vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Czy to co jest na pierwszym planie ma duże znaczenie w rozwiązaniu zagadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jesteś w Murowanicu na hali Gąsienicowej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 35 minut temu, Krisbin napisał: Jesteś w Murowanicu na hali Gąsienicowej. Nie, no takie proste by było?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Ja obstawiam bliskość asfaltu i małej kałuży od tego piwa Edytowane 15 Marca 2020 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 18 godzin temu, DawidBike napisał: Gdzie uprawiam turystykę? Szlakiem browarów . Co schron to inne piwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 35 minut temu, Q'bot napisał: Ja obstawiam bliskość asfaltu i małej kałuży od tego piwa To coś takiego jak Morskie Oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Mnie to się kojarzy z Mokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Brawo Krisbin Musiałbym wykopać płyty ze zdjęciami u rodziców żeby trudniejsze zagadki zadawać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 1 godzinę temu, Krisbin napisał: Jesteś w Murowanicu na hali Gąsienicowej. To się nie liczy Krisbin Nie ma takiego schroniska ! Poprawna odpowiedź .... na Murowańcu ! Gratki Krisbin , wrzucaj jakiegoś browara ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 To było proste poznałem po ułożeniu słojów drewna na stole Browca nie mam w tak pięknych okolicznościach przyrody ale coś innego znajdę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Przed chwilą, Krisbin napisał: To było proste poznałem po ułożeniu słojów drewna na stole Browca nie mam w tak pięknych okolicznościach przyrody ale coś innego znajdę. Z browarem żartowałem , dawaj Taterki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jakim szlakiem idziemy i wzdłuż jakiego potoku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Na Kasprowy przez Myślenickie Turnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 2 minuty temu, vatra napisał: Na Kasprowy przez Myślenickie Turnie? Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 To nie fair z Twojej strony Krisbin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Nie dość że zasypałeś szlak śniegiem to jeszcze zatrzymałeś wodę w potoku ! Musisz tak utrudniać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 4 minuty temu, Tatromen napisał: Musisz tak utrudniać ???? Słysząc to od Ciebie to jak pochwała Pomyśl , pierwszy raz zima w górach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Pańszczycki potok , szlak zielony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 24 minuty temu, Tatromen napisał: Pańszczycki potok , szlak zielony ! Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Szlak czarny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Kolor się zgadza, a potoczek to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Suchej wody Gąsienicowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Kombinuj dalej. 4 minuty temu, Tatromen napisał: Suchej wody Gąsienicowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Białka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Przed chwilą, Tatromen napisał: Białka. Nie. Jutro podpowiedzi może będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi