Mateusz Z Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Dnia 8.02.2020 o 05:16, J@n napisał: jaka dolina z jakiego szlaku ? Trudne. Może Dolina Pańszczycy ze szlaku na Krzyżne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Mateusz Z napisał: Trudne. Może Dolina Pańszczycy ze szlaku na Krzyżne? niestety nie, szukaj po południowej stronie Tatr Edytowane 10 Lutego 2020 przez J@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Po południowej stronie, masz na myśli na Słowacji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wysokie, Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Dolina Małej Zimnej Wody ze szlaku do Terinki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 22 godziny temu, Fibi napisał: Dolina Małej Zimnej Wody ze szlaku do Terinki? nie - ale byłaś tam skąd zrobiłem zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 godzinę temu, J@n napisał: nie - ale byłaś tam skąd zrobiłem zdjęcie Że niby ja byłam? Nie kojarzę. Te góry są z twarzy podobne do nikogo 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Dnia 12.02.2020 o 14:37, Fibi napisał: Że niby ja byłam? Nie kojarzę. a blog w Twojej sygnaturze to nie Twoje wycieczki ? Edytowane 13 Lutego 2020 przez J@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 2 minuty temu, J@n napisał: a blog w Twojej sygnaturze to nie Twoje wycieczki ? Moje, ale przejrzałam wczoraj wszystkie moje zdjęcia i żadne nie jest podobne do Twojego Na Słowacji jak do tej pory mało chodziłam i ten krajobraz ze zdjęcia jest dla mnie mało rozpoznawalny. Szczerze mówiąc byłam pewna, że to szlak na Krzyżne- tak ja ktoś inny już pisał. Mój mąż się upiera, że to Dolina Staroleśna, ale ja pewności nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 11 minut temu, Fibi napisał: Mój mąż się upiera, że to Dolina Staroleśna, ale ja pewności nie mam czy to ten Sebastian co Ciebie zostawił w schronisku a sam poszedł na szczyt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Haha, sama się zostawiłam w schronisku:P Niech ktoś inny w końcu zgadnie bo ja nie mam cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 2 minutes ago, Fibi said: Niech ktoś inny w końcu zgadnie bo ja nie mam cierpliwości Potwierdzam po wejściu na Twego bloga - byłaś tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Q'bot mógłbyś odpowiedzieć, bo dawno nocnej zagadki nie było. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Hej @Fibi, zgaduj, czekam na Twoją zagadkę ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Mateusz Z napisał: Hej @Fibi, zgaduj, czekam na Twoją zagadkę Eee, ale ja mam same foty z miejsc oczywistych. To od razu zgadniecie i nie będzie zabawy No dobra strzelam zatem ostatni raz: Dolina Młynicka że szlaku do Chaty pod Soliskiem. Edytowane 14 Lutego 2020 przez Fibi Literówka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 16 godzin temu, Fibi napisał: Dolina Młynicka BRAWO 16 godzin temu, Fibi napisał: do Chaty pod Soliskiem. nie do chaty tylko tam gdzie poszedł Sebastian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Dnia 12.02.2020 o 13:29, J@n napisał: nie - ale byłaś tam skąd zrobiłem zdjęcie No chyba jednak nie byłam. Gubisz się w zeznaniach zagadka będzie jak wrócę z pracy. Edytowane 15 Lutego 2020 przez Fibi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Na jaki szczyt i z jakiej doliny idziemy? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Będziesz się wspinać na Niżnego Kostura 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 19 minut temu, Q'bot napisał: Będziesz się wspinać na Niżnego Kostura mnie też jakoś tak przyszła jako pierwsza myśl Dolina Pięciu Stawów Polskich i szlak na Szpiglasowy Wierch 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 19 minut temu, Q'bot napisał: Będziesz się wspinać na Niżnego Kostura 1. Wiem, że robisz sobie jaja 2. Wiem, że znasz odpowiedź Przed chwilą, J@n napisał: mnie też jakoś tak przyszła jako pierwsza myśl Dolina Pięciu Stawów Polskich i szlak na Szpiglasowy Wierch Przerażacie mnie i wpędzacie w kompleksy. Zgodnie z przewidywaniami popsuliście zabawę odgadując od razu 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaKawa Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 27 minut temu, Luk_ napisał: Halo halo, gdzie kolejna zagadka Mówisz masz pamiętajcie że jestem całkowitym amatorem w temacie gór (jak niektórzy mogą kojarzyć moje ostatnie/jedyne wyczyny ), więc pewnie łatwa 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie wiem jakie były pytanie więc odpowiadam: Pikny smerk i złamany smerk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 6 godzin temu, Krisbin napisał: Nie wiem jakie były pytanie więc odpowiadam: Pikny smerk i złamany smerk W dolinie białego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnaKawa Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 13 minut temu, Anuś napisał: W dolinie białego He, he ale surprise bo NIE! ... A pytanie dotyczy szczytu pomiędzy smrekami To ostatni moment gdy jeszcze byłam w stanie myśleć o zdjęciach Było duże zamglenie więc sporo zakryte, aczkolwiek nazwę podali turyści których wcześniej spotkałam, wyglądali o niebo bardziej profesjonalnie niż ja więc nie mam powodów aby nie wierzyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi