barbie609 moder Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Klasztor ? strzelam bo tam nie byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 5 minut temu, barbie609 moder napisał: Klasztor ? strzelam bo tam nie byłem No mówiłem, że łatwe. Tak samo, jak łatwy jest szlak do braci Albertynów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 2 minuty temu, Mnich Admin napisał: jak łatwy jest szlak chadzam czasem tamtędy,ale nigdy nie skręciłem w stronę klasztoru teraz moje też będzie łatwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 2 minuty temu, barbie609 moder napisał: chadzam czasem tamtędy,ale nigdy nie skręciłem w stronę klasztoru teraz moje też będzie łatwe Idziesz na Małołączniak. Przez Kobylarzowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 8 minut temu, barbie609 moder napisał: chadzam czasem tamtędy,ale nigdy nie skręciłem w stronę klasztoru Pójdź koniecznie, to tylko 20 minut spaceru. Góra zalesiona, ale na południe, za klasztorem jest fajny punkt widokowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Z jakiego szczytu widok ten? Zdjęcie celowo wykadrowane, żeby było ciut trudniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 @barbie609 moder, poddajesz się? Bo @Mateusz Zna pewno wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 6 godzin temu, Mnich Admin napisał: żeby było ciut trudniej tak gdzieś mniej więcej ze środka Czerwonych Wierchów - stawiam na Krzesanice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 2 godziny temu, J@n napisał: tak gdzieś mniej więcej ze środka Czerwonych Wierchów - stawiam na Krzesanice I bardzo dobrze postawiłeś Poproszę o Twoją zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Mnich Admin napisał: I bardzo dobrze postawiłeś Poproszę o Twoją zagadkę. Edytowane 12 Maja 2024 przez J@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 9 minut temu, J@n napisał: Czy to są okolice Gerlacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 37 minut temu, Mnich Admin napisał: Czy to są okolice Gerlacha? może niech ktoś inny zgadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 10 godzin temu, J@n napisał: może niech ktoś inny zgadnie Czyli pudło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: Czyli pudło? no nie pudło to nie jest (raczej ciepło) ale liczyłem że jeszcze ktoś dołączy do zgadywanki. To jak się nazywa przełączka na którą wyprowadza ten żleb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 28 minut temu, J@n napisał: no nie pudło to nie jest (raczej ciepło) ale liczyłem że jeszcze ktoś dołączy do zgadywanki. To jak się nazywa przełączka na którą wyprowadza ten żleb ? Przełączka nad Kotłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 14 minut temu, Mnich Admin napisał: Przełączka nad Kotłem. jest tam tych przełączek sporo ale oczywiście odp. prawidłowa tak wspominkowo z mojej tatrzańskiej relikwii WHP 12 książki należącej do "Jima" czyli Piotra Skorupy, który zginął na Kazalnicy wspinając się z Kukuczką 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Łatwe. Skąd zrobione zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 z okna wagonika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 a ja myślę ,że ze szlaku trochę poniżej Przełęczy między Kopami w stronę Boczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 21 minut temu, J@n napisał: z okna wagonika ? Nie. Ale ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 5 minut temu, barbie609 moder napisał: a ja myślę ,że ze szlaku trochę poniżej Przełęczy między Kopami w stronę Boczania Nie. Zimno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) 40 minut temu, barbie609 moder napisał: Przełęczy między Kopami akurat mam fotke z tego rejonu a z samego Boczania jeszcze mam takie Edytowane 13 Maja 2024 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 @J@n- czekam na rozwiązanie zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 3 godziny temu, Mnich Admin napisał: @J@n- czekam na rozwiązanie zagadki szlak na Kasprowy nieco powyżej Myślenickich Turni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 7 minut temu, J@n napisał: szlak na Kasprowy nieco powyżej Myślenickich Turni Bliżej Myślenickich aniżeli dalej, ale oczywiście uznaję I czekam na Twoje zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi