barbie609 moder Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Gdzie jest taka charakterystyczna formacja skalna , miejsce popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 A to Polska czy Słowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 2 minuty temu, Fibi napisał(a): A to Polska czy Słowacja? Polska , miejsce łatwo dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 To gdzieś w Dolinie Kościeliskiej? Raptawickie Turniej czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 Bardziej na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 To może to jest w drodze na Nosal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 bardziej na zachód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 To Sarnia Skała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 W dniu 16.06.2025 o 17:20, barbie609 moder napisał(a): Gdzie jest taka charakterystyczna formacja skalna , miejsce popularne W Dolinie Strążyskiej ta Igła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 2 godziny temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): W Dolinie Strążyskiej ta Igła. Nie , bardziej na wschód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 10 godzin temu, Fibi napisał(a): To Sarnia Skała Nie , bardziej na wschód chyba przesadziłem , te skałki znajdują się nad Ścieżką nad Reglami pomiędzy Kalatówkami a Doliną Białego . Kawałek za Białymi Czubkami . Najbardziej wytrwała była @Fibiwięc ona zadaje zagadkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 Akurat to jest chyba jedyny odcinek ścieżki nad reglami którym nie szłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 14 minut temu, Fibi napisał(a): którym nie szłam a to przy okazji polecam , miły kawałek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 W dniu 18.06.2025 o 08:07, barbie609 moder napisał(a): Nie , bardziej na wschód chyba przesadziłem , te skałki znajdują się nad Ścieżką nad Reglami pomiędzy Kalatówkami a Doliną Białego . Kawałek za Białymi Czubkami . Najbardziej wytrwała była @Fibiwięc ona zadaje zagadkę. Nooo dobra. Skąd, dokąd i przez co prowadzi ta styrta kamieni : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 21 godzin temu, Fibi napisał(a): Nooo dobra. Skąd, dokąd i przez co prowadzi ta styrta kamieni : Żółty szlak na Krzyżne z Hali Gąsienicowej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 48 minut temu, piterson777 napisał(a): Żółty szlak na Krzyżne z Hali Gąsienicowej ? Zgadza się, Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Myślę, że to będzie dla Was łatwe gdzie zostało wykonane to zdjęcie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 W dniu 21.06.2025 o 00:42, piterson777 napisał(a): Myślę, że to będzie dla Was łatwe gdzie zostało wykonane to zdjęcie ? Hinczowa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 7 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 (edytowane) 3 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Hinczowa? Otóż zgadza się, zdjęcie wykonane 21/10/2024 w drodze na Koprowy Edytowane 7 Lipca 2025 przez piterson777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 @Mnich AdminTwoja kolej, przed świętami trochę rozrywki się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Coś temat się uspokoił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia eeee............... to Alpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 24 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): eeee............... to Alpy? no Alpy ale ilekroć mijam te szczyty to myślę że już taką formację skalną w Tatrach widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 5 minut temu, J@n napisał(a): że już taką formację skalną w Tatrach widziałem no ja nie kojarzę ,ale nie mam pretensji do jakiejś tam znajomości Tatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 23 godziny temu, J@n napisał(a): no Alpy ale ilekroć mijam te szczyty to myślę że już taką formację skalną w Tatrach widziałem Czyżby chodziło skojarzenie z Kościelcem widzianym od lewej? Przynajmniej mnie się tak kojarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi