Anuś Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 nie mów ze to Sarnia skała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 To może to jest Kopa Kalacka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaKawa Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 godzinę temu, Anuś napisał: nie mów ze to Sarnia skała Bardzo śmieszne Nie, ten szczyt wbrew pozorom jest dość daleko od miejsca zrobienia zdjęcia. Trzeba by zleźć i jakoś znowu wleźć. No ale gdyby ktoś na kolanie rozrysował mi trasę, z moją torebką (czerwoną, kościelną) i tam bym dotarła, nawet, a może przede wszystkim mimo woli 1 godzinę temu, Fibi napisał: To może to jest Kopa Kalacka? Niestety nie poczekam na jeszcze jakieś propozycje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Może to jakiś kawałek Giewontu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 16 minut temu, Nobody napisał: Może to jakiś kawałek Giewontu ? Też brałam to pod uwagę.... @CzarnaKawa ale nas zrobiłaś jak młodych Miało być łatwo brawo Ty 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaKawa Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 22 minuty temu, Nobody napisał: Może to jakiś kawałek Giewontu ? TAK ! Fragment Giewontu, zdjęcie zrobione zaraz po wejściu na ścieżkę reglową z żółtego szlaku Doliny Białego. (Info od pani, która miała raki, kijki i plecak - więc wiarygodna) 5 minut temu, Anuś napisał: Miało być łatwo brawo Ty i muszę znowu jechać ... nie uprzedzając którędy łaziłam Ciekawe czy @Luk_ zdążył zorientować się, że była jakaś zagadka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaKawa Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, vatra napisał: Ze ścieżki nad reglami to może Nosal widziałaś? Wiem o czym mówisz, analizowałam później mapy, chodzi o kierunek patrzenia. To był jedyny moment, dosłownie kilka metrów, zaraz potem przechodziłam koło dużej skały pod dość ostrym kątem, wąsko, przy barierkach (tam zdałam sobie w pełni sprawę z tego, że jestem w górach) i całkowicie zmienił się kierunek patrzenia. Też były widok i szczyty, może i Nosal, tylko już zdjęć nie robiłam. Turystka, która schodziła z Sarniej Skały, żeby uświadomić mi, że nie jestem na jakimś pagórku w dolinie (bo uparcie dopytywałam o zakręt w czarny szlak, „miałam iść ścieżką w dolinie ale trochę się wdrapuję więc chyba przegapiłam...” ) powiedziała „Jaka dolina, za chwilę po prawej zobaczy pani Giewont” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 A to moja zagadka Gdzie zrobione zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @Nobody Trzeba było zrobić zdjęcie z drugiej strony! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Na przełęczy w Tatrach Zachodnich, na szlaku granicznym 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: że nic się nieje 2-3 dni, a później ...się zgaduje..... BRAWO TY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Przez tą mgłę nic nie widać. Może to z Kończystego na Jarząbczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Z Rohacza w stronę Wołowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 To z Płaczliwego w drugą stronę niż Wołowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 12 minut temu, Luk_ napisał: Czerwony w stronę Banikova czy żółty na Baranec? Ok, to żeby był komplet to na Baraniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Tyle szczegółów że się pogubić można Zagadka będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Albo mam chwilę. Skąd zrobione jest zdjecie? I jak nazywa sie turnia po prawo? Edytowane 20 Lutego 2020 przez Mateusz Z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 1 godzinę temu, Mili Wi napisał: To gdzieś na Słowacji? Okolice Łomnickiej Przełęczy może? Tak, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 To na Sławkowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 4 minuty temu, Tatromen napisał: To na Sławkowskim ? Nie ze szczytu, ale z podejścia na Sławka. :) 50% zaliczone. Zostaje nazwa górki ze zdjęcia po lewo :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Po lewo czy prawo , zdecyduj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 2 minuty temu, Tatromen napisał: Po lewo czy prawo Po prawo na zdjęciu! Zamyśliłem się i patrzyłem przez chwilę na tą górę z dołu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie jest to Królewski nos w Sławkowskim grzebieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 1 minutę temu, Tatromen napisał: Nie jest to Królewski nos w Sławkowskim grzebieniu ? Nie, to jest Królewski nos w Sławkowskim grzebieniu. Wygrałeś możliwość zadania kolejnej zagadki, brawo :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Dzięki , Mati , ale ze względu na porę jutro rano zapraszam ! Muszę poszukać coś ciekawego ! Edytowane 21 Lutego 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi