J@n Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, Mnich Admin napisał: był dużo bliżej w Sudetach takie ładne lasy są ? faktycznie bardzo dawno tam nie byłem, ostatnio na Kłodzkim śnieżniku w roku 1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 7 minut temu, J@n napisał: ostatnio na Kłodzkim śnieżniku w roku 1976 Cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 No to postrzelamy Góry Orlickie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Góry Złote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, Zośka napisał: No to postrzelamy Góry Orlickie ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: Góry Złote? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Podpowiedź: na razie najbliżej jest @barbie609 moder:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Góry Bardzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 19 minut temu, barbie609 moder napisał: Góry Złote? Tu byłeś bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 No to zostają Bialskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 4 minuty temu, barbie609 moder napisał: No to zostają Bialskie No to już prawie dobrze, bardzo, bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opawskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 minuty temu, barbie609 moder napisał: Opawskie? Nie. Na szczycie tego pasma jest wieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 ja się poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 7 minut temu, barbie609 moder napisał: ja się poddaję Jesteś bardzo, bardzo blisko. W zasadzie Bialskie mógłbym nawet uznać. Ale musimy być precyzyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Jagodna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, Zośka napisał: Jagodna ? Nie, to nie są Góry Bystrzyckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 To może Czarna Góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Zośka napisał: To może Czarna Góra? Też nie. Podpowiem: najwyższy szczyt tego pasma ma ponad 1400 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Tam chyba tylko Śnieżnik ma tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 13 minut temu, Mnich Admin napisał: ma ponad 1400 metrów Pradziad ma 1491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, J@n napisał: Pradziad ma 1491 Tak ale to w Jesenikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 20 minut temu, Zośka napisał: Tam chyba tylko Śnieżnik ma tyle No i o Masyw Śnieżnika właśnie mi chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 godziny temu, J@n napisał: Kłodzkim śnieżniku 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: No i o Masyw Śnieżnika właśnie mi chodziło no to przecież napisałem już 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 19 godzin temu, J@n napisał: no to przecież napisałem już 3 godziny temu No dobra, mogę warunkowo uznać. Choć pytałem o nazwę pasma, a nie nazwę rezerwatu Czas na Twoją zagadkę @J@n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi