Jump to content

Zgadnij co to za miejsce

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

jaki szczyt zdobyłem z koleżanką małżonką ?  

Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie?? Przemiły turysta zrobił mi fotkę i mam pamiątkę ??

Będziesz się wspinać na Niżnego Kostura ?

Posted Images

1 godzinę temu, Anuś napisał:

???? nie mów ze to Sarnia skała ?

???Bardzo śmieszne ?? ??? Nie, ten szczyt wbrew pozorom jest dość daleko od miejsca zrobienia zdjęcia. Trzeba by zleźć i jakoś znowu wleźć. No ale gdyby ktoś na kolanie rozrysował mi trasę, z moją torebką (czerwoną, kościelną) i tam bym dotarła, nawet, a może przede wszystkim mimo woli  ??????

1 godzinę temu, Fibi napisał:

To może to jest Kopa Kalacka?

Niestety nie ☺️  poczekam na jeszcze jakieś propozycje ???

• Haha 1
22 minuty temu, Nobody napisał:

Może to jakiś kawałek Giewontu ?

??? TAK !  Fragment Giewontu, zdjęcie zrobione zaraz po wejściu na ścieżkę reglową z żółtego szlaku Doliny Białego. (Info od pani, która miała raki, kijki i plecak - więc wiarygodna) 

5 minut temu, Anuś napisał:

Miało być łatwo ?? brawo Ty ?

☺️☺️☺️ i muszę znowu jechać ... ? nie uprzedzając którędy łaziłam ????

Ciekawe czy @Luk_ zdążył zorientować się, że była jakaś zagadka ??☺️

• Haha 2
1 minutę temu, vatra napisał:

Ze ścieżki nad reglami to może Nosal widziałaś?

Wiem o czym mówisz, analizowałam później mapy, chodzi o kierunek patrzenia. To był jedyny moment, dosłownie kilka metrów, zaraz potem przechodziłam koło dużej skały pod dość ostrym kątem, wąsko, przy barierkach (tam zdałam sobie w pełni sprawę z tego, że jestem w górach) i całkowicie zmienił się kierunek patrzenia. Też były widok i szczyty, może i Nosal, tylko już zdjęć nie robiłam. 

Turystka, która schodziła z Sarniej Skały, żeby uświadomić mi, że nie jestem na jakimś pagórku w dolinie  (bo uparcie dopytywałam o zakręt w czarny szlak, „miałam iść ścieżką w dolinie ale trochę się wdrapuję więc chyba przegapiłam...” ) powiedziała „Jaka dolina, za chwilę po prawej zobaczy pani Giewont” ☺️

• Like ! 2