Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Gdzie zrobione zdjęcie ? Co na nim widać? (Nie mam na myśli granitu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) 8 minut temu, Tatromen napisał: Co na nim widać? (Nie mam na myśli granitu) W Tatrach, widać chmury :P Edit: Trudna zagadka, ciężko punkt odniesienia złapać. Czy taki granit jest w jakimś charakterystycznym miejscu? Edytowane 22 Lutego 2020 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Chmur nie brałem pod uwagę. Tutaj sami mistrzowie odgadują więc ja biedny żuczek sprawdzam siebie czy potrafię dać dobrą zagadkę ! Jeśli chodzi o miejsce to tak , charakterystyczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1 godzinę temu, Tatromen napisał: Gdzie zrobione zdjęcie ? Co na nim widać? No to trzeba w coś strzelić. Kończysta i widok na kowadło, którego już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) To zdjęcie jest z połowy 2018 roku , kowadło stało , dlaczego piszesz że nie ma ? Jak nie widzisz kowadła tz. nie ten widok ale jesteś blisko ! Mati , 50 % za Kończystą . Drugie 50 % masz ode mnie w prezencie , chodziło mi o ,,Grań Kończystej" ! ....bez drobiazgów , wystarczy Kończysta ! Gratki !....Spytam , byłeś tam ? Edytowane 22 Lutego 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 9 minut temu, Tatromen napisał: Gratki !....Spytam , byłeś tam ? Tzn. że moja kolej? :D Nie byłem, za cienki jestem na przejście grani Kończystej. W tym roku planuje wierzchołek, w zeszłym roku we wrześniu niestety pogoda nie dopisała i skończyło się na Słowackim Raju. Ale mało brakowało :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tak , Twoja kolej ! Mati , możemy razem tam wyskoczyć , chciałbym to miejsce teraz zobaczyć po runięciu kowadła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 No dobra. To skąd zdjęcie i jak nazywa się staw. @TatromenChętnie latem albo jesienią możemy tam wejść :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Słowacja . Z podejścia na Krywań , blisko szczytu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 4 minuty temu, Tatromen napisał: Z podejścia na Krywań , blisko szczytu ! 50% odpowiedzi poprawnej, drugie 50% dostajesz gratis :D (brak nazwy stawu). Nazwa stawu to Zielony Staw Ważecki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Przepraszam , nie doczytałem pytania , (ale to już by nie był problem) zaraz coś wrzucę ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Na jaki szczyt idę ? ......Mati , pójdziemy , a zabierzemy Sickboya 777 ? Na tym koniec , bo więcej jak trzech to banda ! Edytowane 23 Lutego 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 6 godzin temu, Mateusz Z napisał: @TatromenChętnie latem albo jesienią możemy tam wejść Ooo, to ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 17 godzin temu, Tatromen napisał: Na jaki szczyt idę ? Podejście na Baranie Rogi . Pewnie że tak, w trójkę raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 BINGO ! Gratki !!!!!!!!!!!!! .....A nie boicie się ze mną iść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Z relacji, które tu wrzucasz, wychodzi że masz dobre górskie cv, więc ja się nie boję. Chyba, że te wszystkie zdjęcia znalazłeś w sieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 9 minut temu, sickboy777 napisał: Z relacji, które tu wrzucasz, wychodzi że masz dobre górskie cv, więc ja się nie boję. Chyba, że te wszystkie zdjęcia znalazłeś w sieci. Nie to miałem na myśli Ciekawe jednak skąd ,,sieć" miała moje zdjęcia że je powklejała do tych wypraw i wrzuciła mi do kompa? Och niegrzeczna sieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 godziny temu, Tatromen napisał: Nie to miałem na myśli Aaaa, już chyba kumam o co Ci chodziło. Tym bardziej się nie boję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 To znów moja kolej. Skąd zrobione zdjęcie i jak nazywa się ten szczyt? @Tatromen Nie boję się, chyba, że będziesz krzyczał, że za wolno idę. :D Albo jeśli zamieniasz się w niedzwiedzia na widok Tatr. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 To podpowiedź: Na widoczny szczyt nie prowadzi żaden szlak turystyczny, znajduje się na terenie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Kominiarski Wierch? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Przed chwilą, MonteLaguna napisał: Kominiarski Wierch? Tak. I jeszcze dalsza część pytania, skąd zrobione zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Okolice schroniska w Dolinie Chochołowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 4 minuty temu, MonteLaguna napisał: Okolice schroniska w Dolinie Chochołowskiej? Tak, Twoja kolej zagadki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 7 minut temu, Luk_ napisał: To na pewno Kominiarski? Tak, na pewno. Może nie do końca z okolic schroniska, ale bliżej schroniska niż siwej polany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi