Pawlik2009 Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Tak więc, jaki to staw(y)? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 3 godziny temu, Pawlik2009 napisał: Tak więc, jaki to staw(y)? Stawy Gąsienicowe, Zielony na pierwszym planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 (edytowane) A cóż to tam się wznosi pośrodku zdjęcia? Edytowane 28 Maja 2024 przez Jędrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 @Jędrek czyżby to był Krywań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 10 godzin temu, Zośka napisał: @Jędrek czyżby to był Krywań ? Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 No co jest, kochani? Szczyt znany, szlakowy, fotka ze szlaku ... a tu jedna próba i cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 55 minut temu, Jędrek napisał: No co jest, kochani? Szczyt znany, szlakowy, fotka ze szlaku ... a tu jedna próba i cisza. Przyzwyczajaj się, ja się od dwóch lat odpowiedzi nie doczekałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Jędrek napisał: No co jest, kochani? Szczyt znany, szlakowy, fotka ze szlaku ... a tu jedna próba i cisza. Daj jakąś małą podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Mnich Admin napisał: Daj jakąś małą podpowiedź Edytowane 4 Czerwca 2024 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Dnia 29.05.2024 o 00:58, Jędrek napisał: A cóż to tam się wznosi pośrodku zdjęcia? Czyżby to Rohacz Płaczliwy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 10 godzin temu, Mnich Admin napisał: Czyżby to Rohacz Płaczliwy? "Tak jest, brawo Jasiu, wygrał pan bon towarowy, gra pan dalej?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Jaki szczyt widoczny jest na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Ornak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 6 minut temu, barbie609 moder napisał: Ornak? Bardzo dobry strzał, uznaję odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 no to teraz moje , gdzie zrobiono to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 34 minuty temu, barbie609 moder napisał: no to teraz moje , gdzie zrobiono to zdjęcie Na pewno to Słowacja, Tatry Zachodnie i okolice Siwego Wierchu. Ale znacznie niżej. Nie byłem tam, ale analizując widoczną panoramę i mapę obstawiałbym Sedlo Predovriate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 blisko , ten szlak rzeczywiście prowadzi do Sedla Predovratie i tam tego dnia też byliśmy , ale to nie jest Sedlo Predovratie ono wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Hm, Babki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 trafiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 No dobra, to będzie trochę trudniejsze. W jakim paśmie zrobione to zdjęcie. Podpowiem: Polska, nie są to Tatry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Tak mi się kojarzy: Góry Sowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 7 minut temu, barbie609 moder napisał: Tak mi się kojarzy: Góry Sowie Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 @barbie609 moder, nie poddawaj się Bardziej ciepło aniżeli zimno. @J@n @Zośka @Jędrek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 godziny temu, barbie609 moder napisał: Tak mi się kojarzy: Góry Sowie mało charakterystyczne, może być widok z Wyspowego w kierunku Gorców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 26 minut temu, J@n napisał: mało charakterystyczne, może być widok z Wyspowego w kierunku Gorców Nie, mówiłem, że to trudne.. Zimno @J@n. @barbie609 moderbył dużo bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi