jaaga76 3,248 Posted June 28 Share Posted June 28 Dnia 11.06.2023 o 07:29, Mnich Moderator napisał: Najlepsze jagodzianki ever. A przy okazji łatwa zagadka, w jakim schronisku je serwują? ? I nikt nie odpowiedział?!!! Jasne, że Hala Boracza ❤ 3 Quote Link to post Share on other sites
Pablo P 177 Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) Pizza w Pizzeri pod Gontem, jest też Karczma pod Gontem, przy 1 rondzie wjeżdżając do Zakopanego, świetne jedzenie oraz klimat Edited July 3 by Pablo P 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted July 3 Share Posted July 3 @Pablo P co ta pizza taka zielona? ? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,248 Posted July 3 Share Posted July 3 4 godziny temu, Pablo P napisał: Pizza w Pizzeri pod Gontem, jest też Karczma pod Gontem, przy 1 rondzie wjeżdżając do Zakopanego, świetne jedzenie oraz klimat Wygląda bardzo obiecująco... i ta zieleń wcale mnie nie przeraża? 1 Quote Link to post Share on other sites
Pablo P 177 Posted July 3 Share Posted July 3 2 godziny temu, Zośka napisał: @Pablo P co ta pizza taka zielona? ? Green sos pomidorowy/tomato sauce/, mozzarella, szpinak/spinach/, cukinia/courgette/, brokuły/broccoli/, ser pleśniowy, oregano Mój faworyt choć inne też dobre 2 Quote Link to post Share on other sites
Pablo P 177 Posted July 3 Share Posted July 3 2 godziny temu, jaaga76 napisał: Wygląda bardzo obiecująco... i ta zieleń wcale mnie nie przeraża? Ta zieleń jest całkiem spoko ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Pablo P 177 Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) Tak jak napisałem miejsce fajne, pizzeria jest od niedawna ale karczma pod gontem to już sporo czasu, ja od 2003 roku głównie tam jadam, dla każdego coś dobrego. Jedyny minus to chyba bliskość ulicy ale da się przeżyć, za to jest widok na Giewont. Wieczorami bywa sporo ludzi, ale to dobrze świadczy o lokalu. Nie jest to bar szybkiej obsługi. Ceny przyzwoite myślę że taniej niż na Krupówkach. Dodaję jeszcze coś z innej beczki - pierogi Edited July 4 by Pablo P 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted August 1 Share Posted August 1 W tatrzańskim barze mlecznym wciąż smacznie, przystępnie cenowo, a porcje olbrzymie ? 4 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted September 11 Share Posted September 11 W Roztoce, jak ma się chody, to na takiego schabowego giganta można się załapać 😂😎 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted October 12 Share Posted October 12 Opinie o pysznym jedzeniu na Przegibku nie są przesadzone. Jaja, jak i oscypek - palce lizać 👌 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted October 12 Share Posted October 12 Być na Rycerzowej i nie skosztować racuchów z borówkami jest takim samym grzechem jak bycie w Roztoce i nie spróbowanie borowikowej 😉 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted October 15 Share Posted October 15 Taki starter dostaliśmy oczekując na schabowego w chacie góralskiej w Ujsołach 👌 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts