Gość Nobody Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Albo albo... Albo Grań Rohaczy albo Wołowiec-Starorobociański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Rohacze ! Edytowane 10 Marca 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Wołowiec - Starorobociański ! Edytowane 10 Marca 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Ta pierwsza opcja. Ale zgadłeś więc brawo Ty ! Edytowane 10 Marca 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 O dzięki łaskawa pani !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dodam tylko że to prawie szczyt Ostrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Proste , łatwe i przyjemne . Gdzie stoję ? Edytowane 13 Marca 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Chciałabyś , chciała !!!! To kolega !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Nikt nie zgaduje to może ja spróbuję. Stoisz........za kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Też nie ! A widać mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Zrobiłeś zdjęcie więc musisz stać z tyłu. Nie pytałeś o szczyt tylko o to gdzie stoisz To co ? Zgadłam ? Edytowane 13 Marca 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Kto powiedział że ja zrobiłem zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 To proszę ,,Ja" , niech napisze jak to miejsce się nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Nie wiem Pytałeś gdzie stoisz to zgaduję. A w jaki miejscu to niech mądrzejsi powiedzą Edytowane 13 Marca 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) @Karol Kliński Względna trudność, to akurat zaleta - gdyby było łatwo, nikomu nie chciałby się bawić Ja bym obstawiał, że to widok na Słowację o wschodzie... Sławkowski może? A co do jakości... Może by tak wprowadzić na forum jakąś formę stopniowania przedstawień wizualnych na cześć najbardziej aktywnego użytkownika: - aparat, - kamerka internetowa, - camera obscura, - "Tatromen Quality"? Edytowane 13 Marca 2020 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ani Nosal ani Sławkowski . Sporo było tu zdjęć po kilka dni , mimo wysokiej jakości , bo nikt nie wiedział co to jest ale po zadaniu pytań naprowadzających , zostały odgadnięte . Obrys skalny jest wyraźny . reszta nie ma znaczenia . Proszę się na tym skupić . Wiele zdjęć było tu wyraźnych ale trudniejszych bo tłem było niebo co nic nie ułatwiało odgadnięcia , więc na jakość nie ma co narzekać , trzeba się skupić na skałach . O tej porze nawet super sprzęt i ,,fachowość" nie wiele by dała przy tej widoczności , ciemno i mglisto . W tym miejscu stała rzesza forumowiczów , robili zdjęcia , kwestia poszukania . Dużo trudniejsze zagadki były odgadywane po kawałku kamienia , jakiejś płyty itp , których tysiące w Taterkach. Naturalne zdjęcie bez sztucznych świateł , koloryzowania czy innych bajerów . Tatry nie wesołe miasteczko czy Disneyland jak niektórzy to robią . Ps. Odgadniecie , powiecie że łatwe . Zdjęcie wykonane camera obscura , przepraszam ! Qbot .....Cześć należy się Bogu , nie ludziom ! ..........Jeszcze .... ,,Qbot Quality bajer" , zapomniałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Kościelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 4 godziny temu, DawidBike napisał: Kościelec Brawo Dawid , da się , nawet bez dodatkowych pytań . Gratki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Ułożenie kamieni mówi wszystko Przy wszystkich zagadkach nie patrze w pierwszej kolejności na widok tylko właśnie na ułożenie skał i jakieś charakterystyczne punkty. Edytowane 14 Marca 2020 przez DawidBike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Gdzie uprawiam turystykę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 poprzednia nie została rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Pierwsze skojarzenie to Zamkowskiego Chata?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi