Pablo P Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Pizza w Pizzeri pod Gontem, jest też Karczma pod Gontem, przy 1 rondzie wjeżdżając do Zakopanego, świetne jedzenie oraz klimat Edytowane 3 Lipca 2023 przez Pablo P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 @Pablo P co ta pizza taka zielona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 4 godziny temu, Pablo P napisał: Pizza w Pizzeri pod Gontem, jest też Karczma pod Gontem, przy 1 rondzie wjeżdżając do Zakopanego, świetne jedzenie oraz klimat Wygląda bardzo obiecująco... i ta zieleń wcale mnie nie przeraża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 2 godziny temu, Zośka napisał: @Pablo P co ta pizza taka zielona ? Green sos pomidorowy/tomato sauce/, mozzarella, szpinak/spinach/, cukinia/courgette/, brokuły/broccoli/, ser pleśniowy, oregano Mój faworyt choć inne też dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 2 godziny temu, jaaga76 napisał: Wygląda bardzo obiecująco... i ta zieleń wcale mnie nie przeraża Ta zieleń jest całkiem spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Tak jak napisałem miejsce fajne, pizzeria jest od niedawna ale karczma pod gontem to już sporo czasu, ja od 2003 roku głównie tam jadam, dla każdego coś dobrego. Jedyny minus to chyba bliskość ulicy ale da się przeżyć, za to jest widok na Giewont. Wieczorami bywa sporo ludzi, ale to dobrze świadczy o lokalu. Nie jest to bar szybkiej obsługi. Ceny przyzwoite myślę że taniej niż na Krupówkach. Dodaję jeszcze coś z innej beczki - pierogi Edytowane 4 Lipca 2023 przez Pablo P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 W Roztoce, jak ma się chody, to na takiego schabowego giganta można się załapać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Opinie o pysznym jedzeniu na Przegibku nie są przesadzone. Jaja, jak i oscypek - palce lizać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Kultowe jagodzianki na Hali Boraczej niezmiennie pyszne. Gorące. I kaloryczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia @Mnich Adminw Beskidach teraz jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2 minuty temu, barbie609 moder napisał: @Mnich Adminw Beskidach teraz jesteś? Nie, nadrabiam zaległości z ostatniej integracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Nie wiem, jak Wy, ale ja poranek w schronisku na Kalatówkach zacząłem na słodko. Lodowy tort bezowy z mascarpone. Niebo w gębie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 6 godzin temu, Mnich Admin napisał: ja poranek w schronisku na Kalatówkach zacząłem na słodko. Ale masz smaki z rana To zamiast papierosa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 6 godzin temu, wjesna napisał: Ale masz smaki z rana To zamiast papierosa? Zamiast papierosa sięgam po e-papierosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 16 godzin temu, Mnich Admin napisał: e-papierosa Zamienił stryjek siekierkę na kijek. A ja myślałam że całkiem rzuciłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2 minuty temu, Zośka napisał: Zamienił stryjek siekierkę na kijek. A ja myślałam że całkiem rzuciłeś Jestem na bardzo dobrej drodze. Po 20 latach palenia dla mnie to i tak sukces, że od pół roku nie miałem śmierdziucha w ustach Oczywiście lepiej się w ogóle nie nikotynizować. I taki mam plan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 6 godzin temu, Mnich Admin napisał: Oczywiście lepiej się w ogóle nie nikotynizować. I taki mam plan Trzymam kciuki tylko nie zwlekaj zbyt długo bo mnie palce zabolą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Dnia 19.06.2024 o 21:48, Mnich Admin napisał: Zamiast papierosa sięgam po e-papierosa No toś nas kolego oszukał, twierdząc że rzuciłeś palenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Dnia 19.06.2024 o 21:48, Mnich Admin napisał: Zamiast papierosa sięgam po e-papierosa A więc to tak nie palisz No właśnie wczoraj tak szlam za takim.kims kto też tak nie palił, tylko puszczał elektryczne dymy. Chciałam go koniecznie minąć bo nie znoszę żadnych papierosów ani tych prawdziwych ani innych. I tak sobie myślę, że może to @Mnich Admin idzie i dymi, zatem zerknęłam.na człowieka przy mijance Ale nie, to jednak to byl ktos inny, nasz @Mnich Adminjest duzo ładniejszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Dnia 24.06.2024 o 15:09, wjesna napisał: Ale nie, to jednak to byl ktos inny, nasz @Mnich Adminjest duzo ładniejszy @wjesna, proszę mnie nie onieśmielać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Dnia 24.06.2024 o 15:09, wjesna napisał: jest duzo ładniejsz Lizuska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 14 godzin temu, Jędrek napisał: Lizuska Oj tam, Ty też jesteś ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Może już było, ale gorąco polecam restaurację "ku dolinie" w dawnym Halicie u wylotu doliny koscieliskiej. Byłem kilka razy i jedzenie jest genialne. Natomiast moje ulubienie? Śniadania na Hali Ornak. Uwielbiam. Nie tylko dlatego, że są takie dobre, tylko z uwagi na otoczenie. Godzinka pod górę i masz śniadanie pod Kominiarskim. A że dobre to tylko lepiej Edytowane 27 Czerwca przez pmwas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 4 godziny temu, wjesna napisał: Oj tam, Ty też jesteś ładny Robisz wszystko, abym był zazdrosny o @Jędrek:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Jakie macie doświadczenia z jedzeniem w schroniskach po słowackiej stronie Tatr Zachodnich? Chodzi mi głównie o Zverovke i Tatliakovą Chatę. Ujdzie czy lepiej omijać? No i jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi