Mnich Admin Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 1 godzinę temu, J@n napisał: pod tym kątem to widać grzbiet Skrzycznego z Czantorii a ale perspektywa jest dosyć mocno skrócona ta jak by fotografujący stał dalej od tego gościa w czapce i używał teleobjektywu Bo to jest Czantoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca @J@n- czekamy na Twoją zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: @J@n- czekamy na Twoją zagadkę w jakiej Dolinie jesteśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, J@n napisał: w jakiej Dolinie jesteśmy ? Góry Choczańskie, Dolina Luczańska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: Góry Choczańskie, Dolina Luczańska. Widze ze jestes oblatany na Liptowie. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2 minuty temu, J@n napisał: Widze ze jestes oblatany na Liptowie. Brawo Wcale nie jestem. Ale studiowałem ostatnio trasy i miejsca. Bo we wrześniu mamy integrację w Choczańskich. A za tydzień jadę tam z @barbie609 moder. Prawda jest taka, ze gdyby nie charakterystyczny wodospad, za Chiny Ludowe bym nie zgadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Jako że pakuję się w góry, a nie chcę blokować wątku prawo do zadania zagadki przekazuję koledze @piterson777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) No to co to za miejsce? Edytowane 14 Czerwca przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 15 godzin temu, Mnich Admin napisał: Jako że pakuję się w góry, a nie chcę blokować wątku prawo do zadania zagadki przekazuję koledze @piterson777 Coś poszukam na telefonie w wolnej chwili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Coś tam znalazłem, chociaż pewnie to będzie szybka zagadka w jakiej dolinie zrobione jest zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 4 godziny temu, piterson777 napisał: Coś tam znalazłem, chociaż pewnie to będzie szybka zagadka w jakiej dolinie zrobione jest zdjęcie ? Dolina Pańszczycy w stronę Krzyżnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 18 godzin temu, Pablo P napisał: Dolina Pańszczycy w stronę Krzyżnego? Mówiłem, że łatwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 5 godzin temu, piterson777 napisał: Mówiłem, że łatwe Jak to mówią nie ma trudnych pytań (w tym zagadek) są tylko takie na które się nie zna odpowiedzi. Pańszczyca miejsce piękne i chyba nie tak bardzo zatłoczone jak na nasze Tatry, a widok z Krzyżnego genialny. Teraz kolej na mnie, postaram się coś znaleźć. Z jakiego miejsca zrobiłem to zdjęcie Edytowane 18 Czerwca przez Pablo P 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia ponieważ nikt nie dał rady odgadnąć zagadki @Pablo Pto na nowy rozruch coś łatwego gdzie płynie ta rzeka podpowiedź : to nie są Karpaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 13 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): ponieważ nikt nie dał rady odgadnąć zagadki @Pablo Pto To mam nadzieję że sam autor nam zdradzi rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września W dniu 22.08.2024 o 22:08, Jędrek napisał(a): To mam nadzieję że sam autor nam zdradzi rozwiązanie Wielka Galeria Cubryńska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września W dniu 22.08.2024 o 08:34, barbie609 moder napisał(a): ponieważ nikt nie dał rady odgadnąć zagadki @Pablo Pto na nowy rozruch coś łatwego gdzie płynie ta rzeka podpowiedź : to nie są Karpaty Izery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 9 godzin temu, Capricorn napisał(a): Izery? oczywiście ,przełom Izery .Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): oczywiście ,przełom Izery .Twoja kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września W dniu 2.09.2024 o 10:09, Capricorn napisał(a): Biały Staw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Biały Staw. Tak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Kategoria: łatwe. Co to za miejsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): Kategoria: łatwe. Co to za miejsce? Czyżby Czerwony Stawek w Pańszczycy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2 minuty temu, Jędrek napisał(a): Czyżby Czerwony Stawek w Pańszczycy? Brawo @Jędrek. W nagrodę awansowałem Cię do rangi weterana forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Teraz, Mnich Admin napisał(a): Brawo @Jędrek. W nagrodę awansowałem Cię do rangi weterana forum W sensie że emeryt? Dzięki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi