Jump to content

Zgadnij co to za miejsce

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

jaki szczyt zdobyłem z koleżanką małżonką ?  

Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie?? Przemiły turysta zrobił mi fotkę i mam pamiątkę ??

Dobre pytanie. Zadając zagadkę zawsze dawałem prywatne. Wiem na 100% wtedy skąd zrobione. 

Posted Images

@Karol Kliński Względna trudność, to akurat zaleta - gdyby było łatwo, nikomu nie chciałby się bawić ? Ja bym obstawiał, że to widok na Słowację o wschodzie... Sławkowski może?

A co do jakości... Może  by tak wprowadzić na forum jakąś formę stopniowania przedstawień wizualnych na cześć najbardziej aktywnego użytkownika:

- aparat,

- kamerka internetowa,

- camera obscura,

- "Tatromen Quality"?

Edited by Q'bot
Guest Tatromen

Ani Nosal ani Sławkowski .

Sporo było tu zdjęć po kilka dni , mimo wysokiej jakości , bo nikt nie wiedział co to jest ale po zadaniu pytań naprowadzających , zostały odgadnięte . Obrys skalny jest wyraźny . reszta nie ma znaczenia . Proszę się na tym skupić . Wiele zdjęć było tu wyraźnych ale trudniejszych bo tłem było niebo co nic nie ułatwiało odgadnięcia , więc na jakość nie ma co narzekać , trzeba się skupić na skałach . O tej porze nawet super sprzęt i ,,fachowość" nie wiele by dała przy tej widoczności , ciemno i mglisto . W tym miejscu stała rzesza forumowiczów , robili zdjęcia , kwestia poszukania . Dużo trudniejsze zagadki były odgadywane po kawałku kamienia , jakiejś płyty itp , których tysiące w Taterkach. Naturalne zdjęcie bez sztucznych świateł , koloryzowania czy innych bajerów . Tatry nie wesołe miasteczko czy Disneyland jak niektórzy to robią . Ps. Odgadniecie , powiecie że łatwe ?. Zdjęcie wykonane camera obscura , przepraszam ! ?

Qbot .....Cześć należy się Bogu , nie ludziom ! ..........Jeszcze ....  ,,Qbot  Quality bajer"  , zapomniałeś ? ???