Jump to content

Zgadnij co to za miejsce

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

jaki szczyt zdobyłem z koleżanką małżonką ?  

Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie?? Przemiły turysta zrobił mi fotkę i mam pamiątkę ??

Będziesz się wspinać na Niżnego Kostura ?

Posted Images

8 minut temu, Tatromen napisał:

Co na nim widać? (Nie mam na myśli granitu)?

W Tatrach, widać chmury :P 

Edit: Trudna zagadka, ciężko punkt odniesienia złapać. Czy taki granit jest w jakimś charakterystycznym miejscu? 

Edited by Mateusz Z
Guest Tatromen

Chmur nie brałem pod uwagę.? Tutaj sami mistrzowie odgadują więc ja biedny żuczek sprawdzam siebie czy potrafię dać dobrą zagadkę !?? Jeśli chodzi o miejsce to tak , charakterystyczne !?

Guest Tatromen

To zdjęcie jest z połowy 2018 roku , kowadło stało  , dlaczego piszesz że nie ma ? ?Jak nie widzisz kowadła tz. nie ten widok ale jesteś blisko !? Mati , 50 % za Kończystą ?. Drugie 50 % masz ode mnie w prezencie , chodziło mi o ,,Grań Kończystej" ! ....bez drobiazgów , wystarczy Kończysta !? Gratki !....Spytam , byłeś tam ?

Edited by Tatromen
9 minut temu, Tatromen napisał:

Gratki !....Spytam , byłeś tam ?

Tzn. że moja kolej? :D Nie byłem, za cienki jestem na przejście grani Kończystej. W tym roku planuje wierzchołek, w zeszłym roku we wrześniu niestety pogoda nie dopisała i skończyło się na Słowackim Raju. Ale mało brakowało :P 

• Like ! 1
Guest Tatromen
9 minut temu, sickboy777 napisał:

Z relacji, które tu wrzucasz, wychodzi że masz dobre górskie cv, więc ja się nie boję. ? Chyba, że te wszystkie zdjęcia znalazłeś w sieci. ?

Nie to miałem na myśli ?? Ciekawe jednak skąd ,,sieć" miała moje zdjęcia że je powklejała do tych wypraw  i wrzuciła mi do kompa? Och niegrzeczna sieć ! ??