Skocz do zawartości

Zgadnij co to za miejsce

Lavinka

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, J@n napisał(a):

w jakiej miejscowości jesteśmy

IMG_5586.thumb.jpg.aee95ebf9238a250607906b0132e0da3.jpg

@J@n - znam odpowiedź na to pytanie i odpowiem na nie w drodze wyjątku. Akurat jestem osobą wierzącą i bardzo lubię zabytkowe kościoły. A ten mieści się w Szaflarach.

Na przyszłość proszę jednak, by zagadki dotyczyły miejsc górskich, a nie sakralnych (oczywiście nikt nikomu nie każe zamazywać stojących na graniach krzyży, czy kapliczek na polanach). Raz, że o zabawę i naukę górskiej topografii chodzi. A dwa, użytkownicy forum mogą mieć zgoła odmienne przekonania religijne,. Albo nie mieć ich wcale. Nie każdy wchodzi na tatrzańskie forum do działu górskie zagadki, by oglądać zdjęcia kościołów, nawet tak pięknych jak ten w Szaflarach 🙂 

Oczywiście nie mam nic przeciwko, abyś założył wątek.np. Górskie obiekty sakralne. zamieszczał tam zdjęcia zabytkowych obiektów będących przedmiotem religijnego kultu. Z tego, co wiem, @Artur Sma spory zapas zdjęć pięknych kapliczek, być może zechce się nimi podzielić na forum, co zresztą od czasu do czasu czyni 😛 

• Lubię to ! 3
  • Haha 1

W dniu 27.09.2019 o 12:36, Lavinka napisał(a):

Zabawa polegająca na tym, że jedna osoba wrzuca jakieś zdjęcie, a reszta zgaduje gdzie zostało ono zrobione. Osoba, która zgadnie wrzuca swoje i zabawa kręci się dalej ?
No to wrzucam swoje:

SL277983.JPG

przepraszam nie wiedziałem że regulamin tego tematu został zmieniony

2 minuty temu, J@n napisał(a):

przepraszam nie wiedziałem że regulamin tego tematu został zmieniony

Idąc tym tokiem rozumowania można wrzucić zdjęcia toalety na PKP w Szczecinku i spytać, gdzie zostało, nomem omen, zrobione  😛 

@Lavinka nie napisała o tym wprost, ale oczywistym jest, tak mi się wydaje, że chodziło jej o górskie zdjęcia 🙂 

• Haha 1