Mateusz Z Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 27 minut temu, barbie609 moder napisał: Jaworowe? Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Daje szansę na odgadnięcie zagadki. Jaką nazwę (ogólnie) noszą turnie ze zdjęcia Granaty Wielickie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 7 minut temu, J@n napisał: Granaty Wielickie Zgadza się Twoja kolej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 26 minut temu, Mateusz Z napisał: Zgadza się Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 11 minut temu, J@n napisał: Wołowiec Mięguszowiecki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 4 minuty temu, Mnich Admin napisał: Wołowiec Mięguszowiecki. brawo brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Skąd zrobione zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 2 godziny temu, Mnich Admin napisał: Skąd zrobione zdjęcie? Pierwsza myśl, jakaś poza szlakowa perspektywa na Giewont i Czerwone Wierchy, ale coś mi nie pasowało... Druga myśl, coś w Tatrach Bielskich, ale nie kojarzyłem takiego miejsca. Wrociłem do okolic Giewontu, pierwsza myśl najlepsza. Przejrzałem kilka zdjęć i jest A to takie proste, choć trudne. Dolina Małej Łąki Fajny kadr z szerokiej panoramy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 5 minut temu, Mateusz Z napisał: Pierwsza myśl, jakaś poza szlakowa perspektywa na Giewont i Czerwone Wierchy, ale coś mi nie pasowało... Druga myśl, coś w Tatrach Bielskich, ale nie kojarzyłem takiego miejsca. Wrociłem do okolic Giewontu, pierwsza myśl najlepsza. Przejrzałem kilka zdjęć i jest A to takie proste, choć trudne. Dolina Małej Łąki Fajny kadr z szerokiej panoramy. Dobra odpowiedź, uznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Skąd zrobione zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Kościelec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) 19 minut temu, barbie609 moder napisał: Kościelec? Nie, to nie Kościelec. Ale bardzo dobra perspektywa Edytowane 10 Maja 2024 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 14 minut temu, Mateusz Z napisał: dobra perspektywa pod podobnym kątem będzie widać z Granatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 14 minut temu, barbie609 moder napisał: pod podobnym kątem będzie widać z Granatów To nie Granaty, ale coraz cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Z Krzyżne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: Z Krzyżne? Też nie, ale baaaardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 14 minut temu, Mateusz Z napisał: Też nie, ale baaaardzo blisko Buczynowe Turnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 7 minut temu, Mnich Admin napisał: Buczynowe Turnie? Okolica dobra, ale to nie ten szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 6 minut temu, Mateusz Z napisał: Okolica dobra, ale to nie ten szczyt. Waksmundzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 5 minut temu, Mnich Admin napisał: Waksmundzki? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 To teraz ciut trudniejsze. Gdzie idę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: Gdzie idę? a to akurat odwieczne pytanie,chociaż są tacy,którzy twierdzą,że liczy się droga a nie cel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: a to akurat odwieczne pytanie,chociaż są tacy,którzy twierdzą,że liczy się droga a nie cel. I ja się z tym zgadzam akurat Próbuj @barbie609 moder, to góra, niewysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 podejście niebieskim z doliny Małej Łąki na Miętusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 7 minut temu, barbie609 moder napisał: podejście niebieskim z doliny Małej Łąki na Miętusi? Nie. Nie jest to niebieski szlak. Szukaj bliżej Kuźnic. To niewielka góra, ale oznakowana i znajduje się tam coś charakterystycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi