę o kontakt na PW. Tam poznacie wszelkie szczegóły. Jako że chciałbym z wyprzedzeniem zarezerwować noclegi w schronisku, na Wasze zgłoszenia czekam w nieprzekraczalnym terminie do poniedziałku 28 września. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Tak jakoś miło sobie wciąż wspominam nasze wspólne wejście na Kopę Kondracką... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Ehhh... zobaczcie zaraz minie miesiąc od naszego spotkania... niesamowite... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dnia 25.09.2020 o 17:22, Mnich Moderator napisał: Tak jakoś miło sobie wciąż wspominam nasze wspólne wejście na Kopę Kondracką... I ja wracam myślami na Kopę.To był bardzo fajny dzień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Kiedy tam sobie wspominam to nasze wrześniowe spotkanie, a wspominam je sobie często, to nucę sobie to sobie czasami pod nosem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 A mi ten wyjazd kojarzy się tylko z jednym utworem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @Kacha, a tu w innej wersji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 15 godzin temu, Mnich Moderator napisał: Kiedy tam sobie wspominam to nasze wrześniowe spotkanie, a wspominam je sobie często, to nucę sobie to sobie czasami pod nosem... @Mnich Moderator normalnie aż usłyszałam w głowie jak to śpiewasz hahahahah 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 To też sobie nuciliśmy. Trochę smutne, ale jakże piękne i przejmujące. W ogóle Stachura to był gość. Tak jak my - kochał wędrówki i naturę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Fibi, Sebastian, Jacek - wielkie dzięki za dzisiejszą wycieczkę i przemiłe towarzystwo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi